Τετάρτη 12 Ιουνίου 2019

O Iβάν [OPEN] κάνοντας κωλοτούμπα, στρώνει τώρα κόκκινο χαλί στον Κυριάκο

Ο επιχειρηματίας που δήλωνε ότι ο Μητσοτάκης δεν θα γίνει ποτέ πρωθυπουργός

Στο κανάλι του επιχειρηματία που υποστήριζε ότι ο Μητσοτάκης δεν θα γίνει ποτέ πρωθυπουργός εμφανίζεται για 2η φορά σε ένα μήνα ο Κυριάκος Μητσοτάκης. 
Προφανώς ο Ιβάν Σαββίδης διαπιστώνει ότι ο Κυριάκος βρίσκεται προ των πυλών του Μαξίμου και σπεύδει να δώσει γη και ύδωρ. Άλλωστε ο Μητσοτάκης από την Πάτρα ήταν σαφής: Οι επενδύσεις θα περνάνε από το γραφείο μου!...

Ετσι στην πρώτη του συνέντευξη μετά την επίσημη προκήρυξη των πρόωρων εθνικών εκλογών στις 7 Ιουλίου, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης έρχεται την Πέμπτη το πρωί στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος 7», μιλώντας για όλα και για όλους στους Ιορδάνη Χασαπόπουλο και Γιάννη Σαραντάκο.
Η τελική ευθεία για τις κάλπες, ο Αλέξης Τσίπρας, το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας και οι καίριες πτυχές του για οικονομία, παιδεία, υγεία, ασφαλιστικό και τα σενάρια της επόμενη μέρας.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος 7», αυτή την Πέμπτη 13 Ιουνίου στις 09.00 στο OPEN.
Η συνέντευξη του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας θα προβληθεί live και στο YouTube κανάλι του OPEN, στο website tvopen.gr και στη facebook σελίδα του OPEN.
#OPENekloges
Στο OPEN «χτυπά η καρδιά των εκλογών»

Πρώτο το OPEN ανακοίνωσε, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Χρήστου Τσιγουρή, την είδηση της πρόθεσης του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα να προκηρύξει πρόωρες εθνικές εκλογές μετά το προβάδισμα 9,5 μονάδων της Νέας Δημοκρατίας στις ευρωεκλογές, πρώτο ξεκίνησε και την καμπάνια της ενημέρωσης για την προεκλογική περίοδο.
Λίγες ώρες μετά την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο για την επίσημη προκήρυξη των πρόωρων εθνικών εκλογών, το ενημερωτικό τμήμα του OPEN έδειξε εξαιρετικά γρήγορα αντανακλαστικά, με το μήνυμα «εδώ χτυπά η καρδιά των εκλογών» να τρέχει στον τηλεοπτικό αέρα.
Το ανοιχτό κανάλι δηλώνει «εδώ» στα σημαντικότερα πολιτικά γεγονότα, στις σημαντικότερες στιγμές της χώρας, στις αποφάσεις που αλλάζουν τον πολιτικό χάρτη, ετοιμάζοντας έκτακτες ενημερωτικές εκπομπές, ειδικές ενότητες και μια σειρά από δημοσκοπήσεις σε συνεργασία με την Alco, παίρνοντας πρωταγωνιστικό ρόλο στην ενημέρωση στην αντίστροφη μέτρηση για τις Εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: