Κυριακή 28 Ιουνίου 2020

Συνάντηση Μητσοτάκη με πολίτες που έχουν βγει νικητές στον αγώνα με τα ναρκωτικά (Βίντεο & Φωτο)

«Χθες, Παγκόσμια Ημέρα κατά της χρήσης ναρκωτικών ουσιών, συναντήθηκα με πολίτες που έχουν βγει νικητές στον αγώνα με τα ναρκωτικά» ανέφερε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε ανάρτηση του στο Twitter.
«Η κυβέρνηση έχει ήδη μεριμνήσει ώστε ο ΟΑΕΔ να αυξήσει στο 90%, από το 70%, το ποσοστό επιδότησης του κόστους απασχόλησης για επιχειρήσεις που προσλαμβάνουν υπαλλήλους... που ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και έχει αυξηθεί το μέγιστο ποσό μηνιαίας επιχορήγησης», πρόσθεσε ο κ. Μητσοτάκης και κατέληξε:
«Κάθε εξαρτημένος δίνει τεράστιο προσωπικό αγώνα για να νικήσει τα ναρκωτικά. Το κουράγιο των ανθρώπων που ξεπέρασαν τεράστιες δυσκολίες πρέπει να αναδειχθεί ως παράδειγμα προς μίμηση»
Σε άλλη ανάρτησή του ο πρωθυπουργός ανέφερε: «Χθες, Παγκόσμια Ημέρα κατά της χρήσης ναρκωτικών ουσιών, συναντήθηκα με πολίτες που έχουν βγει νικητές στον αγώνα με τα ναρκωτικά. Συζητήσαμε τρόπους να βελτιωθεί η πρόληψη, να αυξηθεί η συνδρομή του κράτους στην απεξάρτηση, να ενισχυθούν προγράμματα επαγγελματικής αποκατάστασης».

Δεν υπάρχουν σχόλια: