Παρασκευή 7 Ιουνίου 2019

To Tελευταίο Ρεσάλτο των Συριζαίων πειρατών στην εξουσία [ Βίντεο ]

Διορίζονται στο Δημόσιο σαν να μην υπάρχει αύριο και επιτίθενται με μίσος στους δημοσιογράφους

Ζητά συγνώμη από τον Σύριζα. 
Τον λαό η Τασία τον έχει γραμμένο εκεί που δεν παίρνει φως. 
Μετά την γενική κατακραυγή δηλώνει ότι δεν θα είναι εκ νέου υποψήφια. 
Τεράστια πολιτική απώλεια το εκτόπισμά της… 
Άντε να χαθείτε… 
Έλεος, αδίστακτοι...

Διορίζονται στο Δημόσιο σαν να μην υπάρχει αύριο και επιτίθενται με μίσος στους δημοσιογράφους που αποκαλύπτουν την ξεφτίλα τους. Ο ελληνικός λαός αποσβολωμένος παρακολουθεί το τελευταίο μεγάλο ρεσάλτο των κατσιαπλιάδων της εξουσίας, το τελευταίο μεγάλο ριφιφί.
Οι δημοσιογράφοι είναι ενοχλητικές μύγες κε Ακριώτη…”Βρίσκονται σε διατεταγμένη υπηρεσία” επειδή δεν το βουλώνουν….Τα ίδια λέει και ο Μπαλαφίνιο, τα ίδια λέει χρόνια τώρα και ο Πολάκης για τους δημοσιογράφους. Προφανώς αυτή είναι και η άποψη του κοτεράτου Τσίπρα…
Τι αποτυχία κι αυτή: O Tσίπρας έκλεισε κοτζάμ ΔΟΛ αλλά δεν κατάφερε τελικά να βουλώσει τα στόματα όλων των δημοσιογράφων που αποκαλύπτουν τα ρεζιλίκια τους. Την απίστευτη ξεφτίλα των Συριζαίων κατσιαπλιάδων που διορίζουν παιδιά, συζύγους, γκόμενες και ότι βρουν μπροστά τους.
- Και κόρες θα διορίσουμε. Και γιους. Και γυναίκες. Και πρώην γυναίκες. Και κολλητούς. Και άχρηστους. Όλους θα τους διορίσουμε. Και θα σας κουνάμε το δάχτυλο. Γιατί είμαστε το νέο και άφθαρτο και έτσι γουστάρουμε !
71 people are talking about this
Φορτώνουν δηλαδή όλους εμάς με τους μισθούς και τις συντάξεις των κηφήνων που προσλαμβάνουν. Κι αυτό γιατί για κάθε έναν κηφήνα που διορίζεται στο δημόσιο δουλεύουν- μέχρι επαγγελματικού θανάτου- 4 με 5 του ιδιωτικού τομέα.
Ο βουλευτής του Σύριζα Γιώργος Ακριώτης λοιπόν είναι ένας ακόμη πειρατής της εξουσίας που απειλεί τους δημοσιογράφους, στη προκειμένη περίπτωση τη Βασιλική Σιούτη.
Δείτε το βιογραφικό αυτού του δημοσίου υπαλλήλου όπως το παρουσιάζει ο ίδιος>
Τόπος και Ημερομηνία γέννησης:
Γεννήθηκε το 1951 στους Καθενούς της Ευβοίας
Οικογενειακή Κατάσταση:
Είναι παντρεμένος με την Καίτη Ακριώτου- Κοτρέτσου και πατέρας δυο παιδιών, της Θεοδώρας εικαστικού και του Κυριάκου με σπουδές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων.
Επάγγελμα:
Μέχρι και το 2013 ήταν εκπαιδευτικός στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση από όπου και συνταξιοδοτήθηκε.
Σπουδές:
Απόφοιτος Ανωτέρας Σχολής Εκπαιδευτικών Τεχνολόγων Μηχανικών – ΣΕΛΕΤΕ
Ξένες γλώσσες:
Αγγλικά

Σε όλο τον εργασιακό του βίο ασχολείται με τα κοινά του κλάδου του, που τον τιμά με την ανάδειξή του σε όλα τα συλλογικά του όργανα (ΕΛΜΕ, ΕΛΤΕΕ, Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ) και στην θέση του προέδρου σε αυτά για αρκετές περιόδους. Επίσης διετέλεσε αιρετός στο υπηρεσιακό συμβούλιο της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στην Εύβοια.
Η συμμετοχή του στους κοινωνικούς και πολιτικούς αγώνες συμπίπτει με την ένταξη του στην αριστερά από το 1978.
Από το 1981 είναι μέλος και στέλεχος του ΚΚΕ και στη συνέχεια του Συνασπισμού στην Εύβοια.
Υπήρξε γραμματέας της ΝΕ του ΣΥΝ Εύβοιας έως το 2005 και σήμερα μέλος της νε ΣΥΡΙΖΑ στην Εύβοια. Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου, το 2014 εκλέχτηκε περιφερειακός σύμβουλος στο Περιφερειακό Συμβούλιο Στερεάς Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: