Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2019

Μουντομπάσκετ 2019: Τρέλα στην Κίνα με Αντετοκούνμπο -Πήγαν να τον βρουν επτά Κινέζοι με την φανέλα του [εικόνα]

Κινέζοι με την φανέλα του Γιάννη Î‘Î½Ï„ÎµÏ„Î¿ÎºÎ¿ÏÎ½Î¼Ï€Î¿Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ο απόλυτος σούπερ σταρ του Μουντομπάσκετ.

Και στην Κίνα σε κάθε του πέρασμα, σε κάθε του βήμα προκαλεί πανικό στο κοινό που τον αγάπησε από το NBA, όπου αναδείχθηκε MVP με την φανέλα των Μιλγουόκι Μπακς πέρυσι. 
Οι Κινέζοι λατρεύουν σαν Θεό τον Ελληνα σούπερ σταρ της Εθνικής Ελλάδος μπάσκετ. Και δεν δείχνουν τη λατρεία τους μόνο στο γήπεδο, αλλά σε κάθε ευκαιρία στην κινεζική πόλη όπου μένει η ελληνική ομάδα...

Έτσι, μια ομάδα Κινέζων φιλάθλων του μπάσκετ εμφανίστηκε στο ξενοδοχείο που διαμένει η ελληνική αποστολή στη Ναντζίνγκ. Και οι επτά ήταν ντυμένοι από την κορυφή μέχρι τα νύχια με την εμφάνιση των Μιλγουόκι Μπακς και φυσικά το όνομα του Greek Freak και το νούμερο του.

Οι... επτά Αντετοκούνμπο

Δείτε το σχετικό φωτογραφικό ντοκουμέντο από την Globoesporte: 

Να θυμίσουμε ότι την Τρίτη το μεσημέρι η Εθνική Ελλάδος μπάσκετ αντιμετωπίζει την Βραζιλία για την 2η αγωνιστική του ομίλου στο Μουντομπάσκετ 2019. Τζάμπολ στις 15:00 και το παιχνίδι θα έχει τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ.
Πηγή: iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/moyntompasket/moyntompasket-2019-trela-stin-kina-me-ton-antetokoynmpo-eikona

Δεν υπάρχουν σχόλια: