Τετάρτη 4 Αυγούστου 2021

Αδειάζει η κλεψύδρα για Τσίπρα – Δεν κόβει εισιτήρια η φαιά προπαγάνδα και η κίτρινη αντιπολίτευση

Έκανε ότι μπορούσε για να σώσει το πολιτικό του σαρκίο, αλλά… τα χειρότερα έρχονται!

Ο λόγος για τον Αλ. Τσίπρα, ο οποίος προσπάθησε, είναι η αλήθεια, (μετά τις 3 εκλογικές νίκες της ΝΔ του Κυρ. Μητσοτάκη) να διασωθεί πολιτικά, χρησιμοποιώντας όλα τα “μέσα” και “εργαλεία” είχε στη διάθεσή του: Λαϊκισμό, fake news, διχασμό, “πολάκηδες”, “σταλινικά σταγονίδια”, κορωνοπορείες, “Μαρέβα”, “Σάκκαρη” και γενικά… τα πάντα όλα χρησιμοποίησε...

Ωστόσο, για ακόμη μια φορά, “εμετρήθη, εζυγίσθη και ευρέθη ελλιπής”. Και μέγας πολιτικός ψεύτης.

Μεταξύ μας, δεν θα μπορούσε να κάνει κάτι άλλο κι ούτε, φυσικά, να υπάρξει διαφορετικό αποτέλεσμα για το “χρυσό παιδί της Αριστεράς του ΣΥΡΙΖΑ”.
“Δεν έφταιγεν ο ίδιος, τόσος ήτανε…”.

Ανεπίδεκτος μαθήσεως

Το μάθημα των 3 εκλογικών αποτυχιών δεν έκανε “σοφότερο” τον Τσίπρα. Τουναντίον.
Χωρίς σοβαρή πολιτική πρόταση και καθοδηγούμενος από “σταλινικές φιγούρες“, οι οποίες κατά πως φαίνεται κάνουν κουμάντο στην Κουμουνδούρου, ο Τσίπρας αναγκάστηκε να “επιλέξει” τον… μονόδρομο της φαιάς προπαγάνδας και της κίτρινης αντιπολίτευσης.

Αντί να κάνει αυτοκριτική, αντί να εξηγήσει πως “η πιο έντιμη κυβέρνηση που πέρασε από τον τόπο” έχει δύο πρώην υπουργούς στο Ειδικό Δικαστήριο, αντί να ζητήσει συγνώμη από τους πολίτες που τους εξαπάτησε με τις “αυταπάτες” του κι αντί να αλλάξει το διχαστικό και λαϊκίστικο αφήγημα του, αυτός επιμένει να σπέρνει κουκιά!

Μόνο που αυτή τη φορά, είναι μετρημένα τα δικά του πολιτικά κουκιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στον ΣΥΡΙΖΑ γίνονται (σοβαρές) συζητήσεις για το ποιος θα τον διαδεχτεί, μετά από μία ακόμη ήττα στις εκλογές του 2023. “Φαβορί” για την μετά-Τσίπρα εποχή είναι, αυτή τη στιγμή, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος (κι ας το διαψεύδει δημοσίως), η Εφη Αχτσιόγλου, ο Πάνος Σκουρλέτης και στο… βάθος υπάρχει και ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης, ο οποίος κατά πολλούς είναι το μεγάλο αουτσάιντερ.
Κοντολογίς, έχουν αρχίσει να βαράνε (για τον Τσίπρα) τα νταούλια! 

tomanifesto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: