Τετάρτη 12 Ιουνίου 2019

Αθλια προπαγάνδα στην ΕΡΤ διά χειρός Ακριβοπούλου με βίντεο-ντροπή - * Δείτε τα σχόλια και κάποιες από τις αναρτήσεις στο twitter

Αθλια προπαγάνδα στην ΕΡΤ διά χειρός Ακριβοπούλου με βίντεο-ντροπή | in.grΒίντεο προπαγάνδας υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ πρόβαλε η Κατερίνα Ακριβοπούλου χτες το βράδυ κι αφού η ΕΡΤ είχε δείξει όλη την εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ χωρίς διακοπές

Στην «αντεπίθεση» με βίντεο εξόφθαλμης προπαγάνδας πέρασε η ΕΡΤ, λίγες ώρες μετά το δελτίο ειδήσεων που έδειξε ολόκληρη την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στο Μέγαρο Μουσικής αντί για τις ειδήσεις της ημέρας, οι οποίες περιλάμβαναν και το γεγονός της διάλυσης της Βουλής, που πέρασε στα ψιλά γράμματα.
Η Κατερίνα Ακριβοπούλου πρόβαλε ένα απίστευτο βίντεο με στόχο να τρομοκρατήσει τους ψηφοφόρους ενάντια στη ΝΔ και... το ΚΙΝΑΛ. 
Πρωταγωνιστής είναι ένας γάιδαρος (από την ταινία κινουμένων σχεδίων «Ο πεισματάρης γάιδαρος»), ο οποίος υπό τον ήχο του τραγουδιού «Ο Έλληνας» του Σταμάτη Κραουνάκη και με την ερμηνεία της Άννας Παναγιωτοπούλου, έχει λυγίσει δήθεν από τις πολιτικές των κομμάτων προ του ΣΥΡΙΖΑ. 
Μάλλον, ο δημιουργός του εν λόγω βίντεο ξεχνάει το τέταρτο μνημόνιο, τα capital controls και τη φορολογική αφαίμαξη της μεσαίας τάξης κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησης του κόμματος του Αλέξη Τσίπρα.
Video Player
00:00
04:26
Στη διάρκεια του ολιγόλεπτου βίντεο προπαγάνδας εμφανίζονται όλοι οι πολιτικοί αντίπαλοι του ΣΥΡΙΖΑ. Πρόκειται για ένα μοντάζ από πρόσωπα, δηλώσεις και γεγονότα, τα οποία πολλές φορές ουδεμία σχέση έχουν το ένα με το άλλο, όπως για παράδειγμα ο χειροκροτούμενος δικτάτορας Γεώργιος Παπαδόπουλος και η βουλευτής του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη. Φυσικά, πρόκειται για δηλώσεις και στιγμιότυπα επιλεγμένα και απομονωμένα με τέτοιο τρόπο ώστε οι πρωταγωνιστές τους να εκτεθούν στα μάτια των τηλεθεατών.
Παράλληλα, υπό τους ήχους του ρεφρέν «Γι’ αυτό κι εμείς ξεφτίλα μας, σκασίλα μας, σκορδοκαϊλα μας», η Ελλάδα προ ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζεται σαν μία χώρα όπου οι άνθρωποι πεινούσαν και τρέφονταν μόνο σε συσσίτια και διανομές δωρεάν τροφίμων, ενώ η Χρυσή Αυγή έκανε κουμάντο σε όλες τις γειτονιές.
Δείχνει μια χώρα όπου οι πολίτες αυτοκτονούν σε σύγκριση με τα χρόνια του ΣΥΡΙΖΑ ενώ το συγκεκριμένο άθλιο βίντεο στοχοποιεί και εφημερίδες ή άλλα μέσα που έχουν αντίθετη άποψη και ασκούν σκληρή κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ. Για την Ακριβοπούλου βεβαίως όλα αυτά είναι ψιλά γράμματα μιας και έχει μάθει την άθλια προπαγάνδα με τα λεφτά του ελληνικού λαού, στην υπηρεσία των κ. Παππά και Κρέτσου που κάνουν κουμάντο στην ΕΡΤ.
Το βίντεο καταλήγει με τον ιδιοκτήτη του γαϊδάρου να τον απελευθερώνει και τους δύο τους να χορεύουν μαζί χαρούμενοι. «Μία υπόμνηση, μία ελεγεία σε αυτό που ζήσαμε, ένα κλείσιμο του ματιού σε αυτό που λέμε ατομική ευθύνη του καθένα» ήταν το θρασύ σχόλιο της Κατερίνας Ακριβοπούλου μετά την προβολή του πρωτοφανούς αυτού βίντεο προπαγάνδας.

Δείτε τα σχόλια και κάποιες από τις αναρτήσεις στο twitter:

Η Κατερίνα Ακριβοπούλου απάντησε στα φιλικά προς τη @neademokratia Μέσα Ενημέρωσης, τα οποία χαρακτήρισαν ως προπαγανδιστικό το video αρχής της χθεσινής εκπομπής .
📌«Είναι τα ίδια Μέσα που έχουν δώσει ρεσιτάλ fake news» είπε μεταξύ άλλων.
Έξι χρόνια από τις 11 Ιουνίου 2013, όταν η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου έριξε «μαύρο» στην ΕΡΤ. Αντιδημοκρατική και απολυταρχική κίνηση, απέλυσε χιλιάδες ανθρώπους. Ο κ.Μητσοτάκης δεν έχει ζητήσει συγνώμη, δεν έχει παραδεχτεί το λάθος. Η χώρα να προχωρήσει, να μην γυρίσει στο μαύρο
Προβολή εικόνας στο Twitter
Τα καμώματα των εγκάθετων κομματικών της ΕΡΤ , Ακριβοπουλου, κάψωχας, της συζύγου κουλογλου κ.α. η παράλειψη των ειδήσεων χθες, η προπαγάνδα μετα τις 12 αποδεικνύουν γιατι η ΕΡΤ κανονικα πρεπει να ξηλωθεί συθεμελα και να ξαναχτιστεί σαν να μην υπήρξε αυτη η θλιβερή τετραετία
Δείτε άλλα Tweet του χρήστη #Liberalism#
Το μόνο πρόβλημα με το προπαγανδιστικό βίντεο που έβαλε η Ακριβοπούλου είναι ότι την ΕΡΤ την παρακολουθούν τρεις κι ο κούκος.
Αν την παρακολουθούσαν περισσότεροι, θα ανέβαζε το ποσοστό της νέας δημοκρατίας τουλάχιστο 3 με 4 μονάδες.
Δείτε άλλα Tweet του χρήστη Giannis Georgantelis
Εκεί στην @ERTsocial πιστεύω μέχρι τις εκλογές θα βγάλουν βιντεο έναρξης στην Ακριβοπουλου με τη μαντάμ ζαιρα να μας λέει μεγαλο Κ βλέπω στενοχώρια έρχεται...
Δείτε άλλα Tweet του χρήστη EvelinaMic
Πληρώστε φορους εισφορές φπα ενφια τελη για να χρυσοπληρώνουμε το καθεστως και τους κηφήνες τυπου
Δείτε άλλα Tweet του χρήστη Pagouras
Υπάρχουν ακόμη στην Ελλάδα άνθρωποι που υπερασπίζονται την ΕΡΤ! Μιλώ για το τμήμα ενημέρωσης μόνο! Τα χτεσινά χάλια της Ακριβοπούλου είναι κατάπτυστα.
Δείτε άλλα Tweet του χρήστη Antonis Michailidis
Θυμάστε την Ακριβοπουλου σχολιαστρια στον Σκάι? Έλεγε τα φιλελεύθερα μια χαρά. Άλλαξε αφεντικό και το γύρισε, σε σημείο που λες ότι έπαθε αμνησία, δεν μπορεί να είναι το ίδιο άτομο. Ευτυχώς που υπάρχει και το βίντεο και μπορούμε να την ξαναδούμε. Δίνω ιδέες στον Βουλαρινο..
Δείτε άλλα Tweet του χρήστη Dora M
Λογικά η Ακριβοπουλου θα δείξει πώς ο Αλέξης Τσίπρας έσωσε τη μικρή χελώνα από τα χέρια του Κυριακου Μητσοτακη
Δείτε άλλα Tweet του χρήστη Panos Papadopoulos
Είναι αστείο πραγματικά αυτό το πράγμα. Ίσως και να είναι λυπηρό οποιοσδήποτε να εξευτελίζεται έτσι. Από την άλλη, βέβαια, σε οποιαδήποτε χώρα υπάρχει τηλεόραση η Ακριβοπούλου θα είχε απολυθεί όση ώρα έπαιζε το βίντεο.
Δείτε άλλα Tweet του χρήστη Alexandros Michas
Ακριβοπουλου Πιο ξεφτίλα πεθαίνεις.Τέτοια προπαγάνδα με παρωπίδες πρώτη φορά στα χρονικά .Κρίμα. Με κάτι τέτοιες εκπομπές βγαίνει το όνομα της ΕΡΤ. Εμετικό πραγματικά.😡😡😡😡😡
Δείτε άλλα Tweet του χρήστη Demetra Tziolia
Η μεγαλοκοπελα μας η Ακριβοπουλου είναι σε πανικο παλευει για το ψωμι της (σιγουρα παντεσπανι αλλα) Το καλο με αυτην την μεγαλοκοπελα είναι ότι είναι σταθερη,παντα απεργραπτη και χυδαια
Δείτε άλλα Tweet του χρήστη Kostas Vagianos
Γνκ δεν μου αρέσει άνθρωποι της εργασίας να χάνουν τη δουλειά τους και πιστεύω πως καμία δουλειά δεν είναι ντροπή.
Εκτός από αυτό που κάνει η Κατερίνα ακριβοπούλου στη @DefteriMatiaERT . Ναι είναι ντροπή και ναι πρεπει να χάσει τη δουλειά της
Δείτε άλλα Tweet του χρήστη Ste506
Γνκ δεν μου αρέσει άνθρωποι της εργασίας να χάνουν τη δουλειά τους και πιστεύω πως καμία δουλειά δεν είναι ντροπή.
Εκτός από αυτό που κάνει η Κατερίνα ακριβοπούλου στη @DefteriMatiaERT . Ναι είναι ντροπή και ναι πρεπει να χάσει τη δουλειά της
Δείτε άλλα Tweet του χρήστη Ste506
Φήμες θέλουν την Ακριβοπούλου να έχει ξεκολλήσει το Προεδρικό Διάταγμα και να την κυνηγάνε στο Εθνικό Κήπο...
Δείτε άλλα Tweet του χρήστη Nick Nakas
Αγαπητη κα Ακριβοπουλου @DefteriMatiaERT,
Ζητήσατε αδεια απο τον δημιουργό του καρτούν με τον γαιδαρακο που χρησιμοποιήσατε στο χυδαία προπαγανδιστικο βίντεο που προβάλατε χθες ;
Οχι ε; Λυπάμαι. Σας .
96 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό
"Δεν έχω πρόβλημα να περιμένω, αλλά δεν θα τελειώσει ποτέ κι εγώ έχω αρχίσει ήδη να νυστάζω", "Αν δεν ανέχεστε να σας διακόπτω να φύγετε" και "Τι να ολοκληρώσει, δεν κάνουμε σεξ", σίγουρα δεν δείχνουν πολιτικό πολιτισμό, πόσο μάλλον τηλεοπτικό σεβασμό απέναντι στον οποιονδήποτε.
186 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό
Παρά, ωστόσο, τον σάλο που προκλήθηκε η Κατερίνα Ακριβοπούλου ξεκινώντας την εκπομπή της το βράδυ της Τρίτης όχι μόνο δεν ζήτησε καμία συγγνώμη ή δεν έδειξε κάποια διάθεση μεταμέλειας για όσα έκανε αλλά προχώρησε σε επίθεση κατά των Μέσων Ενημέρωσης που πρόβαλαν το όργιο προπαγάνδας μέσω της ΕΡΤ υποστηρίζοντας ότι όσα έγιναν έχουν να κάνουν με την... ελευθερία γνώμης.
Υποστήριξε, δε, ότι υπάρχουν συνάδελφοί της στην ΕΡΤ που καταφέρονται κατά του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα.
«Η στάση του να λέει κανείς τη γνώμη του είναι κατάκτηση. Αυτό σημαίνει ελεύθερία γνώμης κυρίως αν το υπερασπίζεται κανείς συνέχεια χωρίς καιροσκοπισμούς» έκλεισε το μόνολογό της η κυρία Ακριβοπούλου.

Η Κατερίνα Ακριβοπούλου απάντησε στα φιλικά προς τη @neademokratia Μέσα Ενημέρωσης, τα οποία χαρακτήρισαν ως προπαγανδιστικό το video αρχής της χθεσινής εκπομπής .
📌«Είναι τα ίδια Μέσα που έχουν δώσει ρεσιτάλ fake news» είπε μεταξύ άλλων.
113 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό

Δεν υπάρχουν σχόλια: