Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021

Ο Μητσοτάκης έκανε «έκπληξη» σε αγρότες στα Φάρσαλα -Τα γέλια και οι selfies [εικόνες]

Στο νομό Λαρίσης βρέθηκε σήμερα ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.  Κατά την περιοδεία του συνομίλησε με κατοίκους και αγρότες της περιοχής, οι οποίοι έμειναν άναυδοι όταν τον συνάντησαν ξαφνικά μπροστά τους!
Όπως φαίνεται από τις εικόνες που έρχονται στη δημοσιότητα, οι αγρότες του κάμπου έμειναν για μερικά λεπτά σαστισμένοι στη θέα του πρωθυπουργού, με τον ίδιο να τους πλησιάζει για να τους χαιρετήσει από κοντά. Αμέσως μετά ξεκίνησαν οι... καθιερωμένες selfie...
Μάλιστα, μια από τις εικόνες που κάνει τον γύρο του διαδικτύου είναι αυτή που ο πρωθυπουργός χαιρετά έναν κτηνοτρόφο που βρίσκεται πάνω σε άλογο και έχει μια χαλαρή κουβέντα μαζί του για τα προβλήματα του κλάδου.
Νωρίτερα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε δώσει το «παρών» στον αγιασμό του νέου δημοτικού σχολείου στο Δαμάσι, το οποίο φτιάχτηκε από την αρχή μετά τον καταστροφικό σεισμό του Μαρτίου.

Δείτε εικόνες από την περιοδεία στα Φάρσαλα:

Η έκπληξη Μητσοτάκη σε αγρότες στα Φάρσαλα
Φωτογραφία: ΓτΠ / ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Η χαλαρή συνάντηση του πρωθυπουργού με τους αγρότες

O Κυριάκος Μητσοτάκης είχε μία απρόσμενη συνάντηση με έναν 83χρονο κτηνοτρόφο της περιοχής, με τον οποίο κουβέντιασαν για το νέο σχολείο, τα… γελάδια, αλλά και τις τελευταίες εξαγγελίες του Πρωθυπουργού για τον κτηνοτροφικό κλάδο. 
«Με το άλογο τα επιτηρείς όλα εδώ, ε;» τον ρώτησε ο κ. Μητσοτάκης και κατά τη διάρκεια της συνομιλίας τους, σημείωσε ότι από την 1η Οκτωβρίου έχει χαμηλότερο ΦΠΑ στις ζωοτροφές, «αν και -όπως χαρακτηριστικά ανέφερε- τρώνε εδώ μια χαρά τα γελάδια»
«Είσαι ήρωας», είπε από την πλευρά του ο κτηνοτρόφος, δίνοντας και τα «διαπιστευτήριά» του: 
«Ντάλτον με φωνάζουν, είχα πάει και στην Αμερική».

Στον διάλογο που είχαν, ο έφιππος Ντάλτον ανέφερε μεταξύ άλλων ότι γεννήθηκε το 1938, την ίδια χρονιά που χτίστηκε και το σχολείο στο Δαμάσι.
«Τώρα έχουμε καινούργιο σχολείο, να πας να το δεις, να δεις τι ωραίο που είναι», τού είπε ο Πρωθυπουργός, με εκείνον να του απαντά: 
«Αυτό το σχολείο που φτιάχνεις εσύ θα μείνει στην Ιστορία».

O 83χρονος κτηνοτρόφος συνομίλησε με τον πρωθυπουργό


«Ντάλτον με φωνάζουν, είχα πάει και στην Αμερική», είπε ο κτηνοτρόφος στον Κυριάκο Μητσοτάκη

Διάλλειμα στον τρύγο με την αιφνίδια παρουσία Μητσοτάκη


Ουρές για μια selfie

www.iefimerida.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια: