Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019

Αυτοί είναι οι υποψήφιοι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας σε όλους τους νομούς της χώρας (λίστα, ονόματα)

Πήραν μπροστά οι μηχανές της Νέας Δημοκρατίας για τη συμπλήρωση των ψηφοδελτίων των εθνικών εκλογών, οι οποίες είχαν ρίξει ρυθμούς τους τελευταίους μήνες λόγω της τριπλής κάλπης της 26ης Μαΐου.

Συνολικά 73 ονόματα υποψηφίων σε διάφορες περιφέρειες έχει ανακοινώσει η Πειραιώς από τα τέλη του 2018 μέχρι τις αρχές Ιουνίου, ενώ αυτοδίκαια θα είναι υποψήφιοι και οι 78 βουλευτές που διαθέτει σήμερα. Αυτά είναι μέχρι στιγμής τα μόνα επίσημα και απολύτως βέβαια...
Υπάρχουν, φυσικά, δεκάδες ακόμα ονόματα που εκκρεμούν για να ολοκληρωθούν οι λίστες και αγωνιούν για να δουν αν, τελικά, θα περιληφθούν σε αυτές.
Τις τελικές αποφάσεις, θα τις λάβει ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης, που έχει «οργώσει» την τελευταία τριετία την επικράτεια και έχει σχηματίσει πολύ καλή ιδία άποψη για τα κατά τόπους στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και για ανθρώπους που ξεχωρίζουν στις τοπικές κοινωνίες και θα τους ήθελε να πολιτευτούν με τη Ν.Δ.
Δείτε ολόκληρη την λίστα με τους 397 υποψήφιους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, σε όλες τις Περιφέρειες και του Νομούς της χώρας που δημοσίευσαν το Σάββατο τα "Παραπολιτικά"

Δεν υπάρχουν σχόλια: