Τρίτη 17 Αυγούστου 2021

Το χειρότερο σενάριο για τη χώρα μια αδύναμη Κυβέρνηση

Το πλέον εφιαλτικό σενάριο είναι αυτό μίας αδύναμης κυβέρνησης που θα κυβερνάει χωρίς να διαθέτει πολιτική κυριαρχία. 
* Είναι αυτό που επιδιώκουν οι ολιγάρχες και οι διαπλεκόμενοι.
Τα οργανωμένα συμφέροντα μπορούν να ασκήσουν πιέσεις σε μία αδύναμη κυβέρνηση για να μπορέσουν να διεκδικήσουν προμήθειες και δημόσια έργα. Μάλιστα στην παρούσα φάση... τα εβδομήντα δισεκατομμύρια του Κοινοτικού Πακέτου Ανάπτυξης έχουν ανοίξει την όρεξη των γνωστών κύκλων της διαπλοκής.
Πρόκειται για τους ίδιους κρατικοδίαιτους επιχειρηματίες που θησαυρίζουν στη διάρκεια διακυβέρνησης της χώρας από τον ΣΥΡΙΖΑ και τώρα ποντάρουν σε μία αδύναμη και αποσταθεροποιημένη κυβέρνηση για να λεηλατήσουν το Κοινοτικό Πακέτο Ανάκαμψης.
Γι’ αυτό μην εκπλαγείτε αν διάφορα Μέσα Ενημέρωσης που συνδέονται με ισχυρούς κύκλους της διαπλοκής αρχίζουν να αλλάζουν κατεύθυνση. Οι μεταλλάξεις της διαπλοκής είναι συνηθισμένη πρακτική, αφού εντάσσεται στο δόγμα της εξυπηρέτησης των συμφερόντων.


1 σχόλιο:

aik είπε...

Μα την Παναγια εκλαψα για τον ακακο Μητσοτακη,που θα ερθει ο αλητης Τσιπρας ο διαπλεκομενος.Ρε μαλακοκαυλη,ποιος ειναι το πουτανακι της διαπλοκης;Ποιος γαμηθηκε να κανει απευθειας αναθεσεις;Ποιος μοιρασε τα δις σε πεντε-δεκα μεγαλοκαρχαριες;Ποιος στηνει κωλο συνεχεια στους Γερμανουν που θελυν να ξεστοκαρουν αχρηστες ανεμογεννητριες;Ο μαλακας ο Τσιπρας που τουλαχιστον τα ΔΙΚΑ ΜΑΣ 37 δις δεν τα σκορπισε;Ξεκινηστε τις πιπες ρε τσουλες.