Σάββατο, 16 Νοεμβρίου 2019

Φρουζής: «Η Τουλουπάκη με προέτρεψε να μιλήσω για πολιτικά πρόσωπα»

"Δεν έχω κληθεί ποτέ από την Εισαγγελία ή από κάποια άλλη αρχή για να καταθέσω παρ' όλο που φέρομαι να είμαι ένα κεντρικό πρόσωπο σ' αυτήν την υπόθεση, ενώ η υπόθεση αυτή εκκρεμεί σχεδόν τρία χρόνια, από το τέλος του 2016, δηλαδή πριν από 36 μήνες εμφανίστηκε στα Μέσα Ενημέρωσης”.
Τα παραπάνω ανέφερε ο πρώην αντιπρόεδρος της Novartis Hellas, Κωνσταντίνος Φρουζής, μιλώντας στον ANT1...
"Ανεπισήμως ζήτησε στο τέλος Μαΐου του 2018 η εισαγγελέας Ελένη Τουλουπάκη στους δικηγόρους μου να συναντηθούμε ατύπως με την ομάδα της. 
Άρα ήμασταν έξι άτομα στο ίδιο γραφείο, οι δικηγόροι μου και η ομάδα της, όπου εκεί με προέτρεψε πολλές φορές στην ίδια συνάντηση, παρ' όλο που ήταν σχετικά ολιγόλεπτη, να τύχω των ευεργετικών διατάξεων του ποινικού κώδικα και να μιλήσω για πολιτικά πρόσωπα”, πρόσθεσε τον πρώην στέλεχος της Novartis.
"Της είπα ότι δεν έχω καμία ανάγκη προστασίας για να καταθέσω, ούτως ή άλλως είναι κάτι που ζητώ συνεχώς από τη μέρα που εμφανίστηκε αυτή η υπόθεση στα ΜΜΕ και κατάλαβα ότι δεν εννοούσε να καταθέσω εγώ αυτά που εννοούσα σαν αλήθεια αλλά κάτι διαφορετικό. Σαν μοχλό πίεσης είχε να μου πει ότι είχε μαζέψει σοβαρά στοιχεία εναντίον μου και γι αυτό θα ήταν καλό για μένα να καταθέσω όπως μου το πρότεινε”, είπε ακόμα ο Κωνσταντίνος Φρουζής.
"Ποτέ δεν είδα στοιχεία παρ' όλο που έχουν περάσει 18 μήνες από τότε, δεν έχουν εμφανιστεί διαφορετικά στοιχεία και τίποτα διαφορετικό από τις καταθέσεις των δύο ψευδομαρτύρων τέλος 2017 αρχές 2018”, συμπλήρωσε ο πρώην αντιπρόεδρος της Novartis Hellas.


Δεν υπάρχουν σχόλια: