Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018

Δεν τολμάει να κάνει εκλογές ο Τσίπρας;

Ελάχιστοι Έλληνες έχουν συνειδητοποιήσει ότι δεν καταργήθηκε η μείωση των συντάξεων αλλά απλώς αναβλήθηκε για ένα χρόνο, με τον προϋπολογισμό του 2019.
Κι αυτό παραχωρήθηκε, όπως επεσήμανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από βήματος της Βουλής, ως αντάλλαγμα των δανειστών στην επιμονή του Τσίπρα να κυρώσει την κατάπτυστη Συμφωνία των Πρεσπών.
Κεντρικό διακύβευμα στο πολιτικό σκηνικό, που επηρέαζε και τον χρόνο των εκλογών...

Απ. Δοξιάδης: Οι άνθρωποι του ΣΥΡΙΖΑ έχουν κριτήριο τη δική τους άνοδο και επιβίωση

Με αφορμή το καινούργιο βιβλίο του «Ερασιτέχνης επαναστάτης», μυθιστορία ο ίδιος το ονομάζει, που κυκλοφόρησε μόλις από τις εκδ. Ικαρος, ο Απόστολος Δοξιάδης μιλάει στον «Φιλελεύθερο» για τη μνήμη και την ιστορική μνήμη, για την εποχή του βιβλίου και για την εποχή που διανύουμε, για την Αριστερά που γνώρισε και την Αριστερά που μας κυβερνά. Για τους ερασιτέχνες και τους επαγγελματίες επαναστάτες, για τον επαναστατημένο άνθρωπο και για τους «εαυτούληδες» του παραμυθιού και της πολιτικής. 
Ο λόγος στον Απόστολο Δοξιάδη...

Σάλος με τις νέες αποκαλύψεις για τον Μανώλη Πετσίτη στις κυριακάτικες εφημερίδες

Η selfie του Μανώλη Πετσίτη με τον Αλέξη Τσίπρα

Νέες αποκαλύψεις για τον Μανώλη Πετσίτη φέρνουν στο φως τα δημοσιεύματα των κυριακάτικων εφημερίδων.

Μέχρι το 2014 ο κ. Πετσίτης ήταν σερβιτόρος στο επάγγελμα, με πενιχρά εισοδήματα. Όμως, από το 2015, με την άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία, ο κ. Πετσίτης εκτοξεύει τις «μετοχές» του και μετατρέπεται μέσα σε μια νύχτα σε πολιτικό παράγοντα και σε συνομιλητή...