Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2020

Ποδόσφαιρο: Ο Ντέμης Νικολαΐδης στο Μαξίμου - Ο Γεραπετρίτης στη Γενεύη

Συνεχίζονται οι πρωτοβουλίες της Κυβέρνησης προκειμένου να λυθούν τα προβλήματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αργά το μεσημέρι του Σαββάτου ο Ντέμης Νικολαΐδης πέρασε το κατώφλι του Μεγάρου Μαξίμου, προκειμένου να να συζητήσει με τον Γιώργο Γεραπετρίτη, για να αναλάβει σημαντικό ρόλο στην Επιτροπή που θα αναλάβει δράση.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Γιώργος Γεραπετρίτης είναι... ο άνθρωπος που ανέλαβε την τροπολογία που πέρασε προ ημερών στη Βουλή για το ελληνικό ποδόσφαιρο, θα έχει σημαίνοντα ρόλο στην επόμενη μέρα.
Ο υπουργός Επικρατείας θα είναι επικεφαλής της Επιτροπής που θα πάει στη Γενεύη την επόμενη εβδομάδα για την κρίσιμη συνάντηση με την UEFA και τη FIFA. 
Το σχέδιο της Κυβέρνησης είναι να αποκοπεί το κομμάτι «ποδόσφαιρο» από το υφυπουργείο Αθλητισμού και να περάσει στα χέρια Ειδικής Επιτροπής που θα συμφωνηθεί με τις Διεθνείς Ομοσπονδίες στην συνάντηση.

Η Κυβέρνηση ψάχνει επικεφαλής για την Επιτροπή και η πρώτη συνάντηση που έγινε ήταν αυτή, σήμερα το μεσημέρι, με τον Ντέμη Νικολαΐδη. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, πρωταθλητής Ευρώπης του 2004 με την Εθνική και πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ, ήταν η πρώτη επιλογή των ιθυνόντων.
Ακόμα, στο σχέδιο της Κυβέρνησης είναι δίπλα στον επικεφαλής να τοποθετηθούν ξένα στελέχη του ποδοσφαίρου με εμπειρία για να βγει το ελληνικό ποδόσφαιρο από το αδιέξοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: