Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2022

Κασπάροφ: Μην αγνοείτε την 5η φάλαγγα των Πουτινιστών

Την προτροπή να μην αγνοείται η 5η πολιτική φάλαγγα των Πουτινιστών, εξέφρασε δημόσια ο τέως παγκόσμιος πρωταθλητής στο σκάκι και πολιτικός αντίπαλος του ρώσου προέδρου, Γκάρι Κασπάροφ, μέσω πολλαπλών αναρτήσεών του στο twitter. 
Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι αυτή αποτελείται από ακροδεξιούς και ακροαριστερούς πολίτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης αλλά και υποστηρικτές του Ντόναλντ Τραμπ.
Μάλιστα, προσθέτει ότι οι υποστηρικτές του τέως Αμερικανού προέδρου έχουν κάθε δικαίωμα να υποστηρίζουν «έναν βίαιο δικτάτορα με απώτερο σκοπό να ασκήσουν κριτική στον Μπάιντεν, αλλά είναι αηδιαστικό και ενάντια της Αμερικής». Τελειώνει μάλιστα τη σειρά των tweet του με την προτροπή «Μην ξεχνάτε.»
Συγκεκριμένα στην ανάρτησή του στο twitter αναφέρει ότι
:...

«Δεν μπορώ να αγνοήσω την πολιτική 5η στήλη φάλαγγα των Πουτινιστών, από την άκρα δεξιά και την άκρα αριστερά στην ΕΕ μέχρι τους οπαδούς του Τραμπ στις ΗΠΑ. Μπορεί να έχουν το δικαίωμα να υποστηρίξουν τον πόλεμο ενός κτηνώδους δικτάτορα για να ασκήσουν κριτική στον Μπάιντεν, αλλά είναι αηδιαστικό και αντιαμερικανικό. Μην ξεχνάτε.»

Παράλληλα στην ίδια ανάρτησή του ο κ. Κασπάροφ παρουσιάζει μια σειρά προτάσεων για το πως θα μπει οριστικό τέλος στις δράσεις του Βλάντιμιρ Πούτιν. Συγκεκριμένα στις προτάσεις του περιλαμβάνονται:

  • «Υποστηρίξτε την Ουκρανία στρατιωτικά, άμεσα, με όλα τα μέσα εκτός από στρατιώτες στο έδαφος. Με όλα τα όπλα, με πληροφορίες, στον κυβερνοχώρο.
  • Χρεοκοπήστε την πολεμική μηχανή του Πούτιν.Παγώστε και κατασχέστε τα οικονομικά της Ρωσίας και αυτά του ιδίου και της συμμορίας του.
  • Διώξτε τη Ρωσία από κάθε διεθνή και χρηματοπιστωτικό οργανισμό. PACE, Interpol, κλπ.
  • Ανακαλέστε όλους τους πρεσβευτές από τη Ρωσία. Δεν έχει νόημα να μιλάνε μαζί τους. Το νέο ενιαίο μήνυμα είναι «σταμάτα ή θα είσαι εντελώς απομονωμένος».
  • Απαγορεύστε κάθε στοιχείο της παγκόσμιας προπαγανδιστικής μηχανής του Πούτιν. Σβήστε τα, κλείστε τα, στείλτε τα σπίτι τους. Σταματήστε να βοηθάτε τον δικτάτορα να διαδίδει ψέματα και μίσος.
  • Εκθέστε και δράστε ενάντια στους λακέδες του Πούτιν στον ελεύθερο κόσμο. Εάν ο Σρέντερ και οι όμοιοί του συνεχίσουν να εργάζονται για τον Πούτιν, απαγγείλατέ τους κατηγορίες. Ρωτήστε τους ιδιοκτήτες και τους διαφημιστές δικτύων που χρησιμοποιούν προπαγανδιστές του Πούτιν, όπως ο Κάρλσον, γιατί το επιτρέπουν.
  • Αντικαταστήστε το ρωσικό πετρέλαιο και φυσικό αέριο. Πιέστε τον ΟΠΕΚ, αυξήστε την παραγωγή, ανοίξτε ξανά το Keystone. Δεν μπορείς να σώσεις τον πλανήτη αν δεν σώσεις τους ανθρώπους σε αυτόν.
  • Παραδεχθείτε ότι θα υπάρξουν κόστη και θυσίες. Περιμέναμε πολύ, το αντίτιμο είναι μεγάλο αλλά μόνο να γίνει μεγαλύτερο μπορεί. Είναι ώρα να παλέψουμε.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: