Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2019

Τα άκουσε για τα καλά ο Τσίπρας: Ξεπούλησες τη Μακεδονία, είσαι προδότης, έπρεπε να είσαι φυλακή - Δείτε το βίντεο


tsipras_synenteyksi_2005_4-768x477

Η σημαιοφόρος συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία και δημοσιογράφος Γεωργία Μπιτάκου εντόπισε τον Αλέξη Τσίπρα στη διάρκεια πτήσης και τον... στόλισε κανονικά

Η σημαιοφόρος συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία Γεωργία Μπιτάκου βρέθηκε τετ α τετ με τον Αλέξη Τσίπρα στη διάρκεια πτήσης και τους επιτέθηκε φραστικά για τη Συμφωνία των Πρεσπών. «Ξεπούλησες την πατρίδα, είσαι προδότης, έπρεπε να είσαι φυλακή» είπε στον τέως πρωθυπουργό η...

δημοσιογράφος Γεωργία Μπιτάκου, πριν οι άνδρες ασφαλείας του Αλέξη Τσίπρα τής ζητήσουν να απομακρυνθεί.
«Είσαι προδότης, έπρεπε να είσαι φυλακή»
Η Γεωργία Μπιτάκου πλησίασε τις θέσεις στις οποίες κάθονταν ο Αλέξης Τσίπρας και η Έφη Αχτσιόγλου και τον ρώτησε αν ξέρει τον Καραβίτη. «Κάτι μου λέει, αλλά…» απάντησε ο Αλέξης Τσίπρας. «Α, κάτι σας λέει. Ήταν το πρωτοπαλίκαρο του Παύλου Μελά», σημείωσε η κυρία Μπιτάκου και συνέχισε κατηγορώντας τον ότι καταπάτησε το Σύνταγμα.
«Κυκλοφορείτε ελεύθερος, αλλά πολύ σύντομα θα βρεθείτε στη φυλακή. Εκεί είναι η θέση σας κανονικά» είπε στον τέως πρωθυπουργό, ο οποίος χαμογελούσε αμήχανα, όπως και Έφη Αχτσιόγλου.
Η Γεωργία Μπιτάκου είπε στον Αλέξη Τσίπρα ότι χαρακτήριζε φασίστες όλους όσοι διαμαρτύρονταν για τη Συμφωνία των Πρεσπών και πως γίνονταν συνεχώς προσαγωγές για τις διαμαρτυρίες.
«Ο χειρότερος φασίστας και προδότης της πατρίδας είστε εσείς» είπε στον Αλέξη Τσίπρα η Γεωργία Μπιτάκου, την ώρα που η ασφάλεια του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ προσπαθούσε να την απομακρύνει διακριτικά.
«Κατέστρεψε την χώρα, ξεπούλησε τη Ιστορία των προγόνων μου και κυκλοφορεί ακόμη ελεύθερος» κατέληξε η Γεωργία Μπιτάκου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: