Σάββατο 6 Ιουλίου 2019

Πάνω από 30 μονάδες η διαφορά! Στο 14% ο Σύριζα; Η ΝΔ μπορεί να βρεθεί και με 180 βουλευτές

Το σενάριο της συντριβής Σύριζα και Τσίπρα έρχεται όλο και πιο κοντά καθώς πλησιάζουμε στην ώρα της κάλπης. 


Οι Έλληνες έχουν αποφασίσει να δώσουν ένα ιστορικών διαστάσεων χαστούκι στους ανηλέητους εξουσιαστές του Σύριζα που μετέτρεψαν τη χώρα σε Γκουαντάναμο εγκληματιών και φορολογικό Αλκατράζ. 
Κανείς δημοσκόπος δεν μπόρεσε να ανιχνεύσει το μέγεθος της συντριβής του Σύριζα και ο πάταγος που θα προκληθεί τα ξημερώματα της Δευτέρας 8 Ιουλίου 2019 δεν θα έχει προηγούμενο...
Οπως έγραψε και ο Θεοχάρης Φιλιππόπουλος θα πρόκειται για το τέλος της μεταπολίτευσης με τεκτονικές συνέπειες στον επιχειρηματικό και μηντιακό σύμπαν. Είναι βέβαιο ότι θα αλλάξει “βίαια” ο επιχειρηματικός χάρτης της χώρας. Μια αλλαγή ο αντίκτυπος της οποίας θα διαρκέσει δεκαετίες καθώς θα αναδειχθούν νέα ισχυρά επιχειρηματικά κέντρα ενώ η αποκάλυψη των σκανδάλων στα οποία εμπλέκονται επιφανή στελέχη του Σύριζα θα προκαλέσει σεισμό ακόμη και στα διεθνή ΜΜΕ.

Η ΝΔ αναμένεται να εκτοξευθεί ανάμεσα στο 44-50%, ενώ “απρόσμενη” θα είναι και η άνοδος του ΚΚΕ στο 9%, ενώ το ΚΙΝΑΛ θα αγγίξει το 12,5% ενώ υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες να είναι το δεύτερο κόμμα.
Στο μεταξύ ο Αμερικανός Πρέσβης μετά τον “περίεργο” τραυματισμό που είχε με το ποδήλατό του θα εγκαταλείψει την Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: