Τρίτη 4 Ιουνίου 2019

Αποκάλυψη Μητσοτάκη - Η Ν.Δ. θα απέχει από τη Βουλή μέχρι τις Εκλογές (Video & Photos)

Σε μία αποκάλυψη που θα συζητηθεί προχώρησε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ANT1.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ανακοίνωσε πως η Νέα Δημοκρατία θα απέχει από τη Βουλή μέχρι τις Εθνικές Εκλογές.
«Η Νέα Δημοκρατία θα απέχει από τις διαδικασίες της Βουλής αυτή την εβδομάδα», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κατηγόρησε την Kυβέρνηση  ΣΥΡΙΖΑ ότι επιχειρεί να περάσει ρυθμίσεις της τελευταίας... στιγμής τις επόμενες μέρες.
«Αύριο θα εξηγήσουμε τους λόγους και θα αποχωρήσουμε. Τι άλλαξε απ’ όταν ο κ. Τσίπραςείπε την περασμένη Κυριακή ότι θα πάει στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και θα ζητήσει Εκλογές;», διερωτήθηκε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
«Θέλω να αξιοποιήσω το χρόνο μέχρι τις Eκλογές και να πείσω τους συμπολίτες μας που επέλεξαν άλλα κόμματα», δήλωσε ακόμη o Κυριάκος Μητσοτάκης.
Βόμβα Μητσοτάκη - Η Ν.Δ. θα απέχει από τη Βουλή μέχρι τις Εκλογές
«Δεν είναι αυτοσκοπός η Aυτοδυναμία. Η χώρα θέλει ισχυρή και σταθερή Kυβέρνηση. Η Ελλάδα πρέπει να είναι αυτοδύναμη», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
«Η νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις Ευρωεκλογές ήταν ένα πρώτο βήμα. Τώρα θέλω να πείσω αυτούς που δεν μας ψήφισαν» είπε επίσης ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.
Ακόμα, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έκανε σαφές ότι ακόμα και αν το κόμμα του επιτύχει τον στόχο της αυτοδυναμίας θα ζητήσει μετά τις εκλογές ευρύτερες κοινωνικές και κοινοβουλευτικές συνεργασίες και συμπράξεις.
«Στόχος είναι η αυτοδύναμη Ελλάδα», είπε και επανέλαβε ότι θα ζητά στη Βουλή και αυξημένες συγκλίσεις.
Επίσης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέλυσε το σχέδιο της Νέας Δημοκρατίας για την προεκλογική εκστρατεία του κόμματος λέγοντας ότι η Ν.Δ. δεν θα κάνει ανοικτές συγκεντρώσεις, ενώ ζήτησε να υπάρξει debate με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επανέλαβε με έμφαση ότι δεν πρόκειται να παίξει το χαρτί της αντιπαράθεσης με την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ: «Έρχομαι να ενώσω, δεν θα ακολουθήσω την πόλωση», επανέλαβε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.
Η Ν.Δ. θα απέχει από τη Βουλή μέχρι τις Εκλογές
Αναφερόμενος στις εξελίξεις στο ΚΙΝΑΛ μετά τη ρήξη της Φώφης Γεννηματά με τον Ευάγγελο Βενιζέλο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξεκαθάρισε ότι η Νέα Δημοκρατία δεν αναμιγνύεται στα εσωτερικά άλλων κομμάτων και τόνισε με έμφαση για τον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ:«Εξυπακούεται ότι δεν θα είναι στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας».
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξεκαθάρισε επίσης ότι με τον ΣΥΡΙΖΑ δεν υπάρχει καμία δυνατότητα συνεργασίας καθώς όπως είπε «μας χωρίζει άβυσσος».
Παράλληλα, χαρακτήρισε «κακόγουστο αστείο» την πρόταση Βαρουφάκη για το ενδεχόμενο συνεργασίας του κόμματος του με τη Νέα Δημοκρατία. «Εμας μας ρώτησε ο Βαρουφάκης; Είναι συνυπευθυνος για την τεράστια καταστροφή που έγινε το πρώτο εξάμηνο του 2015» είπε χαρακτηριστικά
Τέλος, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι τα στελέχη του έκαναν έναν κακόπιστο πολιτικό διάλογο
Ουδέποτε μίλησα για την καθιέρωση 7ημερης εργασίας, ενώ για τις 120 δόσεις είπαμε ότι θα διατηρηθούν, θα απλοποιηθούν και ότι θα πρέπει να κάνουμε και κάτι για τους συνεπείς φορολογούμενους.
Τέλος, ο Κυριάκος Μητσοτάκης απέκλεισε κατηγορηματικά κάθε ενδεχόμενο απόλυσης δημοσίου υπαλλήλου.
«Δεν υπάρχει κανένα θέμα για την ΕΡΤ», ξακαθάρισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στον ANT1:

Δεν υπάρχουν σχόλια: