Σάββατο 11 Ιουλίου 2020

Μήπως τα πράγματα είναι πιο απλά;

ΟΤΙ το μορφωτικό επίπεδο του Α. Τσίπρα και των περισσότερων -όχι όλων- των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ είναι χαμηλό έχει καταστεί απολύτως σαφές με πάρα πολλές αφορμές. 
Με εκατοντάδες «μαργαριτάρια» από τους «μπαχτσέδες» της Γεωγραφίας, της Ιστορίας, της Οικονομίας, της Μηχανικής, του Διεθνούς Δικαίου, της Διπλωματίας και της Λογοτεχνίας.
ΟΤΙ ο Α. Τσίπρας και η «παρέα» του είναι μέτριοι και «τσαπατσούληδες» με ό,τι...

Καλογρίτσας: Αδιάσειστα τα στοιχεία για τα χρήματα που πήρα από τη CCC και πού κατέληξαν

«Αδιάσειστα στοιχεία» για το βάσιμο όσων υποστηρίζει στην αντιδικία του με την εταιρία CCC, αλλά και για την πορεία των χρημάτων που έλαβε αναφέρει ότι διαθέτει ο επιχειρηματίας Χρήστος Καλογρίτσας, σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο δικηγόρος του, Δημήτρης Λουβερδής.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο κ. Καλογρίτσας διαθέτει στοιχεία που θα αναδείξει στο πλαίσιο δικαστικής έρευνας για τους ισχυρισμούς του τόσο ως προς την πραγματική αιτία που έλαβε το ποσό των 3 εκατομμυρίων ευρώ, όσο και για το πού κατευθύνθηκαν και κατέληξαν τα χρήματα εν συνεχεία.
Αναλυτικά, η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020

Δημοσκόπηση Pulse: Μπροστά με 19 μονάδες η ΝΔ - Υψηλά ποσοστά εμπιστοσύνης σε Μητσοτάκη

Υψηλά είναι τα ποσοστά εμπιστοσύνης των πολιτών για την κυβέρνηση και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, σύμφωνα με πανελλήνια δημοσκόπηση της Pulse με αφορμή την επέτειο ενός χρόνου από την εκλογή της ΝΔ στην εξουσία.
Η έρευνα έγινε για λογαριασμό του ΣΚΑΙ, τηλεφωνικά με χρήση δομημένου ηλεκτρονικού ερωτηματολογίου σε δείγμα 1.305 ατόμων, το διάστημα 6 έως 8 Ιουλίου 2020.
Σύμφωνα με τα ευρήματα...

Ολομέτωπη επίθεση Φώφης σε Τσίπρα: «Πρέπει να ντρέπεσαι» (video)

Σε μια σκληρή μονομαχία ανάμεσα στον Αλέξη Τσίπρα και την Φώφη Γεννηματά έχει εξελιχθεί η πολιτική αντιπαράθεση στην Βουλή για τις διαδηλώσεις.
Η κ. Γεννηματά αφιέρωσε σχεδόν όλη την ομιλία της στον Αλέξη Τσίπρα ο οποίος νωρίτερα είχε πει απευθυνόμενος στην ίδια ότι είναι ντροπή που θα το ψηφίσει.
Δείτε ένα χαρακτηριστικό video:

Πέμπτη 9 Ιουλίου 2020

Αρχίζει να παίζει το κεφάλι του

Ο Αλέξης πήρε το κόμμα του από το 3% και το έφθασε ως την εξουσία. Την έχασε βέβαια στην συνέχεια, αλλά στο συλλογικό τους υποσυνείδητο είναι ένας θαυματοποιός. 
Ποιος κοινός θνητός λοιπόν θα τολμήσει να σπρώξει τον θαυματοποιό στον γκρεμό για να πάρει την θέση του; Να την κάνει τι; Να πάει καλύτερα απ’ αυτόν; Ποιος τολμά έστω και να το ονειρευτεί; Υπ αυτή την έννοια, ο Αλέξης θα είναι ο αιώνιος αρχηγός τους...

Ατόπημα Τσίπρα, αποσταθεροποιημένος ο ΣΥΡΙΖΑ

Στην πολιτική όποιος χάνει την ψυχραιμία του αργά ή γρήγορα βιώνει τις συνέπειες των πράξεων του. 
Είναι προφανές λοιπόν ότι το τελευταίο διάστημα ο Αλέξης Τσίπρας δεν περνάει και την καλύτερη περίοδο της προεδρίας του στον ΣΥΡΙΖΑ. 
Οι συνεχείς αποκαλύψεις από τον επιχειρηματία Καλογρίτσα και από τον Σάμπυ Μιωνή, οι οποίες έχουν στοχοποιήσει τον στενό του συνεργάτη Νίκο Παππά, προκαλούν αμηχανία στην Κουμουνδούρου. Μία αμηχανία η οποία προφανώς και έχει...

Τετάρτη 8 Ιουλίου 2020

Ο Αλέξης φεύγει, ο Προφεσόρ έρχεται;

Η «αμφισβήτηση» του αρχηγού σε ένα κόμμα με τα χαρακτηριστικά του ΣΥΡΙΖΑ δεν αρχίζει ποτέ την επομένη της εκλογικής ήττας. Αλλά όταν πλέον η «ελβετική φρουρά» του προέδρου όχι μόνον αδυνατεί να τον προστατέψει, αλλά μετατρέπεται στον βασικό του «κίνδυνο».
Η εμπλοκή του Νίκου Παππά με «ιδιώτες», που έψαχναν μεταξύ άλλων να βρουν άκρη με τον ερευνώμενο ως παραθεσμικό μηχανισμό του Δ. Παπαγγελόπουλου, καθιστά τον Αλέξη Τσίπρα ευάλωτο, όχι...

Τρίτη 7 Ιουλίου 2020

Το «μαρτύριο της σταγόνας» για τον Τσίπρα και η θυσία Παππά

 Όταν στην πολιτική ορισμένες «συμπτώσεις» επαναλαμβάνονται και μάλιστα μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, τότε ασφαλώς δεν πρόκειται απλώς για «συμπτώσεις» αλλά για συνειδητές κινήσεις που κρύβουν πολιτική ουσία και υπόβαθρο. 
Όποιος παρακολούθησε λοιπόν τα κεντρικά δελτία ειδήσεων δεν θα πρέπει να δυσκολεύτηκε να συμπεράνει ότι η χθεσινή μέρα ήταν ένα εξαιρετικά δύσκολο 24ωρο για τον ΣΥΡΙΖΑ και για τον...

White Porscha στα αραβικά σημαίνει…

Η μήνυση του Χρ. Καλογρίτσα περιλαμβάνει τα πάντα. 
Κυπριακούς λογαριασμούς, εικονικά τιμολόγια, εκατομμύρια ευρώ που κινούνται, τον Νίκο Παππά και κωδικές ονομασίες που παραπέμπουν σε κινηματογραφικές ταινίες αλλά και σε συνομιλίες που κατά καιρούς βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Και μάλιστα γραμμένες σε e-mails. 
Έτσι μετά το "μαγαζί" και το "White House", όπως περιγράφονταν το πρωθυπουργικό μέγαρο περάσαμε στο "White Porscha" το οποίο...

Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020

Ο αργός «θάνατος» της δρακογενιάς

Κάθε Σαββατοκύριακο μαθαίνουμε και κάτι καινούργιο για την δράση του Ν. Παππά. Και υπάρχει ακόμα πολύ υλικό που, όπως φαίνεται, θα εμφανίζεται σε δόσεις.
Σε «θανατηφόρες» δόσεις για την πολιτική σταδιοδρομία τού άλλοτε ισχυρού ανδρός του ΣΥΡΙΖΑ.
Δεν υπάρχει αμφιβολία πως στην περίπτωση τού Καλογρίτσα υπήρξε ένας κεντρικός σχεδιασμός, ώστε ο εκλεκτός του ΣΥΡΙΖΑ να εξασφαλίσει μια...

Περιδιαβαίνοντας στα βοσκοτόπια του Λευκού Οίκου της αριστεράς

«Δεν είμαι παιδονόμος» δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας την ημέρα που στο φως της δημοσιότητας ερχόταν μια ακόμη αποκάλυψη για τη δράση του Νίκου Παππά όταν ως υπουργός Επικρατείας χειριζόταν τη λειτουργία του «μαγαζιού» που έφερε την επωνυμία «White House». 
Ο Χρήστος Καλογρίτσας ο επονομαζόμενος και «κόκκινος εργολάβος» έδειξε τον πρώην υπουργό και «νούμερο 2» της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ ως τον άνθρωπο που μεσολαβούσε για να βρεθούν τα χρήματα και ο ίδιος να αποκτήσει κανάλι...

Ο «μαγαζάτορας» γνώριζε τα πάντα - Ανοίγουν στόματα εκβιαζόμενων επιχειρηματιών

Το δίλημμα τέθηκε από τα πράγματα κι απαντήθηκε σύντομα και αποφασιστικά. 

Ο Αλέξης Τσίπρας δεν χρειάστηκε να επιλέξει αν όλα αυτά τα χρόνια ήταν, αν λειτουργούσε ως «συνένοχος ή βλαξ».

Ήταν (είναι) συνένοχος εν τη βλακεία του!...

Κυριακή 5 Ιουλίου 2020

Aποκαλύψεις-φωτιά Καλογρίτσα για τα έργα και τις ημέρες του Νίκου Παππά

Συγκλονίζουν οι νέες αποκαλύψεις για τα έργα και τις ημέρες του Νίκου Παππά, την περίοδο που ήταν παντοδύναμος υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ.
Αυτή τη φορά, τα «άπλυτα» στη φόρα τα βγάζει ο γνωστός «κόκκινος εργολάβος», Χρήστος Καλογρίτσας.
Ενώ ακόμη δεν έχει κοπάσει ο θόρυβος από τις αποκαλύψεις για το ηχητικό μεταξύ του Νίκου Παππά και του Σάμπι Μιωνή, για το «μαγαζί», τα «παραμάγαζα» και τις «δουλειές», νέα στοιχεία...

Τα πρωτοσέλιδα των σημερινών κυριακάτικων εφημερίδων

Διαβάστε τα πρωτοσέλιδα των σημερινών εφημερίδων της Κυριακής...