Τρίτη 11 Ιουνίου 2019

Ζητάνε από Μητσοτάκη επταήμερη εργασία και απαντά: Θα έρθω ως οδοστρωτήρας (βίντεο)

Ζητάνε από Μητσοτάκη επταήμερη εργασία και απαντά: Θα έρθω ως οδοστρωτήρας (βίντεο)«Οδοστρωτήρα» χαρακτήρισε εαυτόν ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνομιλία του με επιχειρηματίες στην Κω που ζητούσαν επίμονα την επταήμερη εργασία.
Ο κ. Μητσοτάκης τόνισε πως θα έρθει ως οδοστρωτήρας που σαρώνει τα εμπόδια της επιχειρηματικότητας.
«Να σαρώσουμε ως οδοστρωτήρες τα εμπόδια που κρατούν δέσμια την επιχειρηματικότητα» απαντάει στον επιχειρηματία που τού ζητά επίμονα και με στόμφο την... επταήμερη εργασία.
Λέει κι άλλο ο Κυριάκος: Δεν πρέπει να μπλέξουμε στα χωράφια των εργαζόμενων και των επιχειρηματιών οι οποίοι έχουν συμφωνήσει τι είναι καλό για τους ίδιους
Μάλιστα ο επιχειρηματίας λέει: «Εφταήμερο εργασίας όχι ο εκβιασμός που γίνεται από τους ελέγχους εδώ πέρα, όχι εξαήμερο, εφταήμερο. Απαιτούμε να γίνει πιο εύκολο, πιο ευέλικτο το θέμα των 7 ημερών» και όχι να επικρέμεται η σπάθη των προστίμων.
Το βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, και περιέχει τις παραπάνω ατάκες είναι ίσως μια απάντηση στα όσα λέει ο κύριος Μητσοτάκης όταν του λένε για την κρυφή ατζέντα που θα πλήξει τα κεκτημένα των εργαζομένων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: