Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2021

O Τσίπρας… κλάφτηκε σε οικονομικό παράγοντα και αυτός «απέσυρε» τον Αποστολάκη

Η επική κωλοτούμπα Αποστολάκη όχι μόνο ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΕΙ σε απόλυτο βαθμό έναν πρώην υπουργό Εθνικής Άμυνας ο οποίος διετέλεσε και επικεφαλής των Ενόπλων μας Δυνάμεων, αλλά αποδεικνύει και το ΜΗΔΑΜΙΝΟ «μέγεθος» μερίδας πολιτικών ανδρών (δυστυχώς πλέον και στρατιωτικών) που ορίζουν τις τύχες του τόπου.
Προφανώς και η ζημιά για την εικόνα της Κυβέρνησης είναι ΣΟΒΑΡΗ αλλά όχι ανεπανόρθωτη, αφού όπως και σε δυο – τρεις άλλες και αυτή η «αστοχία» θα ξεπερασθεί.
Η ιστορία πάντως με τον Αποστολάκη έχει ως εξής:... Υπήρξε από το βράδυ του περασμένου Σαββάτου επικοινωνία του Μαξίμου με τον πρώην υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος ΑΠΟΔΕΧΘΗΚΕ σχεδόν αμέσως την συμμετοχή του στην Κυβέρνηση.
Απαιτώντας όμως παράλληλα να είναι Υπουργός και όχι Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας. Αίτημα στο οποίο συναίνεσε το Μαξίμου.
Στην συνέχεια υπήρξε (χθες) και τηλεφωνική επικοινωνία του Αποστολάκη με τον ίδιο τον πρωθυπουργό στην οποία και «κλείδωσε» οριστικά η υπουργοποίηση του.
Θεωρείτε επίσης βέβαιο πως ο Αποστολάκης, πριν δεχθεί να γίνει υπουργός του Μητσοτάκη, συνομίλησε με, συντοπίτη του, κορυφαίο οικονομικό παράγοντα του τόπου, στον οποίο ΟΦΕΙΛΕΙ την ανέλιξη του στην στρατιωτική ιεραρχία και στην συνέχεια την υπουργοποίηση του επί Τσίπρα.
Ο γνωστός οικονομικός παράγοντας φέρεται να «επέτρεψε» αρχικά την συμμετοχή Αποστολάκη σε μια Κυβέρνηση Μητσοτάκη. Παρότι μετά τις εκλογές, ο Αποστολάκης λειτουργούσε ως σύμβουλος του Τσίπρα σε θέματα Άμυνας μετά από επιθυμία του εν λόγω οικονομικού παράγοντα.
Όταν όμως ο Τσίπρας αντιλήφθηκε την τεράστια πολιτική ζημιά που θα του προκαλούσε η υπουργοποίηση Αποστολάκη, εκτός από τις απειλές και τους δημόσιους τραμπουκισμούς σε βάρος του «αποστάτη» Αποστολάκη… κλάφτηκε σαν μωρό παιδί στον κορυφαίο οικονομικό παράγοντα. 
Απαιτώντας να «αποσύρει» την συμμετοχή Αποστολάκη από τη νέα Κυβέρνηση.
Κάτι που όπως είδαμε τελικά συνέβη, μιάμιση ώρα μετά την ανακοίνωση του κυβερνητικού σχήματος και λίγο πριν την ορκωμοσία…

Ποιο είναι το κόμμα της διαπλοκής; Είπαμε;


Δεν υπάρχουν σχόλια: