Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2020

Μια Δραμινή στο τιμόνι της Estee Lauder.....

ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ, ΜΕ ΛΑΜΠΡΗ ΔΙΕΘΝΗ ΚΑΡΙΕΡΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ, ΜΟΡΦΩΣΗ ΜΕ ΠΕΡΓΑΜΗΝΕΣ, ΧΑΜΗΛΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ. 
Η ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ GARINOIS-ΜΕΛΕΝΙΚΙΩΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΙΣΧΥΡΗ ΚΥΡΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ESTEE LAUDER.
Η ιστορία της ξεκινάει από τη Δράμα, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε μέσα σε μια παραδοσιακή οικογένεια. 
Οι αναφορές στους γονείς της είναι συχνές, σημεία αναφοράς για έναν άνθρωπο ισορροπημένο. 
Ο πατέρας της, που διακαώς θέλει έναν γιο, δεν τα καταφέρνει, αφού αποκτάει τρεις κόρες, αλλά αυτό καθόλου δεν τον εμποδίζει από το να μεγαλώσει τη μεσαία του, Γεωργία, σαν αγόρι. «Ήταν πολύ... φιλόδοξος και μου πρόσφερε μεγάλη αυτοπεποίθηση. Με ανέθρεψε με την πίστη ότι μπορώ να κάνω τα πάντα, ότι δεν υπάρχουν όρια. 
Η μητέρα μου, Αφροδίτη, είναι πολύ γενναιόδωρη. Είναι το ειδικό μου βάρος και την έχω εδώ (σ.σ. δείχνει την καρδιά της). Όταν έχω προβλήματα στη δουλειά, της τηλεφωνώ. Έχει μια απλοϊκότητα, που με βοηθάει να παίρνω τις σωστές αποφάσεις».
Πέρασε πρώτη στο πολυτεχνείο της Αθήνας και με διπλή υποτροφία απο το ιδρυμα Μποδοσάκη και fullBright πηγαίνει για μεταπτυχιακές σπουδές στο ΜΙΤ της Αμερικής.
Η Γεωργία Garinois-Mελενικιώτου έχει μια μακρόχρονη λαμπερή καριέρα στο χωρο της ομορφιάς και μετα απο 24 χρόνια επιτυχημένης καριέρας στην πολυεθνική johnson & johnson της προταθηκε θέση στην estee lauder.
Τον Απρίλιο του 2010 ο όμιλος Estee Lauder ανακοινώνει με κάθε επισημότητα οτι η κυρία Γεωργία Garinois-Μελενικιώτου αναλαμβάνει αντιπρόεδρος του Corporate Marketing και μέλος της ηγετικής ομάδας του ομίλου.
Μιλάει πολύ, γελάει δυνατά, κάνει έντονες χειρονομίες -στοιχεία εξωστρεφούς ανθρώπου- και επαναλαμβάνει συνέχεια τις λέξεις τύχη και σύμπτωση, ως καθοριστικούς παράγοντες στη ζωή της. Θαρρείς και τα πτυχία, τα μεταπτυχιακά, οι υποτροφίες, η καριέρα, οι επαγγελματικές επιτυχίες έγιναν μόνο με ένα ελαφρύ σπρώξιμο της μοίρας και τη μίνιμουμ δική της συμμετοχή -άλλο ένα στοιχείο που φανερώνει μετριοφροσύνη.
Σήμερα ζει στη Ν Υορκη ειναι παντρεμένη με τον Fillip Garinois και έχει δ΄υο παιδιά.
'Θα ήθελα να κάνω κάτι για τη ιδιαίτερη πατρίδα μου τη Δράμα .
Το όνειρό μου είναι να ιδρυθεί, με τη βοήθεια της Εstee Lauder ,ενα ίδρυμα που θα χρηματοδοτεί όσες νέες κοπέλες θέλουν να σπουδάσουν και δεν έχουν τα μέσα..΄

Μια Ελληνίδα άξια που τιμά τον τόπο της και μας κάνει περήφανους...

Δεν υπάρχουν σχόλια: