Τετάρτη 31 Ιουλίου 2019

Πρώτο Θέμα: «Κύριε Τσίπρα ακόμη και γυναίκες και παιδιών νεκρών;»

Πρώτο Θέμα: «Κύριε Τσίπρα ακόμη και γυναίκες και παιδιών νεκρών;»

«Ο Πολάκης και το αφεντικό του ο Τσίπρας λένε ψέματα» 

είναι η απάντηση του Πρώτου Θέματος αλλά και της οικογένειας του αποθανόντα Θέμου Αναστασιάδη στην επίθεση που εξαπέλυσε ο Παύλος Πολάκης, μιλώντας στη Βουλή, όπου υποστήριξε πως υπάρχει διαθήκη στην οποία εμφανίζονται ακίνητα στην Ελβετία.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Πρώτου Θέματος ο Π. Πολάκης επικαλείται ψευδή στοιχεία και δεν διστάζει να εμπλέξει πέραν του αποθανόντα την οικογένειά του, την γυναίκα του και τα παιδιά του. «Τόση αθλιότητα ο Τσίπρας και ο Πολάκης. Τον συκοφαντούν και τον λασπώνουν ακόμα και στον τάφο», αναφέρεται χαρακτηριστικά.
Η ανακοίνωση του Πρώτου Θέματος:

«Τις τελευταίες ημέρες ένα άγνωστο σε εμάς έντυπο με το όνομα «Spirto» δημοσίευσε «πληροφορίες» περί της διαθήκης του Θέμου Αναστασιάδη στην οποία υποτίθεται ότι αφήνει στην οικογένεια του σπίτι στην Αθήνα, την Ελβετία, καταπιστεύματα κλπ.
Δεν θελήσαμε να απαντήσουμε στις απολύτως ανακριβείς αυτές πληροφορίες διότι έτσι θα αναπαραγάγουμε τα ανάξια αναφοράς ψεύδη. Αλλά κυρίως γιατί δεν θελήσαμε να ταράξουμε την θλίψη της οικογένειας και των παιδιών του για την πρόσφατη απώλεια του πατέρα τους.
Όμως το ψευδές, ανυπόστατο δημοσίευμα -μιας επαναλαμβάνουμε άγνωστης εφημερίδας- το υιοθέτησε και το έκανε σημαία στη Βουλή ο γνωστός Πολάκης. Και μάλιστα επικαλέστηκε τον πρώην πρωθυπουργό υποστηρίζοντας ότι «δεν έλεγε ο Τσίπρας ψέματα όταν αναφερόταν στο σπίτι του Θέμου στην Ελβετία».
Απαντούμε λοιπόν ότι και ο Πολάκης και το αφεντικό του, ο Τσίπρας λένε ψέματα (σιγά το νέο!) για ακόμη μια φορά. Αλλά αυτή την φορά ψεύδονται, συκοφαντούν και ελεεινολογούν τον εδώ και επτά μήνες νεκρό Θέμο.
Τόση αθλιότητα ο Τσίπρας και ο Πολάκης. Τον συκοφαντούν και τον λασπώνουν ακόμα και στον τάφο».

Σε διάψευση προχώρησε και η σύζυγος του Θέμου αναστασιάδη Βασιλική Παναγιωτοπούλου αναφέροντας:
«Προς αποκατάσταση της πραγματικότητας. Δημοσιεύματα που είδαν το φως της δημοσιότητας για σπίτια που αφήνει ο Θέμος Αναστασιάδης στην οικογένειά του στην Αθήνα και την Ελβετία καθώς και για την ύπαρξη μετρητών και καταπιστευμάτων είναι όλα αναληθή και ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα».

Στο θέμα παρενέβη και η αδερφή του Νταιάνα Αναστασιάδου με ανάρτησή της στο Facebook στην οποία τονίζει:
«Περιθωριακά έντυπα μερικών εκατοντάδων φύλλων «στην προκειμένη ένα ονόματι «SPIRTO»-καμία σχέση με την καλλιτεχνική ιστοσελίδα-, που δεν έχω ξανακούσει) γράφουν ό,τι τους κατέβει στο κεφάλι χωρίς την παραμικρή συνέπεια, επειδή πολύ απλά κανένας δεν τους παίρνει στα σοβαρά, για να τους ασκήσει αγωγή η μήνυση. Στη συνέχεια μεγάλα sites αναπαράγουν τα fake news, χωρίς καμία διασταύρωση!!! Και στο καπάκι πάσης φύσεως σκατόψυχοι τα δημοσιεύματα και οι αναρτήσεις των οποίων επικροτούνται από «σεσημασμένους» πρώην κυβερνητικούς αξιωματούχους-βρίσκουν για μια ακόμα φορά την ευκαιρία να ξεράσουν τον οχετό τους… Όσο, όμως, περισσότερο δηλητήριο χύνουν, τόσο πια αβίαστα βγαίνει και το συμπέρασμα: Ακόμα και εκεί που είναι τους πονάει, διότι στη ζωή δεν μπόρεσαν να τον νικήσουν…»

Δεν υπάρχουν σχόλια: