Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2019

Οι διάλογοι, ο καφές και τα απρόοπτα... του Μητσοτάκη από τη βόλτα στη Θεσσαλονίκη (βίντεο)

Πλούσια σε επαφές με πολίτες, αν και σε πιο χαλαρούς ρυθμούς, ήταν η σημερινή παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, μετά τη δοξολογία στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου, στο πλαίσιο της διπλής γιορτής στη Θεσσαλονίκη.
O πρωθυπουργός μετά το πέρας της δοξολογίας, πλάι στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κατευθύνθηκε προς το υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης, που θα εγκαινιαστεί έκθεση για τον Πολιούχο Θεσσαλονίκης.
Έξω από την εκκλησία... ο κ. Μητσοτάκης χαιρέτησε το πλήθος, με τους παρόντες να του εύχονται «χρόνια πολλά». «Να τολμήσεις» τον προέτρεψε ένας πολίτης, με έναν άλλο, που έφτασε από την Κύπρο να του ζητά να προσέχει την πατρίδα του.
Από τη δοξολογία στο Ολύμπιον για καφέ
Λίγο μετά, ο κ. Μητσοτάκης ήπιε τον καθιερωμένο καφέ στο Ολύμπιον. Μαζί του βρίσκονταν βουλευτές και στελέχη του κόμματος, με τους οποίους είχε την ευκαιρία να συζητήσει, ενώ αρκετοί πολίτες έσπευσαν να τον χαιρετήσουν.
Παρόντες στον καφέ ήταν ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, ο πρόεδρος της ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας Λάζαρος Κυρίζογλου και ο δήμαρχος Πυλαίας – Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης, οπότε η συζήτηση μοιραία περιστράφηκε γύρω από τις επικείμενες εκλογές στην ΚΕΔΕ και στην ΕΝΠΕ.
Ο πρωθυπουργός απάντησε και στις ερωτήσεις για το μπανταρισμένο μικρό δάκτυλο στο δεξί του χέρι, το οποίο χτύπησε στο μπάσκετ.
Ένας ηλικιωμένος σκόνταψε και χτύπησε ενώ περίμενε να τον χαιρετήσει
Η βόλτα του πρωθυπουργού συνοδεύτηκε και από ένα απρόοπτο. Όταν ο κ. Μητσοτάκης έφτασε στην Αριστοτέλους, λίγο πριν συναντηθεί με γαλάζια στελέχη, δεκάδες πολίτες έσπευσαν να τον χαιρετήσουν και να φωτογραφηθούν μαζί του.
Ανάμεσα σε αυτούς ήταν κι ένας ηλικιωμένος, που όπως αναφέρει το voria.gr, προσπαθώντας να βρεθεί κοντά στον πρωθυπουργό σκόνταψε και χτύπησε στο κεφάλι.
Ο κ. Μητσοτάκης παρέμεινε στο σημείο μέχρι να βεβαιωθεί ότι όλα είναι καλά με τον ηλικιωμένο άνδρα ενώ ζήτησε από τους άνδρες της ασφάλειάς του να καλέσουν ασθενοφόρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: