Τετάρτη, 13 Οκτωβρίου 2021

Δράμα: Μικροζυθοποιία βρήκε πατέντα για να επιμηκύνει τον χρόνο ζωής της φρέσκιας μπύρας (βίντεο)

Στο Μικροχώρι Δράμας οι εγκαταστάσεις της μικροζυθοποίας

Τον τρόπο για να διατηρεί περισσότερες ημέρες φρέσκια τη μπύρα, βρήκε μία μικρή εταιρεία ζυθοποιίας στη Δράμα.
Πρακτικά, οι άνθρωποι της μικροζυθοποιίας από το Δοξάτο έφτιαξαν μία πατέντα, με την οποία επιμηκύνεται 
ο χρόνος ζωής της φρέσκιας μπύρας και ταυτόχρονα ο μεγάλος όγκος του... 
βαρελιού-πατέντα προσφέρει τη δυνατότητα στην επιχείρηση να
διαθέτει άμεσα πολύ μεγαλύτερες ποσότητες και να οργανώνει καλύτερα τις
παραγγελίες της.

Δείτε την πατέντα στο βίντεο της ΕΡΤ-3 με κλικ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: