Τετάρτη 2 Μαρτίου 2022

Θέλουν τα πουτινάκια να κρυφτούν…

Έβαλαν μαύρες πλερέζες και μοιρολογούν, γιατί η Ελλάδα, λέει, έστειλε όπλα στην Ουκρανία. 
Η υποκρισία περισσεύει! Αλήθεια! 
Τι θα έλεγαν αν οι Ουκρανοί υποδέχονταν με λουλούδια και όχι με μολότοφ τους «αδελφούς Ρώσους», όπως αρχικά πίστευαν ότι θα συμβεί; 
Θα έλεγαν ότι οι λαοί έδωσαν ένα «μάθημα» στο ΝΑΤΟ και θα ζήταγαν να φύγουν οι Αμερικανοί από την Αλεξανδρούπολη. Είναι πολλά τα λεφτά που έχει επενδύσει ο πουτινισμός και στην Ελλάδα…

Δεν είναι μόνο οι κομουνιστές που βλέπουν στο πρόσωπο του Πούτιν έναν νέο Στάλιν!
Είναι και οι θρησκόληπτοι που «ανακάλυψαν» στις βιβλιοθήκες τους ακόμη και κρυμμένες ή ξεχασμένες… προφητείες, σύμφωνα με τις οποίες οι Ρώσοι θα ήταν οι απελευθερωτές του ουκρανικού λαού.
Θέλουμε να πληροφορήσουμε τους «άγιους» πατέρες της κυπριακής και ελληνικής ορθόδοξης Εκκλησίας που υιοθετούν τη μαύρη προπαγάνδα των ρωσικών μυστικών υπηρεσιών ότι ο Πούτιν δεν είναι ο απελευθερωτής των Ουκρανών. Είναι ο καταστροφέας μιας ελεύθερης χώρας, ο δολοφόνος αθώων πολιτών. 
Σε ό,τι αφορά τους κομουνιστές, ένα δίκιο το έχουν. Πούτιν και Στάλιν έχουν αρκετά κοινά. Οι τύραννοι μοιάζουν μεταξύ τους!

Ο Πούτιν έχει επενδύσει όλα αυτά τα χρόνια πολλά χρήματα σε κόμματα της άκρας δεξιάς και της αριστεράς σε όλη την Ευρώπη. 
Κι αυτό το εισπράττει σήμερα. Ακούμε σε μέσα ενημέρωσης «δημοσιογράφους» να αναφέρονται σε… εμφύλιο πόλεμο! Πρόθυμους αναλυτές να μας λένε πόσο σπουδαίος και αλάνθαστος είναι ο Βλαδίμηρος. Και φυσικά να μας λένε με θυμωμένο ύφος πόσο επιζήμια είναι για τα ελληνικά συμφέροντα η πολιτική του Κυριάκου Μητσοτάκη. Καλά καταλάβατε! Είναι οι ίδιοι που μας έλεγαν ότι δεν υπήρχε μία πιθανότητα στο εκατομμύριο να γίνει πρωθυπουργός ο Κυριάκος!

Από την αρχή επεδίωξαν την έξοδο της Ελλάδας από την Ευρώπη. Επιχείρησαν να αποσταθεροποιήσουν την Ευρωπαϊκή Ένωση, χρησιμοποιώντας τους χρήσιμους ηλίθιους των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.
 
Σήμερα ο κ. Καμμένος βγαίνει και τάσσεται υπέρ των κατάπτυστων ανακοινώσεων της ρωσικής πρεσβείας, την ώρα που οι πρώην συνεταίροι του στην κυβέρνηση προσπαθούν να κρυφτούν πίσω από ένα φύλλο συκής. Είναι απολύτως αντιληπτό, πλέον, τι ακριβώς παίχτηκε το 2015. Η Ελλάδα θα ήταν έξω από συμμαχίες, μόνη και απροστάτευτη απέναντι στα σχέδια των τυράννων να αλλάξουν τα σύνορα της Ευρώπης και να ξαναγράψουν τους κανόνες του σύγχρονου κόσμου μας. Και σήμερα φαίνεται επίσης πόσο δίκιο είχαν τότε οι Αμερικανοί που δεν άφησαν τότε τη χώρα να διολισθήσει στην αυλή του Πούτιν. Για τους Γερμανούς τα έχουμε πει. Ή καλύτερα τα είχε πει ο Πάγκαλος. Γίγαντες, αλλά…

Θέλουν τα πουτινάκια να κρυφτούν και η χαρά δεν τους αφήνει. 
Βλέπουν τις βόμβες να ισοπεδώνουν την Ουκρανία και μιλάνε για το μεγαλείο του Πούτιν. Βλέπουν χιλιάδες πρόσφυγες να ζητούν καταφύγιο στην Ευρώπη και αναρωτιούνται για ποιον λόγο η Ευρώπη αντιμετώπισε «διαφορετικά» τις ορδές που μας έστειλε ο Ερντογάν στον Έβρο. Ευχαριστούμε, αλλά δεν θα πάρουμε. Οφείλουμε να είμαστε και αυτή τη φορά στη σωστή πλευρά της Ιστορίας. Με την Ελλάδα και με τα συμφέροντά της και όχι με τον Πούτιν, τον Ερντογάν και τους άλλους τυράννους αυτού του κόσμου.

Θανάσης Μαυρίδης
thanasis.mavridis@liberal.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: