Κυριακή 3 Ιουλίου 2022

VIRAL - Ζαχάροβα: Τρώει προκλητικά φράουλες από τον κήπο της

Η Ρωσίδα αξιωματούχος φαίνεται πως εκτός από την πολιτική ασχολείται και με την... κηπουρική.
Την έχουμε συνηθίσει να εξαπολύει επίθεση μέσα από τις ενημερώσεις της κατά της Δύσης και της Ουκρανίας, ωστόσο η εκπρόσωπος Τύπου του υπουργείου Εξωτερικών της Ρωσίας, Μαρία Ζαχάροβα, αποφάσισε να μας δείξει μία άλλη της πλευρά.
Έτσι, φορώντας έναν φιόγκο στα μαλλιά και έντονο κραγιόν δοκιμάζει τις φράουλες που είναι δικής της σοδειάς, όπως η ίδια επισημαίνει...
Την παραπάνω στιγμή κατέγραψε σε βίντεο και το ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Telegram!
Ζαχάροβα: Έβαλε να παίζει το Kalinka Malinka, ενώ τρώει φράουλες

Μάλιστα, η ίδια έχει βάλει πάνω στο βίντεο το ρωσικό φολκ τραγούδι «Kalinka-Malinka».

Πολλά είναι τα σχόλια στην ανάρτηση της Ρωσίδας αξιωματούχου, με χαρακτηριστικά μερικά όπως «Τι χώρα, τι εκπρόσωπος!» και «Παραλίγο να κάνω εμετό στο smartphone μου… Αχρεία, χυδαία, τρομερή γυναίκα!».

Ένας άλλος χρήστης γράφει «Θεέ μου, σε όλους τους μήνες του πολέμου, αυτό είναι το πιο αηδιαστικό πράγμα που έχω δει ποτέ».


1 σχόλιο:

aik είπε...

Της κοντης ψωλης της φταινε οι τριχες.Δεν ξερω αν πηρε επιδοτηση του ΟΓΑ για την καλλιεργεια,αλλα δικες τις ειναι ο,τι θελει τις κανει.Εδω αλλοι λυμαινονται ξενα λεφτα,για δυο φραουλες θα κανουμε ετσι;Οσο για το στυλ,ε,δεν ειναι και πατσαβουρα σαν την υπερκομψη.Τωρα αν πειραξε καποιουςνυκοκυραιους που ηδονιζονται απο δολοφονημενα παιδια αλλα αηδιαζουν απ'αυτο,ας πανε την Κυριακη στην εκκλησια.