Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019

Μπέλα Χαντίντ: Η πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο σύμφωνα με τη μέθοδο των αρχαίων Ελλήνων (pics)

Οι επιστήμονες βρήκαν τη «χρυσή τομή» στα πρόσωπα 10 διάσημων γυναικών.

Βρετανοί επιστήμονες βρήκαν την ομορφότερη γυναίκα στον κόσμο εφαρμόζοντας τη γνωστή μαθηματική φόρμουλα των αρχαίων Ελλήνων.
Επικεφαλής της έρευνας ήταν ο Δρ. Τζούλιαν Ντε Σίλβα, φημισμένος πλαστικός χειρουργός προσώπου στην κλινική The Harley Street του Λονδίνου, ο οποίος μαζί με την ομάδα του χρησιμοποιήσαν τη μέθοδο της «χρυσής τομής» ή «ιερής γεωμετρίας» ή «θεϊκής αναλογίας» για να βρουν το ομορφότερο γυναικείο πρόσωπο του πλανήτη...
Σύμφωνα με την παραπάνω μέθοδο που ανά τους αιώνες χρησιμοποιείται από αρχιτέκτονες και καλλιτέχνες, κλασικοί ελληνικοί υπολογισμοί είναι αυτοί που ορίζουν την ομορφιά.
Μετά από τις μαθηματικές μετρήσεις των αναλογιών του προσώπου που περιλαμβάνουν το σχήμα, τo μέτωπο, το πηγούνι, τα μάτια, το χείλη, τη μύτη, οι επιστήμονες απεφάνθησαν ότι το σούπερ-μόντελ Μπέλα Χαντίντ είναι η ομορφότερη γυναίκα στον κόσμο.



Συγκεκριμένα, το πρόσωπο του 23χρονου μοντέλου της Victoria's Secret αγγίζει την τελειότητα σε ποσοστό 94,35%! 
Μερικά από τα στοιχεία που προέκυψαν αφορούν το πηγούνι της που είναι τέλειο κατά 99,7%, η θέση και το μέγεθος των ματιών της κατά 97,65%, τα χείλη της κατά 94,1% και το σχήμα του προσώπου της κατά 94,5%.
Την Μπέλα Χαντίντ ακολουθεί η Μπιγιόνσε με 92,44% τέλειο πρόσωπο. Στη συλλογή φωτογραφιών που ακολουθεί δείτε ποιες γυναίκες απαρτίζουν την πιο όμορφη δεκάδα στον πλανήτη, σύμφωνα με τους αρχαίους Έλληνες.

Συλλογή φωτογραφιών 1 10

1. Μπέλα Χαντίντ: 94,35%
1. Μπέλα Χαντίντ: 94,35%
10. Κάρα Ντελεβίν: 89,99%
1. Μπέλα Χαντίντ: 94,35%
2. Μπιγιόνσε: 92,44%

Δεν υπάρχουν σχόλια: