Δευτέρα 8 Ιουλίου 2019

Ο Κωστής Χατζηδάκης και η σύζυγός του σε μία lifestyle συνέντευξη (Video)

Εξομολόγηση στη Δέσποινα Καμπούρη

Την Δέσποινα Καμπούρη και το queen.gr  επέλεξαν ο κατά πάσα πιθανότητα  νέος Υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος Κωστής Χατζιδάκης και η σύζυγός του Πόπη Καλαϊτζή για την πρώτη τους lifestyle συνέντευξη.
Η ίδια θα γράψει σχετικά: Όλα αυτά τα χρόνια που εργάζομαι στα Media είχα την τύχη να συναντήσω πολλά και σημαντικά πρόσωπα εντός και εκτός στούντιο, άλλοτε μπροστά από κάμερες, άλλοτε κρατώντας ένα μικρό κασετοφωνάκι στα χέρια μου.
Δεν έτυχε ποτέ όμως να κάνω κάποια συνέντευξη με πολιτικό πρόσωπο. Θα εξαιρέσω τη Λιάνα Κανέλλη, την οποία αντιμετώπισα περισσότερο σαν δημοσιογράφο.
Η αλήθεια είναι ότι πάντα απέφευγα τις πολιτικές συνεντεύξεις, γιατί...
αφενός θεωρούσα την πολιτική βαρετή και αφετέρου δεν είχα το πολιτικό backround για να τις υποστηρίξω.
Η κοινή lifestyle συνέντευξη του Κωστή Χατζηδάκη με τη σύζυγό του Πόπη Καλαϊτζή, ήταν μία πρόκληση για εμένα. Γιατί όσα χρόνια κι αν κάνεις αυτή τη δουλειά πάντα υπάρχει κάτι καινούργιο που θες να εξερευνήσεις. Αυτή η συνέντευξη με έκανε να δω τον Αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας με τελείως διαφορετικό μάτι.
Τον είδα χαλαρό μέσα στο σπίτι του να παίζει με τον γιο του, να κάνουν αγκαλιές και να του μιλά γλυκά, τον είδα να κοιτά τρυφερά τη σύζυγό του, να της δίνει απλόχερα χώρο και χρόνο στη συνέντευξη, να τη σαπορτάρει αθόρυβα όπως κάνουν οι γνήσιοι gentlemen.

Δεν υπάρχουν σχόλια: