Δευτέρα 27 Μαΐου 2019

Ο τεράστιος ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ θρίαμβος του Κυριάκου Μητσοτάκη

Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ νίκη της Νέας Δημοκρατίας αποτελεί την απαρχή ραγδαίων πολιτικών εξελίξεων.

Ο Τσίπρας, ο χειρότερος και ο χυδαιότερος πρωθυπουργός της Μεταπολίτευσης χθες ΤΕΤΕΛΕΣΤΑΙ. Αφού άμεσα θα κληθεί να απολογηθεί στον Τσακαλώτο, τον Βούτση, τον Φίλη και τον Σκουρλέτη για το πρωτοφανή προσωπικό του Βατερλώ και τον διασυρμό του ΣΥΡΙΖΑ. Αλλά και στον κυρίαρχο Ελληνικό Λαό.
Η αποψινός ΘΡΙΑΜΒΟΣ αποτελεί ΤΕΡΑΣΤΙΑ και ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ νίκη του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Ο οποίος (σχεδόν) μόνος του, πήρε ένα πεθαμένο κόμμα ξοφλημένων βαρόνων - οι περισσότεροι εκ των οποίων τον υπονόμευσαν ανοιχτά κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου – επέτυχε ένα ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΟ εκλογικό ποσοστό, και φέρνει την Νέα Δημοκρατία στον προθάλαμο της Εξουσίας. Κόντρα σε άθλιους... νταραβεριτζήδες του ΣΥΡΙΖΑ, παρασυστήματα χρεοκοπημένων επιχειρηματιών, μηντιαρχών και γνωστών και μη εξαιρετέων «γαλάζιων» πεμπτοφαλαγγιτών.
Αυτή η ΙΣΤΟΡΙΚΗ νίκη πιστώνεται προσωπικά στον Κυριάκο Μητσοτάκη και σε τρεις, τέσσερις πολύ στενούς του συνεργάτες-κανονικούς «ταλιμπάν».
Που έπεσαν στην «φωτιά» για τον Πρόεδρο του κόμματος, αλλά τράβηξαν αγόγγυστα το «κουπί», σε μια αργοκίνητη γαλέρα όπως ήταν μέχρι πρότινος, το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.
Ο σημερινός ΘΡΙΑΜΒΟΣ, ισχυροποιεί απόλυτα τον Κυριάκο Μητσοτάκη αλλά και του προσφέρει την μεγάλη δυνατότητα:
Να προχωρήσει σε ΣΑΡΩΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ στο κόμμα- ακόμη και πριν τις Εθνικές Εκλογές- στέλνοντας στον πάγκο ακόμη και κάποιους συνεργάτες που ο ίδιος επέλεξε.
Όλους αυτούς δηλαδή που ΔΕΝ επέδειξαν κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου τα πολιτικά αντανακλαστικά που επέβαλαν οι περιστάσεις.
Η Νέα Δημοκρατία βρίσκεται μια ανάσα από την Εξουσία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα είναι πολύ σύντομα ο νέος ΙΣΧΥΡΟΣ πρωθυπουργός της ισοπεδωμένης από την λαίλαπα του ΣΥΡΙΖΑ Ελλάδας.

Η Νέα Δημοκρατία – μαζί και η Ελπίδα - επιστρέφουν…

Δεν υπάρχουν σχόλια: