Κυριακή 8 Αυγούστου 2021

Τρούμπα η Κουμουνδούρου: Μπόχα και δυσωδία από τον πολιτικό υπόνομο των τρολ του ΣΥΡΙΖΑ

Αηδία και οργή σε κάθε δημοκρατικό πολίτη προκαλεί το επίπεδο που έχουν επιλέξει γνωστά περιθωριακά διαδικτυακά σκουπίδια οι οποίοι με τις ευλογίες της Κουμουνδούρου τα τελευταία εικοσιτετράωρα έχουν εξαπολύσει σφοδρή επίθεση με απαράδεκτους χαρακτηρισμούς προσωπικά κατά του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη.
Αρκεί μια ενδελεχής ματιά στις αντίστοιχες πλατφόρμες για να ανακαλύψει κανείς διάφορα τρολ και hashtag που ξεφυτρώνουν... σαν τα μανιτάρια βάζοντας στην ακίδα του στοχάστρου τον Πρωθυπουργό με περιεχόμενο που στην καλύτερη των περιπτώσεων παραπέμπει στην εποχή της Τρούμπας και οδηγεί στον βούρκο την πολιτική ζωή του τόπου.
Είναι σαφές ότι στα υπόγεια του ΣΥΡΙΖΑ αδιαφορούν παντελώς για έννοιες όπως ποιότητα της Δημοκρατίας, πολιτικό fair play, σεβασμός στον αντίπαλο και έχουν ξεθάψει τα τσεκούρια των μέσων κοινωνικής δικτύωσης σε μια απέλπιδα προσπάθεια να πλήξουν τον κ. Μητσοτάκη που διατηρεί σε μία δύσκολη συγκυρία για την Κυβέρνηση, το πολιτικό πλεονέκτημα, ένα ξεκάθαρο προβάδισμα και μια υψηλή δημοφιλία στους ψηφοφόρους όλων των κομμάτων.
Φυσικά η απόπειρα υποβάθμισης του πολιτικού διαλόγου με τακτικές που παραπέμπουν στις ημέρες Τραμπ στις ΗΠΑ πέφτει στο κενό και προκαλεί τα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα, κυρίως στη δεξαμενή των ψηφοφόρων της κεντροαριστεράς που απεχθάνονται τέτοιες πρακτικές που μεταφέρουν την Ελλάδα χρονικά σε άλλες σκοτεινές εποχές.

Είναι πλέον πασιφανής η ένδεια θέσεων και η απουσία σοβαρής εναλλακτικής πρότασης από την πλευρά του κ. Τσίπρα, με αποτέλεσμα το επιτελείο του να επενδύει στη δημιουργία ενός σκληρού κλίματος πόλωσης με πρακτικές που θα ζήλευαν και οι καθεστωτικοί της Λευκορωσίας.
Ωστόσο, η κοινωνία αναζητά ένα διαφορετικό τρόπο άσκησης αντιπολίτευσης από ένα κόμμα που θέλει να λέγεται αριστερό και που κάποτε είχε την ευκαιρία να κυβερνήσει τον τόπο.


Δεν υπάρχουν σχόλια: