Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019

Το προεκλογικό σποτ του Άδωνι Γεωργιάδη (Βίντεο)

Ένα πρωτότυπο προεκλογικό σποτ για τις επερχόμενες εθνικές εκλογές που θα διεξαχθούν στις 7 Ιουλίου, δημιούργησε ο Άδωνις Γεωργιάδης.
Σε αυτό, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, συμπυκνώνει ένα εξαντλητικό 24ωρο από την πολιτική δράση του αλλά και τις υπόλοιπες υποχρεώσεις του. Η ημέρα του αρχίζει στις 6 με πρωινή γυμναστική. Αμέσως μετά, ο βουλευτής της ΝΔ μπαίνει στο αυτοκίνητο και κατευθύνεται σε μεγάλο ραδιοφωνικό σταθμό για συνέντευξη στο στούντιο. «Δεν θέλουμε την Ελλάδα έτσι. Θέλουμε την Ελλάδα φωτεινή. Πάμε να την...
αλλάξουμε», ακούγεται να λέει χαρακτηριστικά.
Στη συνέχεια, καταφθάνει στα γραφεία της ΝΔ, όπου συναντά τον πρόεδρο του κόμματος Κυριάκο Μητσοτάκη, ενώ λίγο αργότερα φτάνει στη Βουλή. Σε αυτό το σημείο παρακολουθούμε αποσπάσματα ομιλιών του από το βήμα της βουλής.
Η ανθρώπινη πλευρά του Άδωνι Γεωργιάδη
Μέσα από το προεκλογικό όμως σποτ, βλέπουμε και την ανθρώπινη πλευρά του Άδωνι Γεωργιάδη. Κατά τη διάρκεια των επαγγελματικών του υποχρεώσεων κι ενώ είναι εν κινήσει, βρίσκει χρόνο να μιλήσει στο τηλέφωνο με τα παιδιά του, ενώ λίγο μετά κάνει μια στάση σε μία καντίνα για να φάει ένα «βρώμικο». «Το συνηθισμένο βέβαια. Και μην τσιγκουνευτείς την σως!» λέει στον ιδιοκτήτη της καντίνας.
Στις 3 το μεσημέρι βρίσκεται στο πολιτικό του γραφείο, όπου κάνει απευθείας μετάδοση στο facebook συνομιλώντας με τους χρήστες του δημοφιλούς social media. Το απόγευμα έρχεται και ο Άδωνις Γεωργιάδης φορά το κράνος του και πάει να συναντήσει συνταξιούχους φίλους του για να πιει μαζί τους καφέ και να περάσει χαλαρές στιγμές. Έπειτα, πηγαίνει στη σχολή «Ελληνική Αγωγή» που έχει ιδρύσει ο ίδιος. Χαρακτηριστική είναι η σκηνή όπου γίνεται ζουμ στην κούπα που πίνει τον καφέ του, στην οποία αναγράφεται το όνομα της συζύγου του, «Ευγενία».
Πηγαίνοντας σε πολιτική ομιλία, βλέπει από το κινητό του ομιλία του πρώην προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος λέει, δείχνοντας τον κ. Μητσοτάκη:«Αυτός είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο επόμενος πρωθυπουργός για όλους τους Έλληνες».
Πέντε λεπτά πριν τα μεσάνυχτα, ο Άδωνις Γεωργιάδης επιστρέφει σπίτι του χαϊδεύει το σκύλο του και αφού βλέπει τα παιδιά του να κοιμούνται, λέει με φόντο φωτογραφίες με τα παιδιά και τη σύζυγό του Ευγενία Μανωλίδου: «Για αυτούς τα κάνω όλα. Χωρίς την οικογένειά μας, το στήριγμά μας, δεν προχωράμε. Χωρίς τη στήριξή σου, δεν θα ήμουν εδώ σήμερα».
Τέλος, απευθύνεται και σε όσους... εκνευρίζει: «Κάποιες φορές εκρήγνυμαι και φωνάζω» λέει και προσθέτει: «Αλλά πάντοτε με γνώμονα το καλό όλων μας». #EμείςΑδωνις λέει το χάσταγκ του προεκλογικού σποτ και ζητά τη στήριξη του κόσμου.


Δεν υπάρχουν σχόλια: