Κυριακή 7 Ιουλίου 2019

Έκρηξη οργής στο Twitter: Γελούσε μιλώντας για τους πιλότους F-16 που σκοτώθηκαν το 2015 (Βίντεο)

Επίδειξη μέγιστης ασέβειας στα πρόσωπα των δύο πιλότων της Πολεμικής Αεροπορίας, Παναγιώτη Λάσκαρη και Αθανάσιο Ζάγκα, οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους στις 26 Ιανουαρίου του 2015 στο Αλμπαθέτε της Ισπανίας, χαρακτηρίζουν κύκλοι της Π.Α. το γέλιο του Αλέξη Τσίπρα την ώρα που περιέγραφε το σχετικό τηλεφώνημα που έλαβε από τον τότε αρχηγό ΓΕΕΘΑ.

Το περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια της συνέντευξης του πρωθυπουργού στον Alpha. Περιγράφοντας το πρώτο τηλεφώνημα που δέχθηκε ως νέος ένοικος του Μεγάρου Μαξίμου, αντέδρασε χαμογελώντας...
Ο Αλέξης Τσίπρας έχει συμβεί ξανά να γελά ή να χαμογελά κατά τη διάρκεια ακατάλληλων περιστάσεων, ωστόσο είναι απορίας άξιο πώς κατάφερε να αναφερθεί -έστω και εμμέσως- σε ένα τόσο τραγικό περιστατικό και να το περιγράφει γελώντας, σαν το τηλεφώνημα του αρχηγού ΓΕΕΘΑ να αφορούσε κάποιο αστείο ή ευτράπελο γεγονός.
Η ιλαρότητα με την οποία επανέφερε στη μνήμη του το περιστατικό ο κ. Αλέξης Τσίπρας προκάλεσε έκρηξη οργής και ειρωνείας στο Twitter.
Επισημαίνεται ότι οι δύο Έλληνες πιλότοι ήταν εξαιρετικά έμπειροι, οικογενειάρχες, ενώ βρίσκονταν στην πρώτη γραμμή του ακήρυχτου ελληνοτουρκικού πολέμου στο Αιγαίο, έχοντας λάβει μέρος σε εκατοντάδες αποστολές αναχαίτισης τουρκικών μαχητικών, που παραβίαζαν τον εθνικό μας εναέριο χώρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: