Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2019

Με τεράστια επιτυχία η προβολή της ταινίας Παύλος Μελάς στην Φλώρινα (Βίντεο)

Με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ η δεύτερη προβολή της απαγορευμένης ιστορικής  ταινίας «Παύλος Μελάς». Μετά την πρεμιέρα στην Πτολεμαίδα , σειρά είχε η ακριτική Φλώρινα όπου στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων των «Ελευθερίων της Φλώρινας», το Επιστημονικό Ινστιτούτο «Ευνομία» σε συνεργασία με τοπικούς φορείς διοργάνωσαν  την προβολή της ταινίας  στο πολιτιστικό κέντρο Φλώρινας, αίθουσα “Θεόδωρος Αγγελόπουλος”. 
Η προσέλευση του κοινού ήταν πέρα από κάθε προσδοκία με αποτέλεσμα πλήθος κατοίκων να μην μπορέσουν να εισέλθουν...
εντός της αιθούσης. Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο πρωταγωνιστής της ταινίας , που υποδήθηκε το ρόλο του Παύλου Μελά , ο ηθοποιός Λάκης Κομνηνός , πρόεδρος του σωματείου Ευνομία. Παρών στην εκδήλωση ο δήμαρχος Φλώρινας Βασίλης Γιαννάκης και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας κ.κ. Θεόκλητος.
Ο συνδιοργανωτής «ψυχή» της εκδήλωσης ο Πέτρος Γώγος παραδίδει τιμητική πλακέτα στο μέλος της Ευνομία , Πέτρο Οικονομίδη.
Την προβολή της ταινίας διοργάνωσαν ο Δήμος Φλώρινας και το σωματείο «Ευνομία» με συνδιοργανωτές : την Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας, την Ιερά Μητρόπολη Φλωρίνης- Πρεσπών και Εορδαίας, την Λέσχη Πολιτισμού Φλώρινας, την Εύξεινο Λέσχη Φλώρινας,  το Λύκειο Ελληνίδων Φλώρινας, τον Φ.Σ.Φ. “Ο Αριστοτέλης” και  το Αρχείον Πολιτισμού στο πλαίσιο του εορτασμού των ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ .

Δεν υπάρχουν σχόλια: