Δευτέρα 24 Αυγούστου 2020

Αντιπολίτευση χωρίς ίχνος ηθικής από τον ΣYΡΙΖΑ - Το αδιέξοδο του Τσίπρα

Απέλπιδα προσπάθεια να αλλάξουν το κλίμα και να στρέψουν το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης στο πεδίο της πανδημίας κάνουν τα κορυφαία στελέχη της Κουμουνδούρου, τα οποία δεν μπορούν ακόμη να συνέλθουν από τις συνεχείς αναταράξεις σε εσωκομματικό επίπεδο.
Η αγωνία του Αλέξη Τσίπρα για το πολιτικό του μέλλον είναι πλέον κάτι παραπάνω από έκδηλη, γι' αυτό χωρίς κανένα ίχνος ντροπής και ηθικής επιχειρεί να σηκώσει ατζέντα εκμεταλλευόμενος την αγωνία των γονιών και των μαθητών για την έναρξη της φετινής σχολικής... χρονιάς, αλλά και των εκατομμυρίων Ελλήνων που επηρεάζονται από την εξέλιξη της πανδημίας.

Οι γνωστοί παραδοσιακοί ινστρούχτορες της Κουμουνδούρου με τις ευλογίες του πανικόβλητου αρχηγού τους προσδοκούν στην εκμετάλλευση της έξαρσης των κρουσμάτων για να κερδίσουν λίγους πόντους στον στενό τους ακροατήριο, χωρίς ωστόσο κατά την πάγια τακτική τους να παρουσιάζουν εναλλακτική πρόταση.
Επιχειρούν άρον άρον να κρύψουν τις εσωκομματικές αναταράξεις κάτω από το χαλί, αναδεικνύοντας μια ατζέντα χωρίς κανένα ηθικό και πολιτικό υπόβαθρο που έρχεται να θυμίσει στους πολίτες τους λόγους που καταψηφίστηκε στις τελευταίες εθνικές εκλογές ο Σύριζα.
Ωστόσο, οι πολίτες τους έχουν πάρει εδώ και πολύ καιρό χαμπάρι, δεν τσιμπάνε από τις αντιπολιτευτικές κορώνες του κ. Τσίπρα και δεν μπορούν φυσικά να ξεχάσουν την περίοδο 2015-2019 που η χώρα είχε στερηθεί τη σοβαρότητα, την υπευθυνότητα, την σοβαρή πολιτική πρόταση και τη στήριξη των πραγματικών συμφερόντων του ελληνικού λαού.

Κάτω από αυτές τις συνθήκες, ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης βρίσκεται εγκλωβισμένος σε ένα ιστορικό αδιέξοδο και απλά παρακολουθεί τις εξελίξεις να τρέχουν, ανήμπορος να αναστρέψει το εις βάρος του κλίμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: