Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2021

Αδυνατεί να κάνει ρελάνς απέναντι στον Μητσοτάκη ο Τσίπρας

Φωτιά έχουν πάρει η Κουμουνδούρου και η ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ 
μετά από τις πρόσφατες ρηξικέλευθες εξαγγελίες του Κυριάκου Μητσοτάκη, αδυνατώντας να διαμορφώσουν μια σοβαρή εναλλακτική προκειμένου να μπουν ξανά δυναμικά στο παιχνίδι της εξουσίας.
Ο Αλέξης Τσίπρας εξελίσσεται σε αδύναμο κρίκο της παράταξης, αφού αντιμετωπίζει φοβικά τα φαινόμενα εσωστρέφειας και κατήφειας στο κόμμα του, ενώ παραμένει ουσιαστικά ανέτοιμος για να παρουσιάσει ένα σοβαρό... κοστολογημένο σχέδιο που θα σχετίζεται με την επομένη ημέρα της πανδημίας.
Την ίδια ώρα στο εσωτερικό της αξιωματικής αντιπολίτευσης επικρατεί έντονος προβληματισμός για τις δημοσκοπήσεις, ενώ τρομάζουν από τη θετική ανταπόκριση που έχουν στην κοινωνία τα στοχευμένα μέτρα Μητσοτάκη που δημιουργούν τις προϋποθέσεις για ένα βιώσιμο μέλλον την επόμενη δεκαετία.

Την ώρα που οι πολίτες ζητούν σοβαρότητα και υπευθυνότητα αλλά και συγκεκριμένες λύσεις για τα προβλήματα της καθημερινότητας, στο ΣΥΡΙΖΑ ασχολούνται ακόμη με τον κ. Πολάκη και τα συντροφικά μαχαιρώματα που δίνουν και παίρνουν, αδυνατώντας να ξεπεράσουν τις νοοτροπίες του παρελθόντος και να ακολουθήσουν το ρεύμα της εποχής.
Μέσα σ' αυτό το κλίμα, οι προσδοκίες από την επερχόμενη παρουσία Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη είναι πολύ χαμηλές, ενώ πολιτικοί αναλυτές εκτιμούν ότι κατά την πάγια τακτική του ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης θα περιοριστεί στις γενικόλογες επιθέσεις, την όξυνση, το διχασμό και τις πρακτικές που τον καταδικάζουν να παραμείνει στο πολιτικό περιθώριο και τον οδηγούν σε μια πιθανή νέα εκλογική συντριβή όταν στηθούν οι κάλπες.




Δεν υπάρχουν σχόλια: