Δευτέρα 2 Μαρτίου 2020

Εθελόντριες μοιράζουν τρόφιμα σε στρατιώτες και αστυνομικούς στον Έβρο (Βίντεο)

Στο πλευρό των αστυνομικών και στρατιωτών που βρίσκονται τις τελευταίες μέρες στον Εβρο βρίσκονται πολλοί κατοικοι των γυρω περιοχών.
Μάλιστα σήμερα, όπως και τις άλλες μέρες, έχει γίνει και κάλεσμα για τρόφιμα και χυμούς τα οποία και θα τους μοιραστούν το μεσημέρι. 
Ωστόσο μία ομάδα που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις στον Εβρο είναι οι εθελόντριες του πολιτιστικού συλλόγου «Νέα Βύσσα», Ορεστιάδας.
Οι συγκεκριμένες γυναίκες καθημερινά βρίσκονται στην πρώτη γραμμή, προκειμένου να προσφέρουν σπιτικό φαγητό στους άγρυπνους φρουρούς των συνόρων...


Σπιτικά φαγητά και γλυκά για αστυνομικούς και στρατιώτες στον Εβρο
Οι γυναίκες του πολιτιστικού συλλόγου «Νέα Βύσσα» φτιάχνουν κάθε λογής φαγητά και γλυκά με σκοπό, όπως λένε στις αναρτήσεις τους στο Facebook, να ενισχύσουν την ψυχολογία εκείνων που καταβάλουν τιτάνιες προσπάθειες, προκειμένου η χώρα να παραμένει ασφαλής από κάθε ασύμμετρη απειλή.

«Όλη η Ελλάδα μια γροθιά» στο σύνθημα στον Εβρο

Προκειμένου μάλιστα η κίνηση τους αυτή, να μην παρεξηγηθεί από κανέναν, σε μήνυμα τους αναφέρουν πως δεν υπάρχει κανένα θέμα με την τροφοδοσία της ελληνικής δύναμης και πως όλη αυτή η προσπάθεια είναι μια καθαρά δική τους πρωτοβουλία, στα όρια του εθελοντισμού που πρεσβεύουν.
Οι ίδιες έχουν και την μεταφορά των προϊόντων. Δίνουν ραντεβού στον πολιτιστικό σύλλογο του χωριού για την συγκέντρωση των ειδών, αμέσως μετά μπαίνουν στα αυτοκίνητα τους με προορισμό τις Καστανιές και το σύνθημα «Όλη η Ελλάδα μια γροθιά». Δείτε το παρακάτω βίντεο των εθελοντών:

Δεν υπάρχουν σχόλια: