Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2019

Μεγάλο και επικίνδυνο ΠΑΙΧΝΙΔΙ παίζεται στην Ελλάδα: Οι 4 μήνες της ΝΔ, οι ΜΚΟ, οι εισβολείς και οι ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ (Βίντεο)

Ραγδαίες οι εξελίξεις στο εσωτερικό της χώρας.

Με την κυβέρνηση να κλείνει περίπου 4 μήνες στην εξουσία, σίγουρα θα ήταν χρήσιμη μια σύντομη ανασκόπηση της τρέχουσας κατάστασης.
Αρχικά, η ΝΔ μέσα σε 4 μήνες πέτυχε πολλά περισσότερα από όσα ο ΣΥΡΙΖΑ τα 4,5 χρόνια που κυβέρνησε. Στον τομέα της ανάπτυξης έγιναν πολλές κινήσεις με σκοπό τον ερχομό επενδύσεων στη χώρα. Στον τομέα της Υγείας είδαμε επίσης στοχευμένες παρεμβάσεις από τον Β.Κικίλια αν και σίγουρα υπάρχουν πολλές...
ανοιχτές εκκρεμότητες, όπως για παράδειγμα η στελέχωση του νοσοκομείου Λήμνου και άλλων νησιών.
Όσον αφορά την οικονομία, σύμφωνα με τους οίκους αξιολόγησης βρισκόμαστε σε τροχιά αναβάθμισης.
Η κυβέρνηση ανακοίνωσε αλλαγές και στον τομέα της Παιδείας σχετικά με το μάθημα των θρησκευτικών, που πλέον μειώνει αισθητά την προπαγάνδα πανθρησκείας στα παιδιά.
Σας θυμίζουμε επίσης πως η Σοφία Ζαχαράκη, έστειλε στα «αζήτητα» την ημέρα αλλαγής φύλου που είχε θεσπίσει ο ΣΥΡΙΖΑ. Συγκεκριμένα, η Γενική Γραμματεία Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων (Γ.Γ.Ο.Π.Ι.Φ.) είχε διοργανώσει τον Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Δημιουργικής Γραφής με θέμα: «Ουπς! αλλάζω φύλο για μια μέρα!». Το υπουργείο παιδείας μέσω της Σ.Ζαχαράκη τον κατάργησε.
Σχετικά με την ασφάλεια, βλέπουμε πλέον μια αναβαθμισμένη αστυνομία, η οποία έχει αναλάβει ενεργό δράση με ελέγχους και περιπολίες να έχουν αυξηθεί. Είδαμε επίσης να περνάει το περιβόητο νομοσχέδιο για το άσυλο που επέτρεψε χθες στην αστυνομία να μπει στην ΑΣΟΕΕ και να βρει τα εργαστήρια κατασκευής μολότοφ. Δεν είναι όμως μόνο αυτά. Δρομολογούνται άμεσα οι αλλαγές στον φιλο-εγκληματικό ποινικό κώδικα που είχε περάσει ο ΣΥΡΙΖΑ, με σκοπό να επανέρθει η κανονικότητα.
Είναι ξεκάθαρο πως ΔΕΝ είναι όλοι ίδιοι. Μιλούν τα ίδια τα γεγονότα.
Η μεγάλη αχίλλειος πτέρνα της κυβέρνησης είναι αναμφισβήτητα το μεταναστευτικό, το οποίο μέχρι και σήμερα επισκιάζει όλες τις παραπάνω επιτυχίες.
Θυμίζουμε για ακόμη μια φορά, πως η ΝΔ παρέλαβε μια χαοτική κατάσταση την οποία προσπαθεί να συμμαζέψει όπως μπορεί, ΠΑΝΤΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΥΜΦΩΝΙΩΝ. Το τελευταίο έχει τεράστια σημασία.
Σίγουρα έγιναν πολλές άστοχες δηλώσεις και ίσως ακολουθήθηκαν λάθος τακτικές. Η ΝΔ δεν είπε ποτέ κανείς πως είναι το τέλειο, ωστόσο είναι το λιγότερο κακό αυτή τη στιγμή, που στη χώρα μας παίζεται ένα μεγάλο παιχνίδι με πολλά δισεκατομμύρια ανάμεσα σε ΜΚΟ, διακινητές και διεθνείς οργανισμούς. Όπως είπε ο ΓΓ Σύρων Ελλάδας, αυτοί είναι οι «γκάνγκστερ» και οι «μαφίες» που εκμεταλλεύονται τους τριτοκοσμικούς μετανάστες. Το αποτέλεσμα ωστόσο είναι πως η χώρα μας αποικίζεται και η κυβέρνηση προσπαθεί να βρεί τη χρυσή τομή ανάμεσα στις τοπικές κοινωνίες την ΕΕ και τον ΟΗΕ.
Τον τελευταίο καιρό είδαμε επίσης πολλές συμπτώσεις. Δεν ξεχνάμε το περιβόητο μπάρμπεκιου και τις δηλώσεις Γιαννούλη που πυροδότηταν έναν ολόκληρο κύκλο συγκρούσεων στην πολιτική σκηνή. Λίγες ώρες μετά ήρθε εντελώς συμπτωματικά το μαχαίρωμα του προσφυγόπουλου στη Νεάπολη από κουκουλοφόρους.
Τις τελευταίες ώρες με αφορμή την ανακοίνωση για το μπάρμπεκιου, το μεταναστευτικό ήταν το νούμερο 1 καυτό θέμα σε κάθε συζήτηση. Εντελώς τυχαία (;) κατόπιν, ανακοινώθηκε η μεγάλη επιτυχία της ΕΛ.ΑΣ με την τρομοκρατική οργάνωση. Πολλά τυχαία περιστατικά μαζεμένα. Κάποιοι είπαν πως με το τελευταίο περιστατικό θέλησε η κυβέρνηση να αποπροσανατολίσει τον κόσμο από το μεταναστευτικό, ίσως ΔΕΝ έχουν άδικο.
Όμως, πρέπει να θυμόμαστε πως η μεγαλύτερη σύμπτωση, είναι ότι με το που βγήκε η ΝΔ, ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ, ξεκίνησαν να αυξάνονται οι μεταναστευτικές ροές. Ποιος μεσολάβησε για να γίνει αυτό; Ίσως δεν θα μάθουμε ποτέ. Επομένως από την αρχή ακόμη το παιχνίδι δεν είναι «καθαρό».
Είναι στημένο εναντίον της πατρίδος μας, και όπως σας έχουμε ξαναγράψει ίσως η κυβέρνηση δέχτηκε και δέχεται απειλές για να κάνει ορισμένες «αυτοκτονικές» κινήσεις, όπως μαζικές μεταφορές μεταναστών στην Ηπειρωτική Ελλάδα, αφήνοντας εντέχνως το πρόβλημα άλυτο, με σκοπό να επέλθει η ισλαμοποίηση της Ελλάδας και της Ευρώπης.
Εύκολα κρίνουμε από την άνεση του καναπέ μας, ωστόσο η αλήθεια είναι πως όταν κάθεσαι στην «ηλεκτρική καρέκλα» τα πράγματα είναι αλλιώς.
Η κυβέρνηση οφείλει παράλληλα να προσέχει το θέμα της δίασπασης. Ο έμπειρος υπουργός Άδωνις Γεωργιάδης, έκανε μια δήλωση που πέρασε στα ψιλά. Είπε πως «μολονότι η ΝΔ κυριαρχεί σε σχέση με την αριστερά, σε επίπεδο ιδεών, στελεχών και διαχείρισης, «πάσχουμε από ένα έλλειμμα αλληλεγγύης», στέλνοντας ένα μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση.
Όσο για όλους εμάς τους «κοινούς θνητούς», δεν πρέπει να απελπιζόμαστε, καθώς νιώθουμε ανίκανοι και αδύναμοι να σταματήσουμε τον εποικισμό της Ελλάδας μας. Αντίθετα τώρα είναι που πρέπει να είμαστε έτοιμοι για όλα και εκτός ύπνου.
Να θυμόμαστε τα σοφά λόγια του Γ.Παϊσιου: «Όλοι οι μεγάλοι έχουν τα δικά τους σχέδια, θέλουν-δε θέλουν όμως, προωθούν το σχέδιο του Θεού.
ΘΑΡΡΟΣ λοιπόν και όχι ωχαδερφισμός και παραίτηση. Είτε το θέλουν, οι παγκοσμιοποιητές, είτε όχι, το σχέδιο του Θεού προβλέπει τη ΝΙΚΗ του αθάνατου ελληνικού πνεύματος που εκπροσωπεί το ΦΩΣ, για ακόμη μια φορά.

(φώτο: Pexels)
Νεκτάριος Αρχοντίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: