Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019

EKTAKTO: Το σκοτεινό σχέδιο Φώφης-Τσίπρα για την εγκαθίδρυση ολοκληρωτικού καθεστώτος

Το σκοτεινό σχέδιο Φώφης-Τσίπρα για την εγκαθίδρυση ολοκληρωτικού καθεστώτος σε συνεργασία με κάθε είδους παρακράτος βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Δεν είναι τυχαίο ότι ο πρώην δήμαρχος Καμίνης (αυτός ο περίεργος Πάστορας Νο2-στο Νούμερα 1 των Παστόρων ο Κουβέλης) τον οποίο αγκάλιασε η Φώφη εξέφρασε την ασυμφωνία του ΚΙΝΑΛ στο να γίνουν εξεταστικές για τα ζητήματα της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ!

Ο Αγης Βερούτης μετά το άρθρο βόμβα στο Capital για τον ύπουλο ρόλο του ΚΙΝΑΛ επανέρχεται...


με νέο τεκμηριωμένο άρθρο για τη χούντα που ετοιμάζεται με την βοήθεια της απλής αναλογικής. Είναι πλέον στα χέρια του λαού να αντισταθεί στα σχέδια του παρακράτους καταποντίζοντας τόσο το ΚΙΝΑΛ όσο και τον Σύριζα.
Γράφει λοιπόν ο Αγης Βερούτης
Όπως ανέφερα στο προηγούμενο άρθρο και όπως αυτό έχει επιβεβαιωθεί και από δηλώσεις υποψηφίων του ΚΙΝΑΛ δημοσίως και κατ’ ιδίαν, αρχίζει και διαφαίνεται η πιθανή συνεννόηση ανάμεσα στις ηγεσίες του ΚΙΝΑΛ, Φ. Γεννηματά και ΣΥΡΙΖΑ, Α. Τσίπρα για μια επόμενη μέρα της χώρας με τους δυο τους σε έναν “μεγάλο συνασπισμό” όπου θα επιθυμούσαν να σύρουν τον Κ. Μητσοτάκη στην απευκταία περίπτωση που δεν καταφέρει να βγει η ΝΔ αυτοδύναμη στην εκλογική αναμέτρηση της 7ης Ιουλίου.
Η φημολογούμενη στρατηγική είναι πως στην περίπτωση μη αυτοδυναμίας της ΝΔ, το ΚΙΝΑΛ θα αρνηθεί να συμμετάσχει στην κυβέρνηση με τη ΝΔ όταν θα πάρει η ΝΔ την εντολή σχηματισμού κυβέρνησης από τον ΠτΔ, και θα περιμένει να πάρει εκείνο την τρίτη εντολή προκειμένου να επιβάλλει την πρωθυπουργοποίηση της Φώφης με την απειλή της απλής αναλογικής στον Κυριάκο, ενώ ήδη ο Καμίνης εξέφρασε την ασυμφωνία του ΚΙΝΑΛ στο να γίνουν εξεταστικές για τα ζητήματα της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.
Το δέλεαρ για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι τεράστιο καθώς ξεμπερδεύει μια και καλή από τις σκιές των πράξεων της διακυβερνησής του, είτε με κυβέρνηση πρωθυπουργίας Φώφης, είτε με την παραγραφή που θα επιφέρει η απανωτή εκλογική αναμέτρηση με απλή αναλογική πλέον, παραγράφοντας όλα τα πιθανά εγκλήματα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ με το άρθρο 86 που έλεγε πως θα καταργήσει το ’15, σε περίπτωση που δεν καταφέρει να σχηματιστεί κυβέρνηση στις 8 Ιουλίου λόγω μη αυτοδυναμίας ΝΔ.
Κάποια από τα θέματα τα οποία χρήζουν διευκρίνισης για τον ελληνικό λαό μέσω εξεταστικής θα μπορούσαν να είναι·
– Καταστροφή €38 δισ. από την ανακεφαλαιοποίηση του τραπεζικού συστήματος,
– απόπειρα ελέγχου των ΜΜΕ με αντισυνταγματική διαδικασία όπως αποφάνθηκε το ΣτΕ,
– δάνεια €130 εκατομμύρια στον Καλογρίτσα με πλαστά χαρτιά για βοσκοτόπια φίλου του γιού του,
– ναυάγιο στην Αίγινα,
– δολοφονία 102 ανθρώπων στο Μάτι,
– καταγγελία απόπειρας να βάλει ο Παππάς τον Μαρινάκη να “δανείσει” €20 εκατομμύρια στον Καλογρίτσα για να πάρει κανάλι,
– γάτα Ιμαλαΐων και μυστικές συναντήσεις για παζάρια,
– ο Αρτεμίου και τα ταξίδια στη Βενεζουέλα και η γραμματέας του που διορίστηκε Γραμματέας Διαφθοράς από εκεί που δούλευε στον Δικηγόρο των offshore,
– και κυρίως το σημαντικότερο: Υπογραφή της συνθήκης των Πρεσπών χωρίς δημοψήφισμα και χωρίς ενισχυμένη πλειοψηφία στην ελληνική βουλή, όπως έκαναν ΚΑΙ τα δυο οι Σκοπιανοί.
Επίσης είναι ευρύτατα φημολογούμενο ότι στις εκλογές του Σεπτεμβρίου του ‘15 ο ΣΥΡΙΖΑ δρομολόγησε περί το 1,5% ψήφων προς τους ΑΝΕΛ μετά τις μεσημεριανές δημοσκοπήσεις, προκειμένου να εξασφαλίσει την είσοδο τους στη Βουλή με οποία συμφωνία υπήρχε από πίσω που τελικά υλοποιήθηκε στην πενταετία ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.
Με την προοπτική αυτοδυναμίας της ΝΔ με πεντακομματική Βουλή, είναι αυτονόητο ότι κάτι αντίστοιχο θα μπορούσε να δρομολογηθεί προς κόμματα που στις 3 το μεσημέρι της 7ης Ιουλίου εμφανίζονται στα exit polls μισή με μια μονάδα κάτω από το κατώφλι εισόδου στη Βουλή, προκειμένου να στερήσουν την αυτοδυναμία της ΝΔ με το παρόν εκλογικό σύστημα, αλλά και να διασφαλίσουν την τρίτη θέση στο ΚΙΝΑΛ ώστε να πάρει την τρίτη εντολή σχηματισμού κυβέρνησης και αρα να μην συνεργαστούν με τον Μητσοτάκη στην πρώτη εντολή.
Από την άλλη, οι ίδιες αγορές που επιβράβευσαν τις επιλογές του ελληνικού εκλογικού σώματος στις ευρωεκλογές εκτοξεύοντας το χρηματιστήριο και μειώνοντας τα επιτόκια των ομολόγων σε ιστορικό χαμηλό με την προοπτική διακυβερνησης Μητσοτάκη, θα κάνουν στροφή 180 μοιρών βλέποντας την προοπτική δεκαετίας ακυβερνησίας της χώρας και μυστικών δρομολογήσεων ανάμεσα σε ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ για πρωθυπουργοποίηση της Φώφης με αντάλλαγμα την μη-διενέργεια εξεταστικών για την διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, και την απειλή κατρακυλίσματος της χώρας σε ακυβερνησία προς τον Μητσοτάκη που είναι δεδομένο ότι θα έχει τη χώρα πάνω από οποιαδήποτε άλλη προτεραιότητα.
Δεν είναι τυχαίο που δεν έχουν ξαναγίνει εκλογές στη μεταπολίτευση Ιούλιο μήνα.
Ο μεγαλύτερος εχθρός της σταθερότητας της χώρας για τα επόμενα 20 χρόνια είναι τα μπάνια του λαού στις 7/7.
Μην κοιμάστε ήσυχοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: