Δευτέρα 26 Ιουλίου 2021

Τσίπρας - Πολάκης - Βαξεβάνης είναι το ίδιο πρόσωπο (εικόνες)

«Τσίπρας - Πολάκης - Βαξεβάνης είναι το ίδιο πρόσωπο»
αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου Πρωθυπουργού, απαντώντας σε σημερινή ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ
Τονίζεται ότι «με τη σημερινή ανάρτησή του ο κ. Τσίπρας δείχνει ξεκάθαρα ποιος κρύβεται πίσω από τις αθλιότητες κατά του Πρωθυπουργού και της συζύγου του και ποιος ενορχηστρώνει τον πόλεμο λάσπης εναντίον τους».
Στην ίδια ανακοίνωση σημειώνεται ότι ο κ. Τσίπρας αδυνατώντας να αντιμετωπίσει πολιτικά τον Κυρ. Μητσοτάκη, καταφεύγει δια των εντολοδόχων του, στο μόνο πράγμα που ξέρει να κάνει: στο ψέμα και στη λάσπη.
Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:...
«Με τη σημερινή ανάρτησή του ο κ. Τσίπρας δείχνει ξεκάθαρα ποιος κρύβεται πίσω από τις αθλιότητες κατά του Πρωθυπουργού και της συζύγου του και ποιος ενορχηστρώνει τον πόλεμο λάσπης εναντίον τους. 
Η Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη έχει δώσει στη δημοσιότητα όλα τα στοιχεία και έχει προσφύγει στη Δικαιοσύνη κατά του κ. Βαξεβάνη, ο οποίος έχει πρωτόδικα καταδικαστεί μια φορά για συκοφαντική δυσφήμιση, κατόπιν αγωγής της κυρίας Γκραμπόφσκι. 
Επίσης, τόσο η ίδια όσο και το Πόθεν Εσχες του Πρωθυπουργού έχουν ερευνηθεί εξονυχιστικά, όσο ελαχίστων Ελλήνων, από όλες τις αρμόδιες αρχές.
Ο κ. Τσίπρας αδυνατώντας να αντιμετωπίσει πολιτικά τον Κυρ. Μητσοτάκη, καταφεύγει δια των εντολοδόχων του, στο μόνο πράγμα που ξέρει να κάνει: στο ψέμα και στη λάσπη, όπως προκύπτει και από τις πρόσφατες αποκαλύψεις του κ. Καλογρίτσα, για το πώς στήθηκε το Documento, με τίνος χρήματα και με ποια εντολή. Αποκαλύψεις τις οποίες θα ερευνήσει η Δικαιοσύνη.
Αποδεικνύεται για άλλη μια φορά ότι Τσίπρας - Πολάκης - Βαξεβάνης είναι το ίδιο πρόσωπο.
ΥΓ.  Επισυνάπτουμε τις εικόνες από τους εναγκαλισμούς το 2015, το βράδυ των εκλογών του Ιανουαρίου, αμέσως μετά την ομιλία Τσίπρα και από τα κοινά γλέντια Βαξεβάνη - Πολάκη για να μην υπάρχει καμία αμφιβολία τίνος εντολοδόχος είναι ο δήθεν ανεξάρτητος δημοσιογράφος».

Νωρίτερα ο Αλέξης Τσίπρας με μήνυμά του στο twiiter ανέφερε ότι «αν αυτό με το Πόθεν Έσχες Μητσοτάκη συνέβαινε σε άλλη χώρα της ΕΕ, δε θα μπορούσε να σταθεί ο πρωθυπουργός. Φανταστείτε να έκρυβα εγώ στοιχεία ή να έδινα ψεύτικες δικαιολογίες. Θα ήταν κεντρικό θέμα συζήτησης. Υπάρχει ένα καθεστώς που αποκρύπτει θέματα. Είναι ζήτημα Δημοκρατίας».

1 σχόλιο:

aik είπε...

Ρε τον μαλακα,στο σπιτι του κρεμασμενου μιλαει και για σκοινι και για σαπουνι.Ρε χαπατο,οι περισσοτεροι που φωτογραφηθηκε ο Κουλης ειναι φυλακη,εχουν καταδικαστει με αναστολη,εχουν απαλλαγει τεχνηεντως,κατι μαρτυρες πεθανανε,τους εχει σταμπαρει η εφορια στη Γαλλια...Με τον Ρωχαμη δεν φωτογραφηθηκε γιατι ο Ρωχαμης ειναι καλος ανθρωπος.