Τετάρτη 13 Μαΐου 2020

Σε αποσύνθεση ο ΣΥΡΙΖΑ – Έχασε τον έλεγχο ο Τσίπρας

Ανήμπορος να αντιμετωπίσει το σκηνικό διάλυσης που καταγράφεται στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζεται ο Αλέξης Τσίπρας.
Η θλιβερή εικόνα που παρουσιάζει το κόμμα στις τελευταίες δημοσκοπήσεις και η αδυναμία του αρχηγού του να εμπνεύσει για κάτι καλύτερο στο μέλλον άνοιξε τον ασκό του Αιόλου στην Κουμουνδούρου με τα συντροφικά μαχαιρώματα να διαδέχεται το ένα το άλλο και στους ορόφους της Κουμουνδούρου να εκτυλίσσονται καθημερινά σκηνές από τα επεισόδια του σίριαλ Κράμερ εναντίον Κράμερ.
Αποτέλεσμα του σκηνικού αποσύνθεσης στις τάξεις της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης είναι ο κάθε... παράγοντας του ΣΥΡΙΖΑ να εκτοξεύσει τα δηλητηριώδη βέλη προς πάσα κατεύθυνση φτάνοντας ακόμη και στους θεσμούς (χαρακτηριστικό το παράδειγμα της κας.Σακελλαροπούλου), προσπαθώντας προφανώς να θυμίσει στην κοινή γνώμη το πραγματικό πρόσωπο του κόμματος του κ. Τσίπρα που γιγαντώθηκε στις πλατείες αραδιάζοντας ένα σωρό ψέματα στον ελληνικό λαό.
Η απόφαση των ατάκτων του ΣΥΡΙΖΑ να βγουν ξανά στο κλαρί καταδεικνύει το γεγονός ότι δεν έχουν αλλάξει στο παραμικρό και ότι το περιτύλιγμα της δήθεν κεντροαριστεράς αποτελεί ένα ωραίο παραμύθι που δεν θα πίστευε ούτε ο Άντερσεν.
Και όλα αυτά συμβαίνουν με την σιωπηλή ανοχή του κ. Τσίπρα που βλέπει το τρένο της επανάκαμψης να φεύγει και εκείνος να αδυνατεί να διασφαλίσει το εισιτήριο που θα τον μετέφερε στην κατεύθυνση της ανατροπής του πολιτικού σκηνικού.
Κοντολογίς, ο ΣΥΡΙΖΑ βιώνει στην παρούσα φάση τις συνέπειες των πρακτικών και της νοοτροπίας του χθες που προκάλεσαν αγανάκτηση στον ελληνικό λαό και τον οδήγησαν στο να του γυρίσει μια και καλή την πλάτη.     

Δεν υπάρχουν σχόλια: