Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2018

Ντροπιαστικό «κρυφτούλι» πίσω από το Απόρρητο του Υπουργικού: Υπουργοί κάνουν τους ανήξερους, τι λένε έγκριτοι Νομικοί

Αρκετά 24ωρα πλέον μετά το περιπετειώδες υπουργικό και κανείς από τα μέλη του συμβουλίου, εκτός από τον Χρήστο Σπίρτζη, που κι αυτός όμως προσπάθησε να τα μαζέψει, δεν είχε μέχρι σήμερα την ευθιξία να επιβεβαιώσει τα όσα εξαιρετικά ακούστηκαν σε σχέση με τον Πάνο Καμμένο και τις σοβαρές καταγγελίες περί χρηματισμού της κυβέρνησης από τον Τζοτρζ Σόρος, όπως ισχυρίζεται ο τέως υπουργός Εξωτερικών.
Οι καταγγελίες του τέως υπουργού παραμένουν αναπάντητες από το Μαξίμου παρά τις πιέσεις της αντιπολίτευσης.
Μιλώντας στην ΕΡΤ, το βράδυ της Πέμπτης, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, επικαλούμενος το απόρρητο των...

Ποιους χρηματοδοτεί το ίδρυμα του Σόρος - Και το δήμο Αθηναίων μεταξύ άλλων

Ο μεγαλοεπενδυτής Τζώρτζ Σόρος -Φωτογραφία: AP Photo/Francois Mori

Χιλιάδες, ίσως και εκατομμύρια δολάρια ξοδεύει κάθε χρόνο το ίδρυμα του επιχειρηματία Τζορτζ Σόρος στα Βαλκάνια.

Ο μεγαλοεπενδυτής - που ήρθε ξανά στην επικαιρότητα μετά τις καταγγελίες Καμμένου στο υπουργικό συμβούλιο - με το Ίδρυμα του «Open Society Foundations» προσφέρει χορηγίες και υποτροφίες καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου σε οργανώσεις και άτομα που μοιράζονται τις ίδιες αξίες με το Ίδρυμα.
Το «Open Society Foundations» περιγράφει την αποστολή του ως εξής:

Δημοσκόπηση Marc για το Πρώτο Θέμα: Όχι σε κυβέρνηση... προθύμων λέει το 72,2%

Δημοσκόπηση Marc για το Πρώτο Θέμα: Όχι σε κυβέρνηση... προθύμων λέει το 72,2%

Να προκηρυχθούν εκλογές όταν ο Πάνος Καμμένος αποχωρήσει από την Κυβέρνηση λέει το 72,2% των πολιτών στη δημοσκόπηση της εταιρείας Marc. 

Σε διψήφιο ποσοστό καταγράφεται η διαφορά Ν.Δ. - ΣΥΡΙΖΑ (10,2%), ενώ η διαφορά στην παράσταση νίκης αγγίζει το 57,4%. 
Σε ποσοστό της τάξης του 59,7% οι πολίτες θεωρούν ότι η παρουσία του Πάνου Καμμένου βλάπτει την εικόνα της κυβέρνησης...

Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2018

Δείτε τα πρωτοσέλιδα των κυριακάτικων εφημερίδων που κυκλοφορούν εκτάκτως αύριο Σάββατο

Διαβάστε τα πρωτοσέλιδα των κυριακάτικων εφημερίδων που κυκλοφορούν εκτάκτως αύριο, Σάββατο...

Στο «Πρώτο Θέμα»: Αυτοδυναμία της Ν.Δ. με 160 έδρες

Νέα δημοσκόπηση δημοσιεύει το «Πρώτο Θέμα» που κυκλοφορεί εκτάκτως αύριο, Σάββατο.

Γκάλοπ Marc: Αυτοδυναμία με 160 έδρες
Ανοίγει η ψαλίδα για τη Ν.Δ., ψηλά και ο ΣΥΡΙΖΑ
Πέντε κόμματα στη νέα Βουλή
Διαβάστε επίσης:
Πώς ο Γιάννος έπεσε στα βράχια
Κούρεμα έως 50% για 180.000 στεγαστικά δάνεια..

H προφυλάκιση Παπαντωνίου αλλάζει την ατζέντα;

H προφυλάκιση Παπαντωνίου αλλάζει την ατζέντα, οξύνει περαιτέρω ένα ήδη βαριά πολωμένο πολιτικό κλίμα και...
δημιουργεί πρόβλημα στο Κίνημα Αλλαγής.

Ενώπιον αυτής της εικόνας η κυβέρνηση έχει λόγους να είναι ικανοποιημένη –αρκετά στελέχη της, άλλωστε, δεν το έκρυψαν χθες – και να επενδύει στην πολιτική διάσταση της προφυλάκισης. 
Η ικανοποίηση εκπορεύεται από το γεγονός ότι...

Handelsblatt: «Όλο και περισσότερες εταιρείες εγκαταλείπουν την Ελλάδα»

Konstantinos Tsakalidis / SOOC«Υψηλή φορολογία, διαφθορά, έλλειψη διαφάνειας – όλο και περισσότερες εταιρείες εγκαταλείπουν την Ελλάδα» - αυτός είναι ο τίτλος άρθρου της οικονομικής εφημερίδας Handelsblatt.

Σε αυτό γίνεται αναφορά σε αρκετές ελληνικές επιχειρήσεις, όπως για παράδειγμα στην ΤΙΤΑΝ, που μεταφέρουν την έδρα τους από την Ελλάδα σε άλλες χώρες...

Ενενήντα εταιρείες εγκατέλειψαν το Χρηματιστήριο Αθηνών

Από το 2009 έχουν αποχωρήσει από τη Σοφοκλέους περίπου 90 εταιρείες με κεφαλαιοποίηση άνω των 15 δισ. ευρώ.

Περισσότερες από 90 εταιρείες έχουν αποχωρήσει - ή έχουν ξεκινήσει τις σχετικές διαδικασίες - από το Χρηματιστήριο Αθηνών από το 2009 μέχρι σήμερα, αποτέλεσμα της κρίσης αλλά κυρίως της απόφασης των διοικήσεων να αποδεσμευτούν από την εγχώρια κεφαλαιαγορά. 
Πρόκειται κυρίως για τα ελληνικά παραρτήματα πολυεθνικών εταιριών αλλά και ιστορικών ομίλων –όπως του Τιτάνα- που πλέον έχουν ισχυρότερη παρουσία στις ξένες αγορές από ότι στην εγχώρια.
Σε κάθε περίπτωση η μεταφορά της έδρας του Τιτάνα στο Βέλγιο...

ΣΟΚ από τη Citi: Εκτός αγορών η Ελλάδα έως το 2022

Μπορεί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ να προσπαθεί να παρουσιάσει μία καλή εικόνα για την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας αλλά όλοι την διαψεύδουν και την «προσγειώνουν» ανώμαλα.

Στην κατηγορία των «σκουπιδιών» αναμένεται να παραμείνουν για την επόμενη τετραετία τα ελληνικά ομόλογα με αποτέλεσμα η πρόσβαση του ελληνικού δημοσίου στις αγορές να θεωρείται εξαιρετικά αβέβαιη, αν όχι απίθανη.
Σύμφωνα με όσα αναφέρει σε έκθεσή της η Citi, οι αποδόσεις των...

Νέα «βόμβα» Κοτζιά για ενδεχόμενη διαγραφή πρακτικών του υπουργικού συμβουλίου [Video]

Κύκλοι του πρώην υπουργού Εξωτερικών αναφέρουν ότι ο Νίκος Κοτζιάς επιμένει σε όσα είπε δημοσίως και μάλιστα, απευθύνει μήνυμα σε όσους ήταν παρόντες στο υπουργικό συμβούλιο, σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΑΝΤ1.

"Αν κάποιοι μετά τη σιωπή στις ύβρεις θέλουν να σβήσουν τμήματα από τα πρακτικά του υπουργικού συμβουλίου είναι κάτι που δεν μπορεί να φανταστεί ο νους μας και το αποκλείουμε", είναι το μήνυμα του πρώην υπουργού Εξωτερικών.
Δείτε το βίντεο από τον ANT1:

Ισχυρός σεισμός 6,4 ρίχτερ έπληξε τη Ζάκυνθο - Αισθητός και στην Αττική [εικόνες & βίντεο]

Δείτε εικόνες και βίντεο
Η σεισμική δόνηση έγινε αισθητή σε Ελλάδα, Ιταλία, Μάλτα και Αλβανία
Υλικές ζημιές σε κτίρια και σπίτια

Ανοιξε στα δύο το λιμάνι
Κατέρρευσε ο πύργος του καστρομοναστηριού στα Στροφάδια
Κλειστά τα σχολεία και οι υπηρεσίες σήμερα...

Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2018

Η ΝΔ πάει στη Δικαιοσύνη το «βίντεο Κοτζιά» - Η ομερτά να σπάσει [Βίντεο]


Ο Νίκος Κοτζιάς κατήγγειλε μέσα στο Υπουργικό Συμβούλιο οτι υπουργοί πήραν χρήματα από τον Σόρος για την Συμφωνία των Πρεσπών- φωτογραφία eurokinissiΑνεβάζει και άλλο τους τόνους και την πίεση στην κυβέρνηση η Νέα Δημοκρατία, σε σχέση με τις καταγγελίες Κοτζιά, οτι δηλαδή μέσα στο Υπουργικό Συμβούλιο, ο Πάνος Καμμένος κατήγγειλε ότι υπουργοί πήραν λεφτά από τον μεγαλεπενδυτή Τζόρτζ Σόρος, για να προωθήσουν την Συμφωνία των Πρεσπών.

Η Νέα Δημοκρατία κατέθεσε στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου το βίντεο με τις δηλώσεις Κοτζιά, ενω ζητάει να δοθεί στην δημοσιότητα η επιστολή Κοτζιά στον Πρωθυπουργό.
Η ΝΔ σε ανακοίνωσή της διατυπώνει τα εξής ερωτήματα:

Η απληστία Γιάννο. Και η βουλιμία…


Αποτέλεσμα εικόνας για  Η απληστία Γιάννο. Και η βουλιμία…Αφού ρε Γιάννο γεννήθηκες μέσα στα λεφτά, γιατί ήθελες κι άλλα δηλαδή; 
Να ‘σουνα κανένα φτωχαδάκι που μεγάλωσες με μπαγιάτικο ψωμί και τρύπιο παντελόνι, άντε να σε καταλάβαινα κι ας μην σε δικαιολογούσα. 
Όμως εσύ, με μεταξωτό κουστούμι στα πανάκριβα εστιατόρια της Κηφισιάς κυκλοφορούσες από το ’81 που σε θυμάμαι. Απ’ τις Σορβόνες στα Κέιμπριτς κι από την ευρωβουλή στις υπουργικές καρέκλες ήταν ο δρόμος της ζωής σου. 
Είχες ανάγκη και να κλέψεις;...

Ο στρατός του ΣΥΡΙΖΑ

Σχετική εικόνα
Τρεχάτε ποδαράκια μου… Μονολογεί ο απερχόμενος αποπεμφθείς υπουργός Εξωτερικών τους στίχους του Χριστιανόπουλου «σκόπευαν να με θάψουν βαθειά …Ξέχασαν ότι είμαι σπόρος»...
Στην ιστορία του παγκόσμιου πολιτικού πολιτισμού κανένας ηγέτης δεν ένοιωσε τόσο ολοφάνερη και απροσχημάτιστη απειλή από υπουργό του… Κανένας ηγέτης δεν βγήκε στο παρακαλετό ικετεύοντας για την παραμονή του στην εξουσία… 
Σχεδόν ικέτευε τους υπουργούς του στο υπουργικό συμβούλιο να μην τον ανατρέψουν… Ο Αλέξης Τσίπρας, ο πρωθυπουργός της χώρας μας…

Ύποπτη σιωπή της κυβέρνησης μετά τον σάλο για τα 50 εκ.€ που φέρεται να έδωσε ο Σόρος για το Σκοπιανό [Photos & Video]


Σάλο έχει προκαλέσει η αποκάλυψη-«βόμβα» του πρώην υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Κοτζιά, για όσα ειπώθηκαν στο υπουργικό συμβούλιο της 16ης Οκτωβρίου.

Ο Νίκος Κοτζιάς αποκάλυψε ότι στο υπουργικό συμβούλιο, κατά τη διάρκεια του οποίου ήρθε σε σύγκρουση με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, και στη συνέχεια ουσιαστικά εξωθήθηκε σε παραίτηση, ο Πάνος Καμμένος είπε πως η κυβέρνηση πληρώνεται από τον Τζορτζ Σόρος.
Ο πρώην υπουργός της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ έκανε μία εξαιρετικά σοβαρή καταγγελία ότι...

Έμμεση απάντηση Καμμένου σε Κοτζιά: Εσύ κάνεις διαρροές σε «πιστόλια της διαπλοκής»

Φωτογραφία αρχείου: Intimenews/ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣΈμμεση απάντηση στον Νίκο Κοτζιά και στα όσα είπε για την κόντρα του με τον Πάνο Καμμένο στο υπουργικό συμβούλιο, δίνει ο υπουργός Αμυνας.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ έκανε retweet άρθρο στο olympia.gr το οποίο αναφέρεται σαφώς στα όσα υποστήριξε την Τρίτη σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο τέως υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς.
Μεταξύ άλλων...

Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018

Πήρε η ελληνική Κυβέρνηση 50 εκατ. ευρώ από τον Τζόρτζ Σόρος για το Σκοπιανό; Εισαγγελέας υπάρχει σ' αυτόν τόπο; {Βίντεο]

Πραγματικές «βόμβες» στα σαθρά θεμέλια της κυβέρνησης ήταν οι χθεσινές αναφορές του Νίκου Κοτζιά, εκ των οποίων η μία ήταν αποκάλυψη μεγατόνων.

Ο πρώην υπουργός Εξωτερικών τόνισε ότι στο επεισοδιακό υπουργικό, κατά το οποίο τσακώθηκε με τον Πάνο Καμμένο, γεγονός που του στοίχισε και τη θέση του, ο υπουργός Άμυνας είπε πως η κυβέρνηση πληρώνεται από τον Σόρος!
Όπως είπε, η πολιτική πρέπει να έχει και ηθικά χαρακτηριστικά, για να προσθέσει ότι η συζήτηση στο υπουργικό «προς το τέλος απέκτησε και ηθικά χαρακτηριστικά». Και συνέχισε λέγοντας πως...

Σε θεωρούσα σοβαρό άνθρωπο

Αποτέλεσμα εικόνας για Σε θεωρούσα σοβαρό άνθρωποΠολλοί φίλοι μου δηλώνουν την κατάπληξη τους για την άνεση με την οποία τα στελέχη του Σύριζα υπερασπίζονται σήμερα πολιτικές και πρόσωπα που μέχρι πριν τρία χρόνια έστελναν στο πυρ το εξώτερο Καμένους και αμερικάνους και πλεονάσματα και πλειστηριασμούς και κάθε απερίγραπτη κολοτούμπα τους.
Τότε τους θυμίζω μια πολύ χαριτωμένη ιστορία με πρωταγωνιστή τον Ανδρέα Παπανδρέου…

«Απειλεί» να κάνει «Κούγκι» την Κυβέρνηση ο Κοτζιάς: «Χτυπάει» Καμμένο αλλά στόχος είναι ο αδύναμος Τσίπρας [Βίντεο]


Μουδιασμένο και κυριολεκτικά σε αμηχανία βρίσκεται από εχθές το βράδυ το Μαξίμου, μετά και την συνέντευξη Κοτζιά στην τηλεόραση ΚΡΗΤΗ TV, κατά την οποία ο πρώην υπουργός μπορεί να έδειξε ότι χτυπάει κατευθείαν στον υπουργό Άμυνας, Πάνο Καμμένο, αν και δεν τον κατονόμασε, στην ουσία όμως έχει βάλει στο στόχαστρο τον ίδιο τον πρωθυπουργό.

Αυτό που όλοι περίμεναν, και στο Μέγαρο Μαξίμου φοβόταν, ξεδιπλώνεται σιγά – σιγά από τον πρώην υπουργό. 
Ο Κοτζιάς στην ουσία επιβεβαίωσε εκείνους που περίμεναν να μην σταματήσει να μιλά. Και από χθες η σχέση του με τον Αλέξη Τσίπρα μπαίνει σε νέα φάση...

Ο άνθρωπος που κέρδισε την λοταρία 14 φορές! [βίντεο]

Πολλοί ονειρεύονται να κερδίσουν την λοταρία και να ξεπεράσουν όλα τους τα καθημερινά προβλήματα. Αλλά οι πιθανότητες να γίνει κάτι τέτοιο δεν είναι πολλές.

Λέγεται μάλιστα πως είναι πιο πιθανό να σε χτυπήσει κεραυνός δυο φορές από το να κερδίσεις την λοταρία.
Κι όμως ένας Ρουμανοαυστραλός μαθηματικός δεν την κέρδισε απλά μια φορά. Αλλά 14. Και μάλιστα νόμιμα.
Ο Stefan Mandel τον Φεβρουάριο του 1992, κέρδισε το jackpot των 27 εκατομμυρίων δολαρίων στην Virginia. Ωστόσο τις επόμενες μέρες ανακάλυψαν πως...

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ Κοτζιά για υπουργικό - Ο Καμμένος, ο Σόρος, τα μυστικά κονδύλια [Βίντεο]

Αποκαλύψεις Κοτζιά για υπουργικό -Ο Καμμένος,ο Σόρος, τα μυστικά κονδύλια Νέα πυρά κατά Καμμένου και Τσίπρα εξαπέλυσε ο παραιτηθείς υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς.

Μιλώντας στην εκπομπή του ΚΡΗΤΗ TV, «Αντιθέσεις» και τον Γιώργο Σαχίνη, ο κ. Κοτζιάς αναφέρθηκε και στο επίμαχο υπουργικό συμβούλιο, αποκαλύπτοντας όσα ελέγχθησαν εκεί ανάμεσα στον ίδιο και τον υπ. Αμυνας Πάνο Καμμένο αλλά και τον «ουδέτερο» Αλέξη Τσίπρα.
Όπως αποκάλυψε, η απόφαση της παραίτησής του του δεν προκλήθηκε εν θερμώ, αλλά...

Μητσοτάκης: «Επιχειρούν πραξικόπημα στην Παιδεία - Το άσυλο θα καταργηθεί» [Εικόνες & Βίντεο]

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΕ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

Σε ιδιαίτερα οξείς τόνους ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης κατήγγειλε ότι δυνάμεις που συνδέονται με την κυβέρνηση επιχειρούν πραξικόπημα στην Παιδεία. Προανήγγειλε δε ότι «το άσυλο με τη σημερινή του μορφή θα καταργηθεί. Ως εδώ!».

Μιλώντας σε πανεπιστημιακούς, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης τόνισε: «Στην Παιδεία, οι δυνάμεις που συνδέονται με αυτούς που κυβερνούν επιχειρούν ένα άτυπο, αλλά διαρκές πραξικόπημα. Και το λέω με πλήρη συνείδηση του βάρους που έχουν οι λέξεις...

Στη φυλακή ο Γιάννος Παπαντωνίου και η σύζυγός του - Κρίθηκαν προφυλακιστέοι [εικόνες]

Ο Γιάννος Παπαντωνίου οδηγείται στην φυλακή με χειροπέδες -ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥΓια «μίζα» σε αναβάθμιση φρεγατών
Μπήκαν σε κλούβα με χειροπέδες και οδηγήθηκαν στη ΓΑΔΑ
Δεν δικαιολόγησαν τα 2,8 εκατ. ελβετικά φράγκα στους λογαριασμούς τους
Αρνήθηκαν τις κατηγορίες, αλλά δεν έπεισαν τις ανακριτικές αρχές
Παπαντωνίου: «Το δόγμα Πολάκη εφαρμόζεται γενικά»...

Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2018

Η επιχείρηση «βρώμικη κάθαρση» και το υπουργείο Εξωτερικών του κ. Κοτζιά

Αποτέλεσμα εικόνας για κοτζιας
Πως συνδέεται η συνταρακτική δήλωση που έκανε μέσω κύκλων η κα Ράικου, σύμφωνα με την οποία δέχθηκε από τον «Ρασπούτιν… διαρκείς παρεμβάσεις… κατά τη διάρκεια της δεύτερης θητείας της ως Εισαγγελέας Εγκλημάτων Διαφθοράς, όταν εκμεταλλευόμενος την πολιτική του ισχύ, με ύφος «νταβατζή», να της υποδείξει πως πρέπει να διεκπεραιωθούν συγκεκριμένες κρίσιμες υποθέσεις απαιτώντας άλλες φορές να προβεί άμεσα στην άσκηση ποινικής δίωξης και όταν η ίδια αντέτεινε ότι δεν υπήρχαν προϋποθέσεις νόμιμης άσκησης τους, αυτός επιτακτικά και με αφόρητη πίεση έλεγε «άσκησε την και ας πάνε παρακάτω να απαλλαγούν»...

ΝΤΡΟΠΗ για το ελληνικό κράτος η περίπτωση της Αμφίπολης!

Ανάμεσα στα πολλά ακατανόητα των τελευταίων χρόνων είναι ο τρόπος με τον οποίο το υπουργείο Πολιτισμού συμπεριφέρεται στο μνημείο του Τύμβου Καστά.

Πολλά πράγματα στην Ελλάδα είναι ακατανόητα. Ανεξήγητα ακόμη και για όσους έχουν γεννηθεί και ζουν στη χώρα, άρα γνωρίζουν τις ιδιαιτερότητές τους. Την περίφημη ελληνική ιδιοτυπία, πίσω από την οποία καλύπτονται λάθη και παραλείψεις εδώ και 200 χρόνια. Γνωρίζουν ότι τα αυτονόητα σε αυτή τη χώρα αποτελούν συχνά ζητούμενο. Όπως, επίσης, γνωρίζουν ότι όταν ορισμένα από αυτά τα αυτονόητα γίνονται πράξη, αυτή η εξέλιξη αποτελεί γεγονός αξιοσημείωτο που πρέπει να…

Η χώρα βουλιάζει, η σιωπή δεν ωφελεί

Η κατάσταση τείνει να καταστεί μη αναστρέψιμη με την κυβέρνηση να βουλιάζει σε μια ανεξέλεγκτη δίνη καταγγελιών, εκβιασμών, και αλληλοκατηγοριών, συμπαρασύροντας τη χώρας στην προσπάθειά της να παραμείνει στην εξουσία. 
Ο πολιτικός κόσμος παρακολουθεί και θεσμικοί παράγοντες αντί υψώσουν τη φωνή τους σιωπούν.
Οι ώρες είναι κρίσιμες και αυτό επιβεβαιώνεται από όσα έγιναν τις τελευταίες ημέρες και όσα εξακολουθούν να γίνονται...

Κοτζιάς: «Το στόμα μου δεν κλείνει, δεν εκβιάζω, ούτε εκβιάζομαι» [βίντεο]

Ο Νίκος Κοτζιάς στην ομιλία του στο Ηράκλειο Κρήτης -Φωτογραφία: Image photo services p.a

«Λένε κάποιοι στον ΣΥΡΙΖΑ ότι ο Κοτζιάς έβαλε πάνω από το "εμείς" το "εγώ". Δεν ήξερα ότι ο Καμμένος είναι το "εμείς"»
«Μόνο σε σταλινικό καθεστώς δεν μετράνε η αξιοπρέπεια και η τιμή»
«Η Δημοκρατία υπονομεύεται όταν ανοίγεις το στόμα σου για να πουλήσεις ομορφιά και εξυπνάδα»
«Κάποιοι θέλουν διαμελισμό της ΠΓΔΜ, θα μιλήσω όταν έρθει η ώρα»
«Η συμμαχία ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ ήταν κυβέρνηση σωτηρίας, τώρα καιρός για άλλες συμμαχίες»...

"Ρουκέτες" Μόσχας για τα Σκόπια: Αμερικανικές δωροδοκίες και εκβιασμοί στα Σκόπια

Επίθεση στις ΗΠΑ εξαπολύει το υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσίας για την ψηφοφορία της περασμένης Παρασκευής στη Βουλή των Σκοπίων.

Συγκεκριμένα, η Ρωσία αναφέρει ότι η ψηφοφορία στη σκοπιανή Βουλή για τη συνταγματική αναθεώρηση ενορχηστρώθηκε πίσω από έναν συνδυασμό εκβιασμών, απειλών και εξαγοράς ψήφων.
«Θεωρούμε αυτό που συνέβη, ως μία ανοιχτή παραβίαση όλων των μορφών, τόσο από νομικής όσο και από ηθικής πλευράς. Τέτοιου είδους χειρισμούς δεν μπορούμε να τις αποδεχθούμε ως έκφραση των βουλευτών», σχολίασε το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών.
Συγκεκριμένα, το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών κατήγγειλε ότι...

Γκολ για Όσκαρ από την Άρσεναλ - Σκόραρε... όλη η ομάδα [βίντεο]

Φωτογραφία: AP

Σε απόσταση δύο βαθμών μείωσε τη διαφορά από τις προπορευόμενες Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ η Άρσεναλ, φτάνοντας Τσέλσι και Τότεναμ.

Μετά τις δύο ήττες στα πρώτα παιχνίδια της εφετινής περιόδου, η ομάδα του Ουνάι Έμερι μετρά επτά συνεχείς νίκες, με τελευταία τη χθεσινή (22/10) απέναντι στη Λέστερ.
Ωστόσο αυτό που θα θυμούνται όλοι οι φίλοι της ομάδας μετά από χρόνια, δεν είναι οι 3 βαθμοί, αλλά το σπάνιας ομορφιάς γκολ που πέτυχε... όλη η ομάδα στο 66ο λεπτό.
Δείτε το βίντεο:

Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018

Κύριε Κοτζιά, δεν κόβεις λέω εγώ τα μισόλογα;


Αποτέλεσμα εικόνας για κοτζιαςΕιλικρινά βαρέθηκα τα «λερωμένα χέρια που πετούν λάσπη», τους «εκβιαστές, διεφθαρμένους και μπιστόλια του συστήματος» και όλους αυτούς που υπονοούνται από τον Κοτζιά δίχως να κατονομάζονται. 
Βαρέθηκα ν’ ακούω λέξεις βαριές κι ασήκωτες, που επειδή δεν δείχνουν κανέναν συγκεκριμένο καταλήγουν να είναι σαπουνόφουσκες που σκάνε δίχως ν’ αφήσουν κανένα ίχνος. Νισάφι πια...

Το «αριστερό ηθικό πλεονέκτημα» πήγε... περίπατο!


Φωτιά έχει πάρει το πολιτικό σκηνικό με την κόντρα Κοτζιά-Καμμένου μετά και το οργισμένο τουίτ του πρώην υπουργού Εξωτερικών, στο οποίο ο κ. Κοτζιάς κάνει λόγο για εκβιαστές και για «μπιστόλια του συστήματος» που ρίχνουν λάσπη και συκοφαντούν.

Η κίνηση του μέχρι πρότινος στενού συνεργάτη του πρωθυπουργού που προκαλεί έτσι και αλλιώς πολλά ερωτηματικά, έχει μία ακόμα διάσταση...

Ο αγώνας της Μπέτυς τώρα δικαιώνεται


Αποτέλεσμα εικόνας για μπέτυ μπαζιάνα συνεντευξη
Πέρασαν στα μικρά οι επτά προσαγωγές υπόπτων για χουλιγκανισμό που έγιναν το βράδυ του Σαββάτου. 
Το ενδιαφέρον βρισκόταν στο ότι οι συλλήψεις έγιναν μετά από πληροφορία ότι χούλιγκαν είχαν δώσει ραντεβού για να πλακωθούν στο ξύλο πριν το κυριακάτικο ντέρμπι του Άρη με τον ΠΑΟΚ στον χώρο του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
Το ξύλο θα είχε πέσει αν η αστυνομία δεν εμπόδιζε τους χούλιγκαν του ΠΑΟΚ να μπουν στο πανεπιστήμιο, όπου οι χούλιγκαν του Άρη ήδη...

Το σύνδρομο της στυμμένης λεμονόκουπας

Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα και αυτό βγαίνει προς τα έξω, κατά το κλισέ του συρμού στα πρωινάδικα. 
Ο Πάνος Καμμένος ούλτρα αγανακτισμένος είπε για τους υπουργούς των ΑΝΕΛ που λοξοκοιτάν προς τον ΣΥΡΙΖΑ (τι λοξοκοιτάν δηλαδή, πλήρως στραμμένους έχουν τους οφθαλμούς) «τους διορίσαμε χωρίς καν να είναι βουλευτές, μέχρι και σε υπουργικούς θώκους, και μας κάνουν κριτική»!
Αναφερόταν πρωτίστως στον Τέρενς τον… γονυπετή στην Παναγιά...

Δεν αντέχει η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ - Κάλπες τον Ιανουάριο;

Σοβαρό πρόβλημα του πρωθυπουργού είναι το πόσο έντονη θα υπάρξει η αντιπαράθεση του με τον πρώην ΥΠΕΞ

Για τον Αλέξη Τσίπρα και τη συμμαχική του με τους ΑΝΕΛ κυβέρνηση, η παραίτηση του ΥΠΕΞ Νίκου Κοτζιά, δεν είναι μια καθόλου μικρή και εύκολη υπόθεση. Οι διάφορες πτυχές της είναι δύσκολες και αρκετά μπλεγμένες, σίγουρα δε, δεν ήλθαν στην επιφάνεια με αφορμή την αντιπαράθεση Κοτζιά – Καμμένουστο τελευταίο υπουργικό συμβούλιο.
Του Αθαν.Χ. Παπανδρόπουλου...

Άνοιξε πόλεμος Καμμένου με Κουίκ - «Τον διόρισα υπουργό και κάνει κριτική» [Βίντεο]

Πάνος Καμμένος και Τέρενς Κουίκ σε... πόλεμο /Φωτογραφία: EUROKINISSI«Πόλεμος» άνοιξε ανάμεσα στον Πάνο Καμμένο και τον Τέρενς Κουίκ, με αφορμή την συμφωνία των Πρεσπών για το όνομα της ΠΓΔΜ.

Σαφείς αιχμές για τον Τέρενς Κουίκ άφησε στην εισηγητική του ομιλία σήμερα στο Εθνικό Συμβούλιο των ΑΝΕΛ στη Θεσσαλονίκη ο Πάνος Καμμένος και εν συνεχεία ο κ.Κουίκ από την Αίγυπτο απάντησε τονίζοντας ότι υπηρετεί την εξωτερική πολιτική του πρωθυπουργού και υπουργού Εξωτερικών Αλέξη Τσίπρα.
Αρχικά ο κ.Καμμένος είπε από τη Θεσσαλονίκη:

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού - Ο «Ορέστης» φέρνει βροχές και καταιγίδες

Κακοκαιρία «Ορεστης» (Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΛΥΔΙΑ ΣΙΩΡΗ)

Η κακοκαιρία «Ορέστης» θα χτυπήσει τη χώρα τις επόμενες ημέρες με τον καιρό να παρουσιάζει ραγδαία επιδείνωση.

Η επερχόμενη κακοκαιρία «Ορέστης», όπως ονομάστηκε από μετεωρολογική υπηρεσία meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών (ΕΑΑ), κινείται πάνω από τη Νότια Ιταλία και τη Σικελία, μία κίνηση που θα έχει ως αποτέλεσμα τα εντονότερα φαινόμενα να επηρεάσουν κυρίως το Ιόνιο και τη δυτική και νότια χώρα.
Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία της ΕΜΥ:

Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018

Αυτή τη φορά οι «πρόθυμοι» θα είναι συνένοχοι

Η υπερψήφιση της τροποποίησης του Συντάγματος της FYROM από την βουλή των γειτόνων μας, με όποιον τρόπο και αν έγινε, αναμφίβολα, ανέτρεψε προβλέψεις και σχεδιασμούς, μετά μάλιστα και την αποτυχία του σχετικού δημοψηφίσματος. 
Να υπενθυμίσω πως ο Π. Καμμένος είχε δηλώσει πως η συνταγματική αναθεώρηση δεν θα συγκεντρώσει τις απαιτούμενες ψήφους, πιστεύοντας έτσι πως θα αποφύγει το μοιραίο δίλημμα. Έπεσε έξω...

Στο στόχαστρο Μητσοτάκη ο Καμμένος, αδύναμος κρίκος οι ΑΝΕΛ

Σε αχαρτογράφητα νερά κινείται πλέον η κυβέρνηση μετά τα όσα έγιναν στα Σκόπια το βράδυ της Παρασκευής, στο κοινοβούλιο της γειτονικής χώρας. 
Όποια πρόβλεψη και αν επιχειρήσει κάποιος να κάνει για τις μελλοντικές κινήσεις του Μεγάρου Μαξίμου, το πολιτικό συμπέρασμα είναι ένα: 
Η συμφωνία των Πρεσπών παράγει πλέον τετελεσμένα από την υπογραφή της, με τη χώρα μας να βρίσκεται ενώπιον του ισχυρότερου τετελεσμένου.
Αυτό, της αλλαγής του συντάγματος των Σκοπίων και την υιοθέτηση εκ μέρους των Σκοπιανών, όχι μόνον του ονόματος «Βόρεια Μακεδονία» αλλά κυρίως της παραχώρησης που έκανε η κυβέρνηση να αυτοαποκαλούνται οι γείτονες «Μακεδόνες» και να υποστηρίζουν ότι μιλούν τη δήθεν «Μακεδονική» γλώσσα...

Ράικου: Δεχόμουν αφόρητες πολιτικές πιέσεις για να ασκήσω διώξεις

Δημήτρης Παπαγελόπουλος, Ελένη Ράικου

Σε βαρύτατους υπαινιγμούς για παρεμβάσεις στο έργο της δικαιοσύνης προχωρούν κύκλοι προσκείμενοι στην εισαγγελέα Εφετών Ελένη Ράικου, μετά από δημοσίευμα της εφημερίδας Documento.

Η εισαγγελική λειτουργός, η οποία είχε χειριστεί για ένα διάστημα την υπόθεση της Novartis, εξαιτίας της οποίας στη συνέχεια παραιτήθηκε, βάζει στο στόχαστρο της πολιτικό πρόσωπο με θεσμική εμπλοκή στη Δικαιοσύνη, το οποίο αποκαλεί «Ρασπούτιν»...

Τα πρωτοσέλιδα των κυριακάτικων εφημερίδων

Διαβάστε όλα τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων της Κυριακής...