Παρασκευή 14 Μαΐου 2021

Είναι δυνατόν Έλληνες να υποστηρίζουν την Χαμάς;

Πραγματικά είναι να απορεί κανείς που υπάρχουν Έλληνες πολίτες και πολιτικοί που υποστηρίζουν την Χαμάς. 
Δεν αναφέρομαι στην Παλαιστινιακή Αρχή που, παρ' όλα τα λάθη που έκανε στο παρελθόν, έχει βρει ένα modus vivendi με το Κράτος του Ισραήλ.
Αναφέρομαι σε μια τρομοκρατική οργάνωση που επιδιώκει, όπως είναι γνωστό, να εξαφανίσει το Ισραήλ από τον χάρτη. 
Μια οργάνωση με δεδηλωμένο αντισημιτισμό, με τους οπαδούς της να διαδηλώνουν κρατώντας σημαίες με την σβάστικα. 
Αυτό το μίσος εκδηλώνεται με τις τυφλές επιθέσεις της Χαμάς κατά... κατοικημένων στόχων στο Ισραήλ, αδιαφορώντας για τις συνέπειες των πράξεων της, ή μάλλον επιδιώκοντας ακριβώς τα αντίποινα του Ισραηλινού στρατού. Η Χαμάς επιβεβαιώνει την ύπαρξη της μέσα από την τρομοκρατία.

Αυτή είναι η μια διάσταση του προβλήματος, που δείχνουν να αγνοούν οι εγχώριοι υποστηρικτές της. Και βέβαια δεν αναφέρομαι στους Παλαιστίνιους που βρίσκονται εγκατεστημένοι στην Ελλάδα - αν και θα έπρεπε αντί να διαδηλώνουν εκ του ασφαλούς στην χώρα που τους φιλοξενεί, να βρίσκονται στην Γάζα στην πρώτη γραμμή - αλλά αναφέρομαι στους κάθε λογής Έλληνες αριστερούς, αριστεριστές, no borders, δικαιωματιστές και όλο αυτό το αριστερό συνονθύλευμα.
Η άλλη διάσταση του προβλήματος βρίσκεται στο γεγονός ότι την Χαμάς την στηρίζει οικονομικά και την καθοδηγεί πολιτικά η Τουρκία, η οποία φαίνεται πως έχει εντάξει την ανάφλεξη της περιοχής στην ατζέντα τής εξωτερικής πολιτικής της. 
Όπως έχουν επισημάνει έγκυροι σχολιαστές, ο Τ. Ερντογάν, μέσω των εχθροπραξιών, επιδιώκει να θραύσει την νεοσυσταθείσα πολύμορφη συνεργασία του Ισραήλ με τις μοναρχίες του Κόλπου.

Κάτι που ενδιαφέρει άμεσα την πατρίδα μας. Αν διαρραγεί ο άξονας ΗΑΕ - Ισραήλ - Αιγύπτου, αυτομάτως θα μειωθεί και η ισχύς του τετραγώνου Ελλάδα - Κύπρος - Ισραήλ - Αίγυπτος, κάτι ιδιαίτερα δυσμενές για τα εθνικά συμφέροντα μας.
Αυτά τα οφθαλμοφανή δεν τα βλέπουν οι αριστερές ψυχούλες; Δεν βλέπουν ότι πέραν όλων των άλλων, για καθαρά εθνικούς λόγους η πατρίδα μας οφείλει να υποστηρίζει το Ισραήλ;
Το βλέπουν, δεν είναι ανόητοι ούτε τυφλοί, αλλά το προσπερνούν γιατί άλλος είναι ο άξονας αναφοράς των δικών τους αξιών. Μήπως δεν έβλεπαν τις στρατιές των εξαθλιωμένων μεταναστών που είχαν γίνει πέρσι στον Έβρο υποχείρια της τουρκικής πολιτικής; Δεν ήταν και εκείνη η κατάσταση οφθαλμοφανής; Και μάλιστα στα σύνορα μας;

Και εδώ ερχόμαστε στον βασικό λόγο που η σύμπασα η Αριστερά στην Ελλάδα βρίσκεται απέναντι στο Ισραήλ. 
Γιατί η πολιτική και η στρατιωτική ηγεσία αυτής της χώρας και κυρίως οι πολίτες της, αγωνίζονται να προστατεύσουν τα σύνορα που απέκτησαν μετά από τρεις νικηφόρους πολέμους, τους οποίους δεν προκάλεσαν αυτοί. Αμύνθηκαν και στις τρεις φορές και νίκησαν. Η πολιτική και η στρατιωτική ηγεσία, όπως και ο Ισραηλινός λαός τιμούν την σημαία τους, την Ιστορία τους και τους νεκρούς τους. Αποτελούν υπόδειγμα κράτους που σέβεται τον εαυτό του. Αξίες και κυρίως συμπεριφορές που η σύμπασα η Αριστερά τις απορρίπτει, για να μην πω τις απεχθάνεται και αγωνίζεται να μην κυριαρχήσουν και στην Ελλάδα.

Ως γνωστόν οι αριστεροί την αγάπη για την πατρίδα την έχουν βαφτίσει απαξιωτικά εθνικισμό, ιεραρχώντας υπεράνω τις αξίες του αποκαλούμενου δικαιωματισμού και του αυτοπροσδιορισμού.
Να μην έχουμε απορίες λοιπόν γιατί η Αριστερά υποστηρίζει μια τρομοκρατική οργάνωση ενάντια στα εθνικά συμφέροντα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: