Σάββατο 2 Μαΐου 2020

Χορεύουν η Πρωτοψάλτη και ο Μάλαμας για τους «αρκουδιάρηδες»;

Χθες κάποια στιγμή ρώτησα δύο από τους πιο σημαντικούς μουσικούς γνώστες που ζουν, αν όχι τους πιο σημαντικούς, στην χώρα μας, αν γνωρίζουν κάποιον καλλιτέχνη που να έχει υπερασπισθεί ποτέ δημόσια με δηλώσεις του τον Σαββόπουλο, κάτι το οποίο κάνω εγώ αρκετά συχνά με κάθε ευκαιρία. 
Η απάντηση και από τους δύο ήταν ότι δεν ήξεραν κάτι τέτοιο, θα τολμούσα να πω το ίδιο και για τον Νταλάρα και γενικά όποιον καλλιτέχνη κατηγορεί μερίδα επισκεπτών του διαδικτύου.
Από αυτές τις συζητήσεις προέκυψε αυτό που έγραψα το πρωί...

Κοροναϊός: Αρχίζουν από τη Δευτέρα οι Κινητές Μονάδες του ΕΟΔΥ τις εξετάσεις κατ’ οίκον

Τη Δευτέρα ξεκινούν οι πρώτες Κινητές Ομάδες ΕΟΔΥ για την αντιμετώπιση της COVID-19.
Όπως αναφέρει ο ΕΟΔΥ, ειδοποιήθηκαν και προσήλθαν οι πρώτοι επιτυχόντες νοσηλευτές και οδηγοί, οι οποίοι υπεβλήθησαν στον σχετικό έλεγχο για την ανίχνευση τυχόν ύπαρξης του ιού SARS-CoV-2. 
Τα αποτελέσματα του ελέγχου αναμένονται εντός της ημέρας και αμέσως μετά θα ολοκληρωθεί η πρόσληψή τους.
Η ίδια διαδικασία θα τηρηθεί για όλους όσοι ανταποκρίθηκαν...

Έτσι θα γίνεται η χρήση μάσκας σε κοινόχρηστους χώρους (εικόνες)

Τις βασικές οδηγίες για τα μέτρα δημόσιας υγείας και τη χρήση μάσκας στους χώρους όπου θα είναι ελεύθερη η πρόσβαση από την ερχόμενη Δευτέρα 4 Μαΐου αναλύει η Υγειονομική Επιτροπή.
Σύμφωνα με τις οδηγίες δημόσιας υγείας (υγιεινή χεριών, αποστάσεις, χρήση μάσκας) τα μέτρα ισχύουν στις βασικές κατηγορίες δημόσιων χώρων όπως είναι τα σχολεία, τα πανεπιστήμια, τα φροντιστήρια, τα γραφεία, οι χώροι λατρείας, τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, τα ταξί, οι λοιποί ανοικτοί...

Άρση μέτρων: Οδηγός επιβίωσης στη νέα κανονικότητα – Τι περιμένει από Δευτέρα καταστηματάρχες και πολίτες

Μπορεί από τις 4 Μαΐου πολλά πράγματα να αλλάξουν στη ζωή μας, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως η νέα πραγματικότητα δεν θα περιλαμβάνει κανόνες και οδηγίες.
Ο κυριότερος κανόνας γίνεται η μάσκα, καθώς πλέον χωρίς αυτή δεν μπορούμε να εισέλθουμε στα μικρά μαγαζιά που ανοίγουν και στα ΜΜΜ.
Φυσικά οι αποστάσεις αλλά και το αντισηπτικό είναι δύο λέξεις που θα χαραχθούν για τα καλά στο μυαλό μας μιας και θα πρέπει να τηρούμε ευλαβικά το πρώτο και να έχουμε συνεχώς στο μυαλό μας...

Η κίνηση Μητσοτάκη σε Σακελλαροπούλου που δεν περνάει απαρατήρητη

Μερικές επιλογές στην πολιτική κινούνται μακριά από το φως της δημοσιότητας αλλά παρόλαυτα είναι εξαιρετικά ενδεικτικές για το τι μέλλει γενέσθαι. 
Μπορεί λοιπόν η επικαιρότητα ακόμα και σήμερα να έχει ως επίκεντρο τις εξελίξεις γύρω από τον κορονοϊό, όμως το Μέγαρο Μαξίμου βήμα βήμα με απολύτως συνειδητό τρόπο «χτίζει» την επόμενη μέρα.
Την ώρα λοιπόν που οι δημοσκοπήσεις καταγράφουν τη δυνατότητα, έστω και ως φωτογραφία της στιγμής, του Κυριάκου Μητσοτάκη να δημιουργήσει συνθήκες πολιτικές κυριαρχίας για τα επόμενα χρόνια, ο...

ΕΡΕΥΝΑ: Ποιους εμπιστεύονται οι Έλληνες εν μέσω κορωνοϊού – Πώς βλέπουν την επόμενη μέρα

Ποιους εμπιστεύονται περισσότερο οι Έλληνες την εποχή της κρίσης του κορωνοϊού; 
Τι φοβούνται περισσότερο; 
Με ποιους συζητούν για την πανδημία; 
Ποιες δραστηριότητες ανέπτυξαν τις ημέρες του εγκλεισμού;
Τι λένε για την κυβέρνηση, την αντιπολίτευση, τους γιατρούς και τον Σωτήρη Τσιόδρα;
Ακρως αποκαλυπτική είναι μια μεγάλη έρευνα που πραγματοποιήθηκε από το Εργαστήριο Δημοσιογραφικών Σπουδών και Επικοινωνιακών Εφαρμογών του Τμήματος Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε. του...

Παρασκευή 1 Μαΐου 2020

«Το παλληκάρι δεν μπορεί»

Τραγική έως … κωμωδίας η εμφάνιση Τσίπρα στην προ ημερησίας συζήτηση στη Βουλή. 
Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης επιβεβαίωσε τους χειρότερους φόβους των στελεχών του και τις ασφαλέστερες απόψεις των σοφών του κόμματος.
«Το παλληκάρι δεν μπορεί», ειδικά όταν δεν έχει μαζί του ένα κύμα πολιτικής και κοινωνικής αμφισβήτησης για να το καβαλήσει και να τον μετατρέψει σε υπαρκτή πολιτική προσωπικότητα.
Σε συνθήκες πολιτικής και ιδεολογικής υπεροχής της...

Το «The New European» βαθμολόγησε τους ηγέτες της κρίσης: Άριστα στον Κυριάκο Μητσοτάκη, κακοί οι Τραμπ και Τζόνσον

Δημοσίευμα στον βρετανικό ηλεκτρονικό Τύπο βάζει «άριστα» στον Κυριάκο Μητσοτάκη για τη διαχείριση της υγειονομικής κρίσης του κορωνοϊού.

Οι ήρωες και οι «κακοί» εν μέσω υγειονομικής κρίσης της πανδημίας του κορωνοϊού. 
Με αυτό το άρθρο, ο Βρετανός δημοσιογράφος Αλαστάιρ Τζον Κάμπελ, στο σάιτ «The New European», παραθέτει δέκα στοιχεία-κλειδί τα οποία επέδειξαν ηγέτες από όλο τον κόσμο...

Νέα δημοσκόπηση: Διπλασίασε τα ποσοστά της η ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ - 42,5% έναντι 21,4%

Ραντεβού Μητσοτάκη - Τσίπρα

Με διπλάσιο ποσοστό και διαφορά 21,1% προηγείται η ΝΔ από τον ΣΥΡΙΖΑ όπως δείχνει δημοσκόπηση της Metron Analysis για το δελτίο του Mega, η οποία διενεργήθηκε εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με τα ευρήματα της έρευνας, το σημαντικότερο πρόβλημα της χώρας, είναι φυσικά η πανδημία του κορωνοϊού, ενώ οι πολίτες αξιολογούν ως δεύτερο την οικονομία.
Αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι η αξιολόγηση των πολιτών ανά τομέα κυβέρνησης, αποτυπώνει ξεκάθαρα την εμπιστοσύνη στην διαχείριση της πανδημίας του κορωνοϊού σε ποσοστό 87%...

Πέμπτη 30 Απριλίου 2020

Μητσοτάκης προς ΣΥΡΙΖΑ: Σας ταιριάζει το «μένουμε ίδιοι»

Τα επόμενα βήματα του σχεδίου επιβίωσης κοινωνίας και οικονομίας από τις συνέπειες της πανδημίας του κορωνοϊού περιέγραψε ο πρωθυπουργός κατά την ομιλία του στην Ολομέλεια της Βουλής, κάνοντας εκτενή αναφορά στην επιτυχή διαχείριση της υγειονομικής κρίσης. 
Επιπρόσθετα, κατά την δευτερολογία του ο κ. Μητσοτάκης άφησε ανοιχτό να μην ανοίξουν τα δημοτικά σχολεία, ενώ απάντησε σε σκληρό ύφος στα πυρά που εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.
Η πρωτολογία...

Ο ΣΥΡΙΖΑ και η πολιτική... του μαγκαλιού

Όπως έχει γίνει ήδη αντιληπτό εδώ και μερικά 24ωρα ο χρόνος της πολιτικής εκεχειρίας μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης έχει ολοκληρωθεί. 
Οι ήπιοι τόνοι και το μορατόριουμ εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού έλαβαν τέλος και το κλίμα έχει αρχίσει και φορτίζεται επικίνδυνα για μία ακόμα φορά.
Ορισμένοι θα πουν ότι πίσω από όλα αυτά κρύβεται η προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ να πολώσει και να συσπειρώσει το κομματικό του ακροατήριο , μια και όπως αποτυπώνουν οι δημοσκοπήσεις...

Καταγγέλλει τις εκλογές επειδή τις τρέμει

Ένα φοβιστικό φάντασμα πλανιέται πάνω από την Κουμουνδούρου τους τελευταίους μήνες. 
Το φάντασμα των εκλογών.
Χθες στο Πολιτικό Συμβούλιο του ΣΥΡΙΖΑ ο Αλέξης Τσίπρας κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι αξιοποιεί την κρίση ως ευκαιρία για να προωθήσει μια σκληρά αντιλαϊκή ατζέντα προς όφελος μιας μικρής επιχειρηματικής ελίτ - η οποία ως γνωστόν αποδεκατίστηκε κατά τη θητεία του, δεν ήξερε που να κρύψει τα πολυτελή της γιοτ, μήπως τα απαλλοτριώσει ο Αλέξης...

Η μεγάλη πρόβα είναι μονόδρομος...

Ακούω πολλούς να εκφράζουν φόβους ότι η λήξη του lockdown μπορεί να αναζωπυρώσει την εξάπλωση του ιού, όπως φαίνεται να συνέβη στη Γερμανία. 
Ναι, έτσι είναι, ο κίνδυνος αυτός υπάρχει. 
Όμως η οικονομία πρέπει να μπει σε λειτουργία. 
Δεν μπορούμε να επιβιώσουμε με την οικονομία σε καταστολή.
Κάποιοι λένε ότι η απόφαση της επιστημονικής επιτροπής δεν ήταν ομόφωνη. Και λοιπόν; Πρόκειται για μια πρωτόγνωρη κατάσταση...

Σαββόπουλος: «Μπράβο στην Άλκηστη Πρωτοψάλτη»

Ένα μεγάλο μπράβο, αλλά και ένα «ευχαριστώ» απηύθυνε ο μουσικοσυνθέτης Διονύσης Σαββόπουλος στην Άλκηστη Πρωτοψάλτη για την ιδιότυπη συναυλία της στους δρόμους της Αθήνας.
Ο Διονύσης Σαββόπουλος επέλεξε το προφίλ του στο Facebook προκειμένου να σχολιάσει την πρωτοβουλία του Δήμου Αθηναίων και της καλλιτέχνιδος, η οποία και δέχτηκε έντονη κριτική από ορισμένους στα social media...

Το ανατρεπτικό μοντέλο ηγεσίας Μητσοτάκη και η σχέση εμπιστοσύνης με τους πολίτες

Ένα σύγχρονο μοντέλο ηγεσίας που υιοθέτησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από την πρώτη στιγμή που ανέβηκε στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας ήρθε να ανατρέψει τα δεδομένα πολλών χρόνων και να δημιουργήσει μία νέα σχέση εμπιστοσύνης με τους πολίτες.
Το χθεσινό μήνυμα του πρωθυπουργού για την σταδιακή επιστροφή στην Κανονικότητα επισφράγισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μία νέα πορεία αξιοπιστίας που ξεκίνησε από το 2016 με την «συμφωνία αλήθειας» και Θα συνεχιστεί και τους επόμενους μήνες που η χώρα θα δώσει τη μάχη για να αντιμετωπίσει επιτυχώς τις...

Τετάρτη 29 Απριλίου 2020

Αυτή η εξέλιξη ακυρώνει το σύμφωνο Τουρκίας – Λιβύης και σώζει Ελλάδα και Κύπρο

Γράφει ο Σάββας Καλεντερίδης

Η Τουρκία, δηλαδή ο Ερντογάν, έχει υπογράψει με τη Λιβύη, δηλαδή των αχυράνθρωπό του, Σαράζ, δύο συμφωνίες, που στην ουσία μετατρέπουν τη Λιβύη σε προτεκτοράτο της Τουρκίας και τη λυβική θάλασσα σε προέκταση της τουρκικής, όπως την εννοεί η Τουρκία.
Οι συμφωνίες αυτές, σε συνδυασμό με την μονομερή οριοθέτηση της ΑΟΖ με όρους αλα τούρκα, αποκόπτουν στην Κύπρο από την Ελλάδα και “καθιερώνουν” το εύρος της υφαλοκρηπίδας και της ΑΟΖ για όλα τα νησιά στα 6νμ, όσο δηλαδή είναι το εύρος των χωρικών υδάτων...

Πορεία σε αχαρτογράφητα νερά

Σε ένα τεράστιο πείραμα καλούμαστε να λάβουμε μέρος από την επόμενη Δευτέρα, κρατώντας από παντού αποστάσεις. 
Αποστάσεις ανάμεσα στα τραπέζια των εστιατορίων, αποστάσεις στα διαλείμματα των σχολείων για τους μαθητές, αποστάσεις από την δυναμική της ίδιας της ζωής. 
Ένα πείραμα που για να πετύχει πρέπει να εφαρμοστεί με χειρουργική ακρίβεια, ξεπερνώντας τις πολλές τεχνικές δυσκολίες αλλά και την δυσφορία μιας ολόκληρης κοινωνίας μετά από ένα μήνα σε καραντίνα. Το στοίχημα είναι απλώς τεράστιο.
Στην πραγματικότητα σε όλο τον πλανήτη οι οικονομίες...

Τρίτη 28 Απριλίου 2020

Την επιστροφή στην κανονικότητα κήρυξε ο Μητσοτάκης: «Μένουμε ασφαλείς - βγαίνουμε από το σπίτι» (Βίντεο) - Δείτε εδώ ολόκληρο το σχέδιο σταδιακής αποκλιμάκωσης

Δεχθήκαμε την ανάγκη να παραλύσει η οικονομία για να σώσουμε ζωές, 
δεν πήγαμε στις εκκλησιές μας για να σώσουμε ζωές, 
ξεκίνησε το μήνυμά του ο πρωθυπουργός για να προσθέσει ότι οι μεγάλες επιτυχίες οφείλονται στους μικρούς ήρωες, σας ευχαριστώ που κάνατε την πατρίδα μας παράδειγμα. 
Πέτυχαν τα μέτρα.
Ο πρωθυπουργός παρουσιάζοντας το περίγραμμα της επόμενης φάσης προς την επιστροφή στην κανονικότητα υπογράμμισε πρωτίστως την...

Συζήτηση διαΝΕΟσις: Δεν αρκεί ο ηρωισμός για την επόμενη ημέρα, χρειάζεται σχέδιο (Βίντεο όλη η συζήτηση)

Στην ανάγκη λήψης έγκαιρων μέτρων για τις οικονομικές επιπτώσεις της πανδημίας, αλλά και εκείνες στην ψυχική υγεία αναφέρθηκαν οι συμμετέχοντες στο δεύτερο διαΝΕΟσις LIVE
με αφορμή την έρευνα που δημοσιοποιήθηκε την Δευτέρα και η οποία κατέγραψε μεγάλο βαθμό αισιοδοξίας και αισθήματος από τη συντριπτική πλειονότητα των πολιτών πως η χώρα κινείται στη σωστή κατεύθυνση.
Κοινή διαπίστωση ήταν πως υπήρξε διαχειριστική επάρκεια στην αντιμετώπιση της κρίσης και αυτό αποτυπώθηκε...

Έρευνα διαΝΕΟσις: Τα πράγματα πηγαίνουν προς τη σωστή κατεύθυνση λέει το 85,7%

Παρά την πανδημία, που άλλαξε ριζικά τον τρόπο ζωής τους, οι Έλληνες εμφανίζονται για πρώτη φορά περισσότερο αισιόδοξοι παρά ανασφαλείς. 
Σε έρευνα της διαΝΕΟσις, που αποτυπώνει τη ζωή, τις ανησυχίες και τις προσδοκίες των Ελλήνων κατά τη διάρκεια της μεγαλύτερης κρίσης της εποχής μας, καταγράφεται ένα «ανεπανάληπτο ποσοστό» της τάξης του 85,7% που δηλώνουν ότι τα πράγματα πηγαίνουν προς τη σωστή κατεύθυνση, ενώ εμφανίζουν αυξανόμενη εμπιστοσύνη στους θεσμούς...

Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ ποντάρει στο «σκληρό ροκ»

«Δεν είναι ώρα να σκεφτόμαστε με κομματικά οφέλη, να επιδιδόμαστε σε παιχνίδια εντυπώσεων ή εμπόριο δράματος» 
δήλωνε ο Αλέξης Τσίπρας από το βήμα της Βουλής με αφορμή την κρίση κορονοϊού και κουνώντας για μια ακόμη φορά το δάχτυλο συμπλήρωνε ότι όποιος το επιχειρήσει θα το «πληρώσει»
Η επιτυχής όμως διαχείριση των δύο μεγάλων κρίσεων, του Έβρου και της πανδημίας από την κυβέρνηση και η απουσία προτάσεων και επιχειρημάτων, σπρώχνει το ΣΥΡΙΖΑ στην...

Το σχέδιο επιστροφής στην κανονικότητα ανακοινώνει στις 18:00 ο πρωθυπουργός

H φιλοσοφία και οι διαδοχικές φάσεις του σχεδίου μετάβασης στη νέα κανονικότητα θα ανακοινωθούν σήμερα από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκης, ο οποίος στις 18:00 θα απευθυνθεί στους Έλληνες πολίτες. 
Στη συνέχεια, οι αρμόδιοι και υφυπουργοί θα παραχωρήσουν, μαζί με τον καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα και τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Ν.Χαρδαλιά, συνέντευξη για την εξειδίκευση των μέτρων που θα εξαγγείλει ο πρωθυπουργός και θα ισχύσουν από τις 4 Μαΐου...

Δευτέρα 27 Απριλίου 2020

Οι κατσαπλιάδες βγήκαν παγανιά!

ΜΕ ΤΗ γνωστή δειλία του και τον φημισμένο πολιτικό ερμαφροδιτισμό «αντιμετώπισε»-πάλι-ο ΣΥΡΙΖΑ το νέο «πολιτικό περιστατικό» Ηλίας Γρηγόρης. 
Όπως και με την Μ. Βουνάτσου, έβαλε αυτή την φορά τον «ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας» και όχι τον «ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου», να προβεί σε μια «κομψή» αποδοκιμασία του «στελέχους», που καθύβρισε με σκαιό και αγοραίο τρόπο πολιτικούς αντιπάλους και καταξιωμένους επιστήμονες. 
Κι όχι μόνο αυτό. Απείλησε ευθέως, ότι «και στη δεύτερη φορά αριστερά, δεν θα παίξουμε, όπως στην πρώτη…ΘΑ ΣΑΣ ΕΞΑΧΝΟΣΟΥΜΕ»...

#Αυτος_ειναι_ο_ΣΥΡΙΖΑ - #Πρωτοψαλτη : Άγριο «ξύλο» στους ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ (και τους ψεκασμένους) στο twitter (εικόνες)

Άγριο "ξύλο" πέφτει τις τελευταίες ώρες στο twitter και τα υπόλοιπα social media με αφορμή το ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ που ξερνάνε διαδικτυακά τρολ της Κουμουνδούρου (σε αγαστή συνεργασία με ακροδεξιά σκουπίδια), σε σειρά υποθέσεων όπως στην περίπτωση της Πρωτοψάλτη ή του αλητο-τραμπουκου υποψήφιου βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ στην Πάτρα Ηλία Γρηγόρη.
Ευτυχώς λοιπόν που υπάρχουν όλα αυτοί οι πολιτικοί ΑΠΟΠΑΤΟΙ για να μας υπενθυμίζουν κάθε μέρα, ΤΙ ΕΣΤΙ ΣΥΡΙΖΑ.
ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ  ΣΤΟ twitter ...

Από την ΕΔΑ και το ΚΚΕ εσωτ., αντιπολίτευση στην… Πρωτοψάλτη!

Όταν μπήκαμε στα μνημόνια Γιώργος Νταλάρας ξεκίνησε δωρεάν συναυλίες, να βοηθήσει τον κόσμο να ξεφύγει από την καταθλιπτικότητα που άρχισε να μας πλακώνει. 
Δεν είμαστε στο μυαλό του, δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν το έκανε με ενσυναίσθηση και φιλαλληλία, ή ήταν ένα έξυπνο προσωπικό μάρκετινγκ. 
Στο κάτω κάτω κάθε δημόσια προσφορά γνωστού προσώπου είναι εκ των πραγμάτων και μάρκετινγκ.
Του την έπεσαν όμως οι λάβροι αντιμνημονιακοί αγωνιστές...

Κυριακή 26 Απριλίου 2020

Το μεγάλο ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ της Άλκηστις Πρωτοψάλτη για όσους δίνουν τη μάχη με τον κορωνοϊό (Βίντεο)

Για όσους δίνουν τη μάχη με τον κορωνοϊό:

Ώρα αποφάσεων για άρση των μέτρων, τα δεδομένα και τα θολά σημεία

Στα χέρια του Κυριάκου Μητσοτάκη βρίσκεται από το μεσημέρι του Σαββάτου ο φάκελος με όλα τα δεδομένα και τις σκέψεις της επιτροπής λοιμωξιολόγων αναφορικά με το «ξεκλείδωμα» της χώρας.
Μετά από τις διαρκείς συσκέψεις με τους συνεργάτες του, την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας, τον Νίκο Χαρδαλιά, την ομάδα εργασίας υπό τον Άκη Σκέρτσο οι επόμενες ώρες είναι αφιερωμένες στην ανάλυση των επιμέρους πτυχών ενός εξαιρετικά δύσκολου γρίφου.
Όπως επισημαίνει καλά πληροφορημένη πηγή ο κ.Μητσοτάκης μέσα στις επόμενες ώρες θα...

Δημοσκόπηση GPO: Απόλυτη κυριαρχία Μητσοτάκη σε δημοφιλία και πρόθεση ψήφου (κάρτες)

Την απόλυτη κυριαρχία του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Νέας Δημοκρατίας 
αποτυπώνει η δημοσκόπηση της GPO για τα «Παραπολιτικά».
Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, η διαφορά της Νέας Δημοκρατίας έναντι του ΣΥΡΙΖΑ αγγίζει τις 20 ποσοστιαίες μονάδες.
Συγκεκριμένα, το κυβερνών κόμμα προηγείται με διαφορά 19,8% έναντι του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.
Ειδικότερα, η Νέα...

Τα πρωτοσέλιδα των κυριακάτικων εφημερίδων

Διαβάστε τα πρωτοσέλιδα των κυριακάτικων εφημερίδων: