Σάββατο 14 Ιουλίου 2018

Αποκάλυψη βόμβα από τα «Παραπολιτικά»: Ρύθμιση-πρόκληση για τα αδέλφια του Τσίπρα

Σε μία αποκάλυψη «βόμβα» προχωρούν τα «Παραπολιτικά», που κυκλοφορούν σήμερα, Σάββατο.

Συγκεκριμένα, αποκαλύπτουν ρύθμιση – πρόκληση για τα αδέλφια του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα...

Χαμός στο twitter με το βίντεο του Τσίπρα με τον Ζάεφ: #Do_you_know_Prespes

Χαμός έχει προκληθεί στο twitter με το βίντεο που ανέβασε στον λογαριασμό του στο facebook ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, με τη συνομιλία που είχε με τον Ζόραν Ζεφ για να κλειστεί το ραντεβού στις Πρέσπες.

Μάλιστα ο Αλέξης Τσίπρας ρωτάει τον Σκοπιανό ομόλογό του αν γνωρίζει που είναι οι Πρέσπες και στη συνέχεια του λέει, στα αγγλικά, ότι θα είναι ο πρώτος Έλληνας πρωθυπουργός που θα επισκεφθεί την «Βόρεια Μακεδονία».
Στη συνέχεια ο Αλέξης Τσίπρας παίρνει τηλέφωνο τον πρωθυπουργό των Σκοπίων, τον οποίο έχει...

Παρασκευή 13 Ιουλίου 2018

Ζ.Ζάεφ: «Θα κάνουμε πάρτι σε 15 πόλεις - Πήραμε το όνομα Μακεδονία» - Πώς η Ελλάδα κατάργησε μόνη της το «erga omnes»

Ζ.Ζάεφ: «Θα κάνουμε πάρτι σε 15 πόλεις - Πήραμε το όνομα Μακεδονία» - Πώς η Ελλάδα κατάργησε μόνη της το «erga omnes»
Oι Σκοπιανοί έχοντας κερδίσει ότι θέλουν και μάλιστα έχοντας πάρει τα πάντα με την άδεια της Ελλάδας (η οποία δεν αντέδρασε στον τουρκικό αστερίσκο στην πρόσκληση ένταξης των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ, με το όνομα φαρδύ, πλατύ και... σκέτο να είναι «Μακεδονία» χωρίς «Βόρεια») αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν πάρτι σε 15 πόλεις της χώρας για να γιορτάσουν τη «γέννησή» τους από το πουθενά.
To «erga omnes» επί της ουσίας καταργήθηκε πριν καν εφαρμοστεί με ευθύνη της κυβέρνησης Τσίπρα...

Ο Ζ. Ζάεφ «ξεβρακώνει» Α.Τσίπρα: Πήραμε πρόσκληση στο ΝΑΤΟ ως «Μακεδονία» και όχι ως «Βόρεια Μακεδονία»

Ο Ζ.Ζάεφ «ξεβρακώνει» Α.Τσίπρα: Πήραμε πρόσκληση στο ΝΑΤΟ ως «Μακεδονία» και όχι ως «Βόρεια Μακεδονία»Δεν έχουν περάσει παρά μερικές ημέρες από την επονείδιστη συμφωνία των Πρεσπών με την οποία εκχωρείται η Μακεδονία στα Σκόπια και ο ίδιος ο Σκοπιανός πρωθυπουργός που την υπέγραψε την «ακυρώνει» ως προς το μόνο σκέλος που... υποχώρησε (λέμε τώρα) και αναφέρει ότι η «Μακεδονία» έλαβε πρόσκληση ένταξης στο ΝΑΤΟ!
Όχι «Βόρεια Μακεδονία» που είναι το συμφωνηθέν αλλά σκέτο, φαρδύ και πλατύ... «Μακεδονία».
Με αυτή την συμφωνία είναι που δεν θα ξαναεκφράσουν οι Σκοπιανοί αλυτρωτικές βλέψεις...

Γιατί πιστεύω ότι θα πάμε σε εκλογές τον Σεπτέμβριο


Σχετική εικόναΔεν μπορεί να μην το ξέρουν! Είναι εξαφανισμένοι σε πολλές περιοχές της χώρας. Κάθε μέρα που περνάει χάνουν ψηφοφόρους. 
Αν πάνε σε εκλογές το 2019 θα κινδυνεύσουν από την νόσο των δεινοσαύρων. 
Αν πάνε τώρα θα χάσουν πολλούς μήνες μισθών και προνομίων. 
Έχουν να διαλέξουν μεταξύ της ήττας και της συντριβής. Θα πάω κόντρα στα προγνωστικά και θα ποντάρω στην ήττα του Σεπτεμβρίου! 
Στο δεύτερο αντάρτικο ανέβηκαν στο βουνό αν και γνώριζαν ότι ήσαν χαμένοι...

Μητσοτάκης για Τσίπρα-Καμμένο: Είστε επικίνδυνοι erga omnes για τα συμφέροντα της χώρας μας

Δριμεία επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος χαρακτήρισε επικίνδυνους τους Αλέξη Τσίπρα και Πάνο Καμμένο.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, από το βήμα της Βουλής, τόνισε ότι την ώρα που «εντός συνόρων συζητείται ένα κακός νόμος εκτός συνόρων διαπιστώνονται τα αποτελέσματα μια κάκιστης συμφωνίας»...

«Πόλεμος» ΗΠΑ-Ρωσίας για απελάσεις και πράκτορες με φόντο την Ελλάδα

«Πόλεμος» ΗΠΑ-Ρωσίας για απελάσεις και πράκτορες με φόντο την ΕλλάδαΑπηνής πόλεμος έχει ξεσπάσει μεταξύ Μόσχας και Ουάσιγκτον με αφορμή την ένταξη της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ αλλά και τους Ρώσους πράκτορες που εκδιώχθηκαν από την Ελλάδα.

Την έντονη αντίδραση της Μόσχας προκάλεσε η ένταξη της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ. Το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών διαμαρτυρήθηκε με ανακοίνωσή του για το γεγονός ότι η ΠΓΔΜ εισήχθη, όπως είπε, «με το ζόρι» στο ΝΑΤΟ, υποστηρίζοντας ότι τέτοιες κινήσεις βαθαίνουν το χάσμα και αυξάνουν τις εντάσεις στην Ευρώπη...

Πέμπτη 12 Ιουλίου 2018

Άνανδρος, περίγελος ή ελεεινός;

Σχετική εικόναΠριν κάποιες χιλιάδες χρόνια, ο τύραννος των Συρακουσών Διονύσιος έκανε μια ιδιαίτερα άνανδρη και προδοτική κίνηση...
Ο γέρο-πατέρας του τότε, τον μάλωσε, λέγοντάς του:
– Άκουσες ποτέ να ‘χω κάνει εγώ τέτοια πράξη στα νιάτα μου;
– Όχι! Κι αυτό είναι φυσικό, γιατί εσύ δεν υπήρξες γιος Βασιλιά.
– Έ, λοιπόν, του αποκρίθηκε ο πατέρας του, κι εσύ με τα μυαλά που έχεις δεν θα αξιωθείς να γίνεις πατέρας βασιλιά.
Και πραγματικά, ύστερα από λίγο διάστημα, ο Διονύσιος εκθρονίστηκε και εξορίσθηκε από τους Συρακουσίους.
Δυόμιση χιλιάδες χρόνια αργότερα, σε μία μικρή, φτωχοποιημένη αλλά ένδοξη σε ιστορία χώρα, η ιστορία επαναλαμβάνεται στο ένα της μόνο σκέλος, μιάς και ανάλογος πατέρας, με ήθος και διάθεση "αυτοκριτικής" και "κριτικής", δεν υφίσταται...

To χαρτί του χάους «τράβηξε» το Μαξίμου προς αποφυγή της συντριβής

Το σενάριο ήταν γνωστό. Η κυβέρνηση προσανατολιζόταν στην ταυτόχρονη διενέργεια ευρωπαϊκών, δημοτικών, περιφερειακών αλλά και εθνικών εκλογών τον Μάιο του 2019. 

Μέχρι χθες, αυτή η  κυβερνητική επιλογή τακτικού χαρακτήρα δεν ήταν τίποτα άλλο, παρά ένα δημιούργημα στη σκέψη ορισμένων δημοσιογράφων, όπως τόνιζαν κυβερνητικά στελέχη.
Από το βράδυ της Τρίτης όμως, όλα άλλαξαν και πλέον φαίνεται πως η επιχείρηση «ακυβερνησία στη χώρα» έχει μπει σε εφαρμογή από τον κυβερνητικό συνασπισμό...

Τσίπρας – Καμμένος έβαλαν τα Σκόπια στο ΝΑΤΟ ως «Βόρεια Μακεδονία»

Μετά τη Συμφωνία των Πρεσπών οι Αλέξης Τσίπρας και Πάνος Καμμένος έβαλαν τα Σκόπια στο ΝΑΤΟ ως «Βόρεια Μακεδονία».

Η Σύνοδος του ΝΑΤΟ απηύθυνε πρόσκληση ένταξης στα Σκόπια, μετά την παράδοση του ονόματος «Μακεδονία» στους Σκοπιανούς από τον Αλέξη Τσίπρα και Πάνο Καμμένο.
Στη διακήρυξη της Συνόδου το απόγευμα της Τετάρτης, το ΝΑΤΟ «καλωσορίζει την ιστορική συμφωνία μεταξύ Αθήνας και Σκοπίων για επίλυση του ζητήματος του ονόματος»....

Τετάρτη 11 Ιουλίου 2018

Δεν παζαρεύουν την ήττα, αλλά το εύρος της


Αποτέλεσμα εικόνας για Δεν παζαρεύουν την ήττα, αλλά το εύρος της
Ο κ. Τσίπρας έχει τρεις επιλογές:
Να προκηρύξει τις εκλογές την επομένη της… εξόδου από τα μνημόνια, να το πράξει από το βήμα της ΔΕΘ ή να βαδίσει ολομόναχος προς την συντριβή. 
Ένας νεοφιλελεύθερος θα επέλεγε την κουρτίνα 3, για να «τελειώνει» πολιτικά με την Αριστερά. Αυτός είναι ένας καλός λόγος για να κάνει ο κ. Τσίπρας μία από τις άλλες δύο επιλογές.
Αν μιλάγαμε με πιθανότητες, θα λέγαμε ότι οι δύο στις τρεις είναι να γίνουν οι εκλογές το 2018...

Με τη συναίνεση Τσίπρα-Καμμένου ανοίγει ο δρόμος για την ένταξη της πΓΔΜ στο ΝΑΤΟ

Με την συναίνεση της ελληνικής αντιπροσωπείας υπό τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τους Υπουργούς Άμυνας και Εξωτερικών Π. Καμμένου και Ν. Κοτζιά δίνεται το μεσημέρι από το Συμβούλιο του ΝΑΤΟ, το πράσινο φως στην πρόσκληση του Γ.Γ. της Συμμαχίας προς την πΓΔΜ για την έναρξη των ενταξιακών διαπραγματεύσεων, με τους όρους και τις προϋποθέσεις που έχουν τεθεί από την Συμφωνία των Πρεσπών.
Η πρόσκληση θα επιδοθεί από τον ΓΓ του ΝΑΤΟ Γ. Στόλτενμπεργκ το...

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο στη Γιουβέντους- Ολοκληρώθηκε το deal: 30 εκατ.ευρώ ετησίως, 105 η Ρεάλ Μαδρίτης

Γιουβεντίνος πλέον ο Κριστιανο Ροναλντο

Η μεταγραφική «βόμβα» του καλοκαιριού που αναμενόταν εδώ και ημέρες... έσκασε την Τρίτη.

Η Γιουβέντους... ταξίδεψε μέχρι την Καλαμάτα (εκεί κάνει διακοπές) για χάρη του Κριστιάνο Ρονάλντο και η μεταγραφή έκλεισε! 
Ετσι, ο Πορτογάλος σούπερ σταρ μετά από 9 χρόνια στην Ρεάλ Μαδρίτης θα γίνει... Ιταλός και παίκτης της Γιουβέντους μέχρι το 2022. 
Θα παίρνει 30 εκατ.ευρώ ετησίως, ενώ η Ρεάλ θα πάρει 105 εκατ.ευρώ. Πρόκειται για τον κορυφαίο σκόρερ όλων των εποχών στη Ρεάλ Μαδρίτης με 451 τέρματα σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ με τη «Βασίλισσα» πανηγύρισε μεταξύ άλλων τέσσερα  Champions League.
Η ανάρτηση της Γιούβε για τον Κριστιάνο:

Κριστιάνο Ρονάλντο και Ανιέλι άνοιξαν σαμπάνιες στην Καλαμάτα για την μεταγραφή στην Γιουβέντους [εικόνα]

Η Καλαμάτα έγινε το... κέντρο του παγκοσμίου ποδοσφαίρου την Τρίτη!

Ο πρόεδρος της Γιουβέντους μετέβη στην πόλη της Μεσσηνίας για να κλείσει τη μεταγραφή της χρονιάς, με την απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο.
Λίγη ώρα μετά τις υπογραφές, ο Πορτογάλος, ο μάνατζέρ του, Ζόρζε Μέντες και ο ισχυρός άνδρας της «Γηραίας Κυρίας» πόζαραν με σαμπάνιες κα χαμόγελα...

Τρίτη 10 Ιουλίου 2018

Το ακόντιο της «οργής»...


Αποτέλεσμα εικόνας για σακοραφα ακοντιοΝα διευκρινίσω πως οποιαδήποτε κριτική στον Α.Τσίπρα και στην διακυβέρνησή του είναι ευπρόσδεκτη. Πολύ δε περισσότερο αν προέρχεται από πρώην στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που φαίνεται πως είδαν «το φως το αληθινόν».
Προσωπικά δεν με ενδιαφέρουν τα κίνητρα τους. Αν είναι ιδεολογικά και πολιτικά ή αν η στάση τους μοιάζει με των ποντικών που εγκαταλείπουν το βυθιζόμενο σκάφος. Και αυτό, γιατί και μόνον η διαπίστωση πως το σκάφος του ΣΥΡΙΖΑ βυθίζεται είναι, από μόνο του...

Ο δρόμος για τις εκλογές, κύριοι, δεν θα είναι περίπατος…


Σχετική ÎµÎ¹ÎºÏŒÎ½Î±Η μοναδική απόλυτη αλήθεια είναι ότι η Ελλάδα είναι χειροπόδαρα δεμένη για τις επόμενες δεκαετίες. 
Παίζοντας κανείς με τους δικούς τους κανόνες δεν έχει μία πιθανότητα να βγει από την καλοστημένη παγίδα που μας έχει στηθεί. 
Οι άθλιοι μιλούν ακόμη για καθαρή έξοδο, όταν στην πραγματικότητα πρόκειται για ένα εισιτήριο για την Κόλαση, άνευ επιστροφής.
Έχουμε σχεδόν βγει από τα μνημόνια και η χρηματιστηριακή αγορά παρατηρεί σχεδόν αδιάφορη τα τεκταινόμενα. Δεν συγκινείται...

Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει μέλλον

Σχετική εικόνα
Παρά τα όσα κατά καιρούς έχουν γραφεί για την ανθεκτικότητα του Σύριζα, για την μετεξέλιξη του σε κανονικό κόμμα εξουσίας με πρόγραμμα και όχι στη λογική «η εμείς ή αυτοί», παρά τη σχεδόν εξάντληση λόγω συγκυριών της κοινοβουλευτικής τετραετίας, ο Σύριζα όπως τον γνωρίζουμε δεν έχει μέλλον. 
Ο Σύριζα του Καρανίκα, των κάθε είδους εκλεκτών, του κρατισμού, της αναξιοκρατίας, του ανελέητου ρουσφετιού και κυρίως του εθνικού διχασμού έχει προ πολλού τελειώσει.
Και εξηγούμαι: Η εμπιστοσύνη στη χώρα δεν έχει καθόλου αποκατασταθεί και το...

Ακόμη μία πολιτική απάτη Τσίπρα – Υπό όρους η μείωση του ΦΠΑ στα 5 νησιά του Αιγαίου

Έως τις 31 Δεκεμβρίου και υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις διατηρείται το ειδικό καθεστώς μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ σε Λέσβο, Χίο, Σάμο, Λέρο και Κω, νησιά τα οποία υποδέχονται μεγάλα ρεύματα μεταναστών και προσφύγων.
Σύμφωνα με τον επικαιροποιημένο οδηγό της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), οι μειωμένοι κατά 30% συντελεστές -ήτοι 4% αντί 6%, 9% αντί 13% και 17% αντί 24%– δεν εφαρμόζονται στα μεταφορικά μέσα και στα καπνοβιομηχανικά προϊόντα.
Από εκεί και πέρα, οι μειωμένοι συντελεστές εφαρμόζονται για τα αγαθά που:

Δευτέρα 9 Ιουλίου 2018

To tweet του μίσους και της ντροπής του Πάνου Τσίπρα


Αποτέλεσμα εικόνας για To tweet του μίσους και της ντροπής του Πάνου ΤσίπραΜε την παρουσία της κυρίας Ντ.Μπακογιάννη στην ορκωμοσία του Ρ.Ντ.Ερντογάν, μπορεί κάποιος να συμφωνεί ή να διαφωνεί. Στις δημοκρατίες υπάρχουν και ακούγονται όλες οι απόψεις. 
Εκείνο που ξεχωρίζει έναν πολιτισμένο άνθρωπο από έναν βάρβαρο, είναι ο τρόπος εκφοράς του λόγου.
Ο πολίτης με την κουλτούρα του διαλόγου, θα παραθέσει ευπρεπώς τα επιχειρήματα του υποστηρίζοντας τις θέσεις του και αποδομώντας τις θέσεις του αντιπάλου. Κύριο όπλο του είναι ο...

Ακόμα ένα αριστούργημα της σχολής Βερναρδάκη


Σχετική ÎµÎ¹ÎºÏŒÎ½Î±Η «δημοσκόπηση» της Voxpop είναι πολύτιμη. Όχι σαν καταγραφή της γνώμης των πολιτών αλλά  του ίδιου του ΣΥΡΙΖΑ. Αφού όπως έγραψαν τα Greek Hoaxes το μέσον που χρησιμοποιήθηκε επιτρέπει αποστολή προσκλήσεων σε επιλεγμένους ενδιαφερόμενους για να απαντήσουν και ο ιδιοκτήτης του Μέσου είναι συριζαίος ράτσας. 
Ο Γιάννης Σκλιάς. Ιδιοκτήτης της μονομετοχικής Voxpop, πρώην υποψήφιος βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στην Κορινθία και πρώην φοιτητής του πρώην καθηγητή και νυν υπουργού Επικρατείας Χριστόφορου Βερναρδάκη. Δημιουργού της Σχολής Βερναρδάκη, αφού ο Βερναρδάκης βρισκόταν πίσω και από το σκάνδαλο της Common View. μιας εταιρίας που...

O Τσίπρας «χάνει» το ακροατήριό του και περπατά στο «ναρκοπέδιο» του Καμμένου

Μπαράζ δημοσκοπήσεων καταγράφηκε το Σαββατοκύριακο και οι περισσότεροι επικεντρώθηκαν στο άνοιγμα της ψαλίδας μεταξύ της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ. 
Προφανώς και το προβάδισμα της ΝΔ δεν αμφισβητείται από όποια μεριά ή οπτική και το δεις, όμως το μεγάλο πρόβλημα για τον Αλέξη Τσίπρα είναι άλλο.
Για πρώτη φορά παρατηρείται μία τόσο σημαντική δυσαρμονία μεταξύ των κυβερνητικών επιλογών και των προτιμήσεων του ψηφοφόρων του κυβερνώντος κόμματος...

Της… λασπομαχίας το ανάγνωσμα – Κυβερνητική «αντεπίθεση» με Μπόχα και Δυσωδία

Για να μπορέσει να συσπειρώσει τον ΣΥΡΙΖΑ ο Αλέξης Τσίπρας, θα επιχειρήσει να πολώσει επικίνδυνα το πολιτικό κλίμα.

Τα εργαλεία που θα χρησιμοποιήσει για να προκαλέσει πόλωση είναι μια σειρά υποθέσεων δημοσίου συμφέροντος, οι οποίες κατά… περίεργο τρόπο έχουν όλες ωριμάσει παράλληλα και η Δικαιοσύνη θα ασκήσει διώξεις στα τέλη Σεπτεμβρίου.
Πρόκειται για υποθέσεις που αφορούν...

Κυριακή 8 Ιουλίου 2018

Η «καθαρή» έξοδος «λερώνεται» στο Eurogroup της ερχόμενης Πέμπτης

Το γνωρίζαμε, το συζητούσαμε αλλά η κυβερνητική προπαγάνδα λοιδορούσε όποιον τολμούσε να υπενθυμίσει ότι το καθεστώς Αυξημένης Εποπτείας (Enhanced Surveillance) μετά την 20η Αυγούστου θα είναι βαρύ και εξαντλητικό.

Στο Eurogroup της ερχόμενης Πέμπτης 12 Ιουλίου, οι υπουργοί Οικονομικών της Ευρωζώνης -με την ψήφο και του Ευκλείδη Τσακαλώτου φυσικά- θα εγκρίνουν το κείμενο που περιγράφει αναλυτικά τις μεταμνημονιακές υποχρεώσεις της Ελλάδας και τον τρόπο επιβολής της υλοποίησής τους.
Δεν είναι μόνον η μείωση των συντάξεων από την Πρωτοχρονιά του 2019...

Γελάνε οι πάντες με τέτοιες δημοσκοπήσεις

Μια δημοσκόπηση που δημοσιεύεται στη σημερινή έκδοση της εφημερίδα documento του Κώστα Βαξεβάνη αποτυπώνει τον πανικό της κυβέρνησης που επιχειρεί να ρίξει αυλαία, λόγω καλοκαιριού με κάτι θετικό για την ίδια, δηλαδή ένα μικρό ποσοστό διαφοράς με τη Ν.Δ. που όμως σύμφωνα με όλες της δημοσκοπήσεις που ήρθανε στο φως της δημοσιότητας κινείται σταθερά σε διψήφια ποσοστά.

Μια εταιρεία δημοσκοπήσεων ΙΚΕ που τέθηκε σε λειτουργία πριν από ενάμιση μήνα...

To... colpo grosso Μητσοτάκη για διαγραφή και ρύθμιση χρεών σε εφορία και ταμεία

Το τελευταίο διάστημα μπορεί τα φώτα της επικαιρότητας να έχουν πέσει πάνω στο Σκοπιανό και στις επιπτώσεις που έχει στις ενδοκυβερνητικές ισορροπίες, όμως όλοι γνωρίζουν ότι σε μία χώρα που οι πολίτες της έχουν βιώσει οχτώ χρόνια σκληρών περικοπών, η οικονομία θα είναι αυτή που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στο αποτέλεσμα των επερχόμενων εκλογών.
Η άποψη αυτή ακούγεται έντονα στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Εδώ λοιπόν...

«Η Μητέρα Των Δημοσκοπήσεων»: Στο 13,4% η διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ – Άνοιξε η ψαλίδα στο 3% [εικόνες]


Ο Μέσος Όρος των 5 τελευταίων δημοσκοπήσεων (Alco, Pulse, Metron Analysis, MRB, Marc) δείχνει τη διαφορά στην εκτίμηση ψήφου να διευρύνεται κατά 3% σε σχέση με τον Ιανουάριο και τη ΝΔ πολιτικά κυρίαρχη και σε τροχιά αυτοδυναμίας...

Τα πρωτοσέλιδα των κυριακάτικων εφημερίδων

Διαβάστε όλα τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων της Κυριακής...