Δευτέρα 30 Αυγούστου 2021

Δήλωση Μετάνοιάς Καρανίκα απέναντι στην οικογένεια Μητσοτάκη (εικόνα)

Σε κανονική ΔΗΛΩΣΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ απέναντι στην οικογένεια Μητσοτάκη προχώρησε ο... ατρόμητος πρώην σύμβουλος του Τσίπρα ,Καρανίκας με αφορμή τις ΑΛΗΤΕΙΕΣ και τα ΑΘΛΙΑ ΨΕΥΔΗ που αναπαρήγαγε για την κόρη του πρωθυπουργού.
Είχε προηγηθεί ΕΜΕΤΙΚΗ ανάρτηση του Καρανίκα για την Δάφνη Μητσοτάκη την οποία και απέσυρε βάζοντας την ουρά κάτω από τα σκέλια...

Νωρίτερα για «αήθη στοχοποίηση» έκανε λόγω ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κληθείς Γιάννης Οικονόμου να σχολιάσει την ανάρτηση του πρώην συμβούλου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Καρανίκα για την κόρη του πρωθυπουργού που θα σπουδάσει στο Yale, σημειώνοντας ότι «σε τέτοιου είδους αθλιότητες τον λόγο θα έχει η Δικαιοσύνη».
Όπως ανέφερε κατά τη διάρκεια ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, ο πρωθυπουργός και η οικογένειά του αποτελούν στόχο του ΣΥΡΙΖΑ. «Είναι η στρατηγική τους επιλογή να πλήξουν τον χαρακτήρα του πρωθυπουργού. Στοχοποιείται ένα νέο κορίτσι με πράγματα αχαρακτήριστα. Μιλάμε για έναν κατήφορο χωρίς τελειωμό», δήλωσε χαρακτηριστικά.
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος υπενθύμισε πως ο κ. Καρανίκας ήταν ο σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού του Τσίπρα και διερωτήθηκε πως ενώ έχει περάσει μία ολόκληρη μέρα από αυτό (σ.σ την ανάρτηση), «δεν έχει βρεθεί κανείς να τον μαζέψει».
«Το χειρότερο από το να είσαι ανίκανος είναι το να είσαι ικανός για όλα. Επιβεβαιώνεται ο φόβος ότι ο κατήφορος που έχει διαλέξει ο ΣΥΡΙΖΑ δεν φαίνεται να έχει τέλος»
κατέληξε ο Γιάννης Οικονόμου.

Υπενθυμίζεται πως την έντονη αντίδραση του κυβερνητικού εκπροσώπου Γιάννη Οικονόμου προκάλεσε μία ανάρτηση του Νίκου Καρανίκα, μέσω της οποίας στοχοποιεί τηνΔάφνη Μητσοτάκη. Στη συγκεκριμένη ανάρτηση η οποία κατέβηκε» από  τα social media ο άλλοτε στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα αναφέρει πως «η κόρη του Μητσοτάκη θα σπουδάσει ανθρωπιστικές σπουδές στις ΗΠΑ, για να δικαιολογήσει την ΜΚΟ την οποία κατέχει για τα ΑΣΥΝΌΔΕΥΤΑ ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ και για την οποία έχει εισπράξει ήδη πάνω από 2 εκατ. ευρώ».

Αναλυτικότερα:

«Δεν είναι δημοκρατία, δεν είναι καπιταλισμός. 
"Η κόρη του Μητσοτάκη θα σπουδάσει ανθρωπιστικές σπουδές στις ΗΠΑ, για να δικαιολογήσει την ΜΚΟ την οποία κατέχει για τα ΑΣΥΝΌΔΕΥΤΑ ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ και για την οποία έχει εισπράξει ήδη πάνω από 2 εκατ. Ευρώ". Πάλι καλά που δεν έχουν διευθυντή τον Νίκο Γεωργιάδη ... ποτέ δεν ξέρεις όμως.
“Ο πεθερός του Γεραπετρίτη, μεγαλομέτοχος της ΓΕΚ – ΤΕΡΝΑ πήρε ήδη την εκμετάλλευση της Εγνατίας έναντι ευτελούς τιμήματος, με ένα διαγωνισμό που αναρωτιέμαι πως έγινε”. 
Ευτυχώς τα ΜΜΕ λένε ότι όλα πάνε καλά και μια χαρά με την ΝΔ και δεν βλέπουν την οπισθοδρόμιση, ούτε μαφίες, ούτε ολιγάρχες. 
Ευτυχώς. 
Ευτυχώς έφυγε ο Τσίπρας και ήρθε η ανάπτυξη με την δημοκρατία διευρυμένη. Άιντε μη πω τώρα….».


Δεν υπάρχουν σχόλια: