Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2019

Ο GAP και οι Τουρκόψυχοι Έλληνες πολίτες που καταπιέζονται…

Ο GAP και οι πράκτορες τουρκικών συμφερόντων....Στην διπλανή φωτογραφία βλέπουμε την Περβιν Χαϊρουλλαχ και τον Οζαν Αχμετογλου (αμφότεροι γνωστά γρανάζια της τουρκικής πολιτικής στη Θράκη) να φωτογραφίζονται με τον πρώην πρωθυπουργό Παπανδρέου.
Να ενημερώσουμε τον κύριο Παπανδρέου ότι δεν είναι τηλεπερσόνα για να φωτογραφίζεται με οποιονδήποτε του χαμογελά… 
Ας ρωτάει πρώτα να μαθαίνει ποιοι είναι αυτοί που ζητούν να φωτογραφηθούν μαζί του.
Όχι και τόση αφέλεια…
Ποιοι όμως είναι αυτοί;...

Είναι οι Τουρκόψυχοι Έλληνες πολίτες που καταπιέζονται…

Επίσκεψη εργασίας από την τουρκική επιτροπή δυτικής Θράκης
Επιτροπή αποτελούμενη από εκπροσώπους της τουρκικής μειονότητας δυτικής Θράκης, πραγματοποίησε κατά το διάστημα 30/9-2/10, επίσκεψη εργασίας στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης (AKPM) στο Στρασβούργο. 
Στην επίσκεψη εργασίας, τέθηκαν στην επικαιρότητα καταρχήν η μη εφαρμογή επί 11 έτη από την Ελλάδα των αποφάσεων του ΕΔΑΔ σχετικά με τους συλλόγους της τουρκικής μειονότητας δυτικής Θράκης, όπως και τα θέματα της επικαιρότητας της τουρκικής κοινότητας δυτικής Θράκης.
Η τουρκική επιτροπή δυτικής Θράκης που αποτελούνταν από τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Τούρκων Δυτικής Θράκης (ABTTF) Χαλίτ Χαμπίπογλου, τον πρόεδρο της ΤΕΞ Οζάν Αχμέτογλου, την πρόεδρο του Συλλόγου Τουρκάλων Γυναικών Ροδόπης Χουλιά Εμίν, την Γενική Διευθύντρια της Πολιτιστικής και Εκπαιδευτικής Εταιρίας Μειονότητας Δυτικής Θράκης και επικεφαλής του Τομέα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Συλλόγου Επιστημόνων Μειονότητας Δυτικής Θράκης Δρ. Περβίν Χαϊρουλλάχ και την διευθύντρια δημοσίων σχέσεων της ABTTF Μελέκ Κιρματζί, στα πλαίσια της Φθινοπωρινής Γενικής  Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, πραγματοποίησε συναντήσεις με ανώτατους αξιωματούχους του Συμβουλίου της Ευρώπης.




Η τουρκική επιτροπή δυτικής Θράκης στα πλαίσια της επίσκεψης εργασίας συναντήθηκε με την Επίτροπο του Συμβουλίου της Ευρώπης για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα Ντούνια Μιγιάτοβιτς, με τον Πρόεδρο του Τμήματος Εκτέλεσης των αποφάσεων του ΕΔΑΔ Φρέντρικ Σούντμπεργκ, με τον πρόεδρο της Υποεπιτροπής Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της AKPM Γκόραν Μπέους Ρίχενμπεργκ, με τον επικεφαλής της Γραμματείας του Συμβουλίου της Ευρώπης για τον Χάρτη των Ευρωπαϊκών Περιφερειακών και Μειονοτικών Γλωσσών Σίξτο Μολλίνα και με τις Ζεϊνέπ Ουσάλ Κανζλέρ και Καμίλλα Τεσενγί από την Γραμματεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κατά του ρατσισμού και της μισαλλοδοξίας (ECRI).
……………
Η επιτροπή συναντήθηκε και με βουλευτές των χωρών μελών του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Στο πλαίσιο αυτό η επιτροπή συναντήθηκε και με τον πρώην πρωθυπουργό και βουλευτή του ΚΙΝΑΛ Γιώργο Παπανδρέου.


Στις συναντήσεις η επιτροπή ανέφερε πως η Ελλάδα επί 11 έτη δεν εφαρμόζει τις αποφάσεις του ΕΔΑΔ στις υποθέσεις ¨Μπεκίρουστα και άλλοι¨, Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης, Συλλόγου Τουρκάλων Γυναικών Ροδόπης και του Μειονοτικού Συλλόγου Νεολαίας νομού Έβρου, ενώ ενημέρωσε και σχετικά με την νομική διαδικασία που ακολουθείται μετά από την ψήφιση του νόμου 4491/2017 στην Ελλάδα. 
Η τουρκική επιτροπή δυτικής Θράκης ζήτησε από την Επιτροπή Υπουργών του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου να συνεχίσει την διαδικασία επανεξέτασης για την υπόθεση ¨Μπεκίρουστα και άλλοι¨ . Η τουρκική επιτροπή δυτικής Θράκης περιέγραψε τε θέματα επικαιρότητας που υπάρχουν στα πεδία της εκπαίδευσης και της θρησκείας και ανέφερε πως η Ελλάδα επί πολλά χρόνια με διάφορους νόμους και μέτρα παραβιάζει την εκπαιδευτική και θρησκευτική αυτονομία της τουρκικής κοινότητας δυτικής Θράκης.
Η τουρκική αντιπροσωπεία της Δυτικής Θράκης συναντήθηκε με τον Τούρκο υπουργό Εξωτερικών Μεβλουτ Κάβουσογλου στο Στρασβούργο ...
Η τουρκική επιτροπή δυτικής Θράκης , συναντήθηκε επίσης με τον υπουργό Εξωτερικών της Τουρκίας και επίτιμο πρόεδρο  της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης (AKPM)  Μεβλούτ Τσαβούσογλου, ο οποίος στα πλαίσια των εορτασμών για τα 70 έτη της AKPM, είχε επισκεφτεί το Στρασβούργο και στην ιδιαίτερη αυτή συνάντηση, του περιέγραψαν τα επίκαιρα προβλήματα της τουρκικής κοινότητας δυτικής Θράκης.


2/10/2019
Σχ: Μέλη της επιτροπής αυτής έχουν ¨εργολαβία¨ να καταγγέλλουν την Ελλάδα….
Φυσικά και όλα τα έξοδα για την μετάβαση και διαμονή τους στο Στρασβούργο, τα πλήρωσαν οι ίδιοι…
Οι οποίοι ΦΥΣΙΚΑ και δεν έχουν πει ποτέ τίποτε για τον απύθμενο φασισμό του τουρκικού καθεστώτος…

Γιατί άραγε ;

tourkikanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: