Σάββατο 7 Ιουλίου 2018

DW: Απειλή για την Ελλάδα η συμφωνία για το προσφυγικό - Την στοχοποιούν

Τι προβλέπει η προφορική συμφωνία Μέρκελ-Τσίπρα -Φωτογραφία αρχείου: AP Photo/Francois Walschaerts

Η συμφωνία των γερμανικών κυβερνητικών κομμάτων στο προσφυγικό προβλέπει μεταξύ άλλων ότι άτομα που θα εντοπίζονται στα σύνορα της Γερμανίας με την Αυστρία και τα οποία έχουν υποβάλλει ήδη αίτηση ασύλου σε άλλα κράτη μέλη της ΕΕ θα επαναπροωθούνται σε αυτές της χώρες.

Προϋπόθεση για την επαναπροώθηση θα είναι είτε διμερή συμφωνία είτε συνεννόηση κατά περίπτωση με αυτά τα κράτη...

Φρουζής: Είχα συναντηθεί δεκάδες φορές με ανώτατα στελέχη της σημερινής κυβέρνησης

Ο τέως αντιπρόεδρος της Novartis Κωνσταντίνος Φρουζής / Φωτογραφία: INTIMENEWS/ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ Οι συνήγοροι του Κωνσταντίνου Φρουζή έδωσαν στη δημοσιότητα δήλωση του πρώην ισχυρού άντρα της Novartis μετά τις αναφορές που έκανε ο πρωθυπουργός στο πρόσωπό του στη συζήτηση στη Βουλή.

Μάλιστα ο κ.Φρουζής υποστηρίζει πως είχε συναντήσεις και με ανώτατα στελέχη της σημερινής κυβέρνησης.
Παράλληλα ο πρώην ισχυρός άνδρας της Novartis...

Κόλαση στο twitter για τον… γουρλή Τσίπρα #Ουρουγουαη [εικόνες]

Χαμό έχουν προκαλέσει στο twitter οι προβλέψεις του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας.
Οι χρήστες του twitter σχολιάζουν με χιουμοριστική διάθεση τις άστοχες προβλέψεις του πρωθυπουργού, ενώ πολλοί είναι εκείνοι που σχολιάζουν πως όποια ομάδα υποστηρίζει στο Μουντιάλ στη συνέχεια γνωρίζει τον αποκλεισμό!
Δείτε μερικά tweets:

Η ανατριχιαστική γελοιογραφία του Der Spiegel για το τέλος των ελληνικών προγραμμάτων [εικόνα]

Η γελοιογραφία του Der Spiegel/ Φωτογραφία ΑΠΕ ΜΠΕΑφιερωμένη στην Ελλάδα και στο τέλος των προγραμμάτων προσαρμογής είναι η γελοιογραφία στο περιοδικό «Der Spiegel» που κυκλοφορεί αύριο, Σάββατο 7 Ιουλίου.

Στο σκίτσο εμφανίζεται ένας σκελετωμένος άνδρας να κάθεται μπροστά από το γραφείο ενός «γιατρού» με την επιγραφή «EU» (E.E.).
Στην καρέκλα του πρώτου είναι κρεμασμένη μια μπλούζα με την επιγραφή «Griechenland» (Ελλάδα) και την...

Παρασκευή 6 Ιουλίου 2018

Η «πρωθυπουργική» εμφάνιση Μητσοτάκη και το στοιχείο που δείχνει εκλογική νίκη της ΝΔ [Βίντεο]

«Ποιόν κοροϊδεύετε κύριε Τσίπρα;»

Πρόκειται για μία φράση που ο Κυριάκος Μητσοτάκης χρησιμοποίησε περισσότερες από δέκα φορές στις δύο χθεσινές ομιλίες του στη Βουλή. 
Η συγκεκριμένη φράση ήταν ενδεικτική της τακτικής που ακολούθησε ο πρόεδρος της ΝΔ, ο οποίος θέλησε να αποδομήσει παράγραφο παράγραφο το αφήγημα της κυβέρνησης Τσίπρας - Καμμένου. 
Με λόγο οξύ, καταγγελτικό , ο οποίος όμως πάντοτε συνοδευόταν από προτάσεις και παράθεση συγκεκριμένων και μετρήσιμων στοιχείων, ο κ.Μητσοτάκης απέφυγε...

Ο Κυριάκος ισοπέδωσε τον Τσίπρα στην Βουλή: «Είσαι Αδίστακτος, Διαπλεκόμενος και Παρακράτος» [βίντεο]


Διέσυρε τον αδίστακτο Τσίπρα στην Βουλή ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Με μια πύρινη ομιλία ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας ξεγύμνωσε τον τελειωμένο πρωθυπουργό, αποκαλύπτοντας πόσο Αδίστακτος και βαθιά Διαπλεκόμενος είναι.
Παράλληλα έδωσε στοιχεία, ονόματα και διευθύνσεις για τον σφιχτό εναγκαλισμό του Μαξίμου και προσωπικά του Τσίπρα με κορυφαίους Έλληνες επιχειρηματίες αλλά και απέδειξε πως ο Τσίπρας, είναι ο επικεφαλής του πιο σκοτεινού πολιτικού Παρακράτους που γνώρισε η χώρα την Μεταπολίτευση.
Δείτε τι είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τις στενές σχέσεις Τσίπρα με επιχειρηματίες...

Το ξέσπασμα Μητσοτάκη κατά Τσίπρα που προκάλεσε αίσθηση [video]

Μεγάλη αίσθηση προκάλεσε το ξέσπασμα Μητοστάκη κατά Τσίπρα κατά την διάρκεια της πρωτολογίας του στην Βουλή.

Δείτε ένα απόσπασμα:

Τσίπρας στο Le Point: Πως ο τσαρλατάνος της Ευρώπης έγινε το πιο πιστό σκυλί της Μέρκελ

Τρία χρόνια μετά το δημοψήφισμα-απάτη του αδίστακτου Τσίπρα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζεται σήμερα ο Έλληνας πρωθυπουργός από το σύνολο του ευρωπαϊκού Τύπου.

Διαβάστε το άρθρο του Θανάση Παπανδρόπουλου:
Αποκάλυψη απάτης σε γαλλικό περιοδικό
Σε συνέντευξή του στο περιοδικό Le Point ο Έλληνας πρωθυπουργός ομολογεί, εμμέσως πλην σαφώς, την απάτη του δημοψηφίσματος τού 2015 και πώς οδήγησε την χώρα στο τρίτο μνημόνιο...

Ξεσάλωσε το twitter για την Μπαζιάνα - #Αργα_για_δακρυα_Μπετυ [εικόνες]

Συμπληρώθηκαν τρία χρόνια από το δημοψήφισμα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Σε συνέντευξη που είχε δώσει τον Ιανουάριο στην «Εφημερίδα των Συντακτών» η σύντροφος του πρωθυπουργού, Μπέτυ Μπαζιάνα, είχε πει πως κάθε χρόνο τέτοια μέρα κλαίει!
Σήμερα οι χρήστες του twitter με αφορμή την επέτειο του δημοψηφίσματος σχολιάζουν αυτή τη δήλωση της συντρόφου του Αλέξη Τσίπρα.
Δείτε μερικά αιχμηρά και χιουμοριστικά tweets:

Πέμπτη 5 Ιουλίου 2018

Αντ’ από δω κ. Μοσκοβισί

Η Ελλάδα έχει ήδη δύο απατεώνες που την κυβερνάνε. 
Ο κ. Μοσκοβισί περισσεύει. 
Όπως περισσεύουν και όλοι οι χειροκροτητές ευρωπαϊκάριοι που έχουν για κουίσλινγκ στη χώρα το δίδυμο Τσίπρα – Καμμένου...

Μητσοτάκης: Αν δεν υπάρχουν δεσμεύσεις, ας ξεψηφίσει ο Τσίπρας τα μέτρα 5,2 δισ. ευρώ

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης (Φωτογραφία: MOTIONTEAM/ΦΑΝΗ ΤΡΥΨΑΝΗ)Στις δηλώσεις στελεχών της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ, ότι η Ελλάδα δεν έχει δεσμεύσεις μετά τα μνημόνια, απάντησε από την Πάτρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Αν ο κ. Τσίπρας εννοεί αυτά που λέει, ό,τι δεν υπάρχουν δεσμεύσεις για την επόμενη μέρα μετά τα μνημόνια, ας ξεψηφίσει ο ίδιος τα 5,2 δισ. ευρώ νέα μέτρα τα οποία ψήφισε. Εμείς θα τον στηρίξουμε σε αυτήν την περίπτωση, διότι εμείς δεν ψηφίσαμε ποτέ αυτά τα μέτρα, μην το ξεχνάμε»...

Τετάρτη 4 Ιουλίου 2018

Δε θα είναι «yes man» ο Μητσοτάκης, το κατάλαβε και ο Μοσκοβισί


Όποιος έχει ποντάρει τα λεφτά του στο ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα παίξει το ρόλο του «yes man», στα όποια κελεύσματα έρχονται εκτός ελληνικών συνόρων, καλύτερα να το ξανασκεφτεί. 
Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης  έχοντας ήδη συμπληρώσει σχεδόν δυόμιση χρόνια στην ηγεσία της ΝΔ, έχει κάνει αντιληπτό σε όλα τα κέντρα αποφάσεων πως δε θα  αποτελεί  έναν «δεδομένο» συνομιλητή.
Σε όλες τις διεθνείς επαφές του  ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει θελήσει να θέσει τα δικά του όρια και να καταθέσει  το δικό του πλαίσιο κινήσεων και θέσεων, το οποίο...

«Φάρμα των Ζώων»: Oι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ μετατρέπουν την Ελλάδα σε χώρο αμάθειας και εθελοδουλίας

Τους παρακολουθούσα στην φαρσοκωμωδία του Ζαππείου και δεν ήξερα αν έπρεπε να γελάσω ή να σπάσω την τηλεόραση. 
Από οργή –όχι για τον χλευασμό της νοημοσύνης μου, αλλά για το θράσος της απάτης. 
Αντήλλαξαν επαίνους και λουλούδια και ο ένας από τους δύο χαρακτήρισε τον άλλον ως τον «καλύτερο πρωθυπουργό της μεταπολίτευσης»
Ο Καραγκιόζης είχε ξεχάσει ποιος τον ανέβασε στην εξουσία πριν κάποια χρόνια...

Αγρίεψε ο Μητσοτάκης - Συστάσεις σε Μοσκοβισί: Πρόσεχε τις δημόσιες δηλώσεις σου

Μετά τα χαμόγελα για τις κάμερες, ο πρόεδρος της ΝΔ... αγρίεψε στον Μοσκοβισί -Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Την άποψη ότι τον Αύγουστο δεν θα υπάρξει καθαρή έξοδος από το μνημόνιο, εξέφρασε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την συνάντησή του με τον επίτροπο Οικονομικών και Νομισματικών υποθέσεων, Πιέρ Μοσκοβισί στον οποίο έκανε αυστηρές συστάσεις.

Ο κ. Μητσοτάκης του συνέστησε "να είναι πιο προσεκτικός κατά τις δημόσιες τοποθετήσεις του, σεβόμενος τις θυσίες που έχουν υποστεί οι Έλληνες, πόσο μάλλον τις εντελώς αχρείαστες που επιβλήθηκαν στους πολίτες τα τελευταία τρία χρόνια, αλλά και εκείνες που δυστυχώς έχει υπογράψει η κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου για το προσεχές διάστημα"...

Τρίτη 3 Ιουλίου 2018

ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΝ με κρότο οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ: Η ομολογία ήττας Τσίπρα, η αήθης επίθεση στον Μητσοτάκη και το «μπες–βγες» Καμμένου

Αναμφίβολα, οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ βρίσκονται σε βαθιά κρίση προσανατολισμού και αδυναμίας να διαμορφώσουν το οποιοδήποτε πειστικό αφήγημα για την επόμενη ημέρα της χώρας.
Το πρωτοφανές αδιέξοδο αναδεικνύεται και από τα προσωπικά παιχνίδια του Πάνου Καμμένου ο οποίος με τα συνεχή «μπες – βγες» στην κυβέρνηση, έχει χάσει και το ελάχιστον ίχνος σοβαρότητας που είναι απαραίτητο για έναν υπουργό Αμυνας.
Η απόφασή του άλλωστε να οργανώσει έκτακτη συνέντευξη τύπου στις 8.30 το πρωί είναι ενδεικτική του πανικού στον οποίον βρίσκεται ειδικά...

Η ελληνική «ελίτ» εγκαταλείπει τον Τσίπρα


Σχετική εικόνα
Η στήριξη των Ελλήνων κεφαλαιούχων στον Αλέξη Τσίπρα αρχίζει από πολύ παλιά. Πριν από το 2013, όταν έχουμε το πρώτο εύρημα φιλίας με τον δικηγόρο των off shore Αρτεμίου που είχε διαρρεύσει από κάποιο «ατύχημα».
Υπήρξαν όμως και άλλοι πολλοί: φαρμακοβιομήχανοι, εφοπλιστές, πρώην μεγαλοπαράγοντες ποδοσφαιρικών ομάδων και αρκετοί που δεν είμαστε σε θέση να τους ξέρουμε, ακόμα και τώρα.
Στη συνέχεια, ακολούθησε η ενθουσιώδης παρέμβαση της Γιάννας Αγγελοπούλου που εδραίωσε...

Σε στάδιο προχωρημένης σήψης η παρά φύσιν συγκυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ


Σε στάδιο προχωρημένης σήψης η παρά φύσιν συγκυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ
Όλα δείχνουν ότι έχουμε μπει σ’ ένα τερματικό στάδιο αυτής της παρά φύσιν πολιτικής συνεύρεσης.
Το στάδιο αυτό είναι το στάδιο της προχωρημένης σήψης. 
Οι διαφορετικές στοχεύσεις των κυβερνητικών εταίρων που ο καθένας έχει πλέον μοναδικό αυτοσκοπό την πολιτική επιβίωση έχουν αναδείξει τις εσωτερικές αντιφάσεις με αποτέλεσμα η κυβέρνηση να έχει μπει σε φάση αβυσσαλέας ασυναρτησίας.
Αυτή η κατάσταση όμως μπορεί να ταιριάζει στους κυβερνώντες αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι αντάξια του ελληνικού λαού...

Σε οριακό σημείο Καμμένος -Κοτζιάς, η απουσία από το υπουργικό και το vertigo στους ΑΝΕΛ.

Ολοένα και μικρότερο είναι πλέον το περιθώριο κινήσεων του Πάνου Καμμένου και των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, την ώρα που οι διαδικασίες με τα Σκόπια έχουν μπει σε φάση υλοποίησης. 
Με το δημοψήφισμα στην γειτονική χώρα να προσδιορίζεται για τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, ο κ.Καμμένος έχει να αντιμετωπίσει ένα ακόμα σοβαρό πρόβλημα πολύ όμως νωρίτερα.
Στις αρχές Ιουλίου είναι προγραμματισμένη η σύνοδος Κορυφής του ΝΑΤΟ, κατά την οποία η γειτονική χώρα θα λάβει πρόσκληση ένταξης. 
Θα πάει ή όχι ο Πάνος Καμμένος, ως ο καθύλην αρμόδιος υπουργός στις Βρυξέλλες; 

Τι τρέχει με τον Καμμένο; Δεν πήγε στο υπουργικό - Δίνει έκτακτη συνέντευξη Τύπου το πρωί

Φωτογραφία αρχείου: Intimenews

Δίνουν και παίρνουν τα σενάρια μετά την απουσία του από το υπουργικό
Δίνει έκτακτη συνέντευξη Τύπου στις 08:30 το πρωί
Για τη σύνοδο του ΝΑΤΟ στις 11-12 Ιουλίου όπου τα Σκόπια θα πάρουν πρόσκληση ένταξης

Πλήθος σεναρίων πυροδότησε η απουσία του υπουργού Αμυνας Πάνου Καμμένου από το υπουργικό συμβούλιο καθώς ερμηνεύτηκε ως «μήνυμα» προς τον πρωθυπουργό. Αργά το βράδυ έγινε γνωστό ότι ο υπ. Αμυνας θα παραχωρήσει έκτακτη συνέντευξη Τύπου στις 8:30 το πρωί.
Την ώρα που ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έκανε...

Δευτέρα 2 Ιουλίου 2018

Ο Μητσοτάκης οδηγεί το Μαξίμου σε μείζονα κυβερνητική κρίση και τελικώς στην πτώση

Στην πολιτική πρέπει να έχεις την απόλυτη αίσθηση του χρόνου, ώστε να κάνεις τις σωστές κινήσεις, στην κατάλληλη συγκυρία προκειμένου να μεγιστοποιείς τα οφέλη σου. 

Εάν «χτυπήσεις» πολιτικά εκεί που πρέπει, όταν πρέπει, βγαίνεις νικητής και μπαίνεις στη θέση του οδηγού των εξελίξεων.
Για τον Κυριάκο Μητσοτάκη αυτό συνέβη, όταν αποφάσισε να καταθέσει την πρόταση δυσπιστίας για το Σκοπιανό. Όταν...

Ποτάμι: Ο πρίγκιπας που έγινε βάτραχος

Το Ποτάμι εμφανίστηκε τη στιγμή που το πολιτικό σκηνικό ήταν θολό από τον κουρνιαχτό της χρεοκοπίας. 
Είχε την αύρα που του προσέδιδε η τηλεοπτική λάμψη του αρχηγού του. 
Το ΠΑΣΟΚ απαξιωμένο από τον δικό του (πολλαπλώς καλομαθημένο για δεκαετίες) κόσμο. Η ΝΔ με έλλειμμα αξιοπιστίας αφού τα αντιμνημονιακά Ζάππεια μετατράπηκαν σε μνημονιακή διακυβέρνηση (με εργατικότητα και αρκετή επιτυχία πάντως).
Ο ΣΥΡΙΖΑ πομπός και ενισχυτής του κοινωνικού μίσους, και αστείων υποσχέσεων...

Washington Post: Η Ελλάδα κυβερνάται από συμμαχία ακροαριστερών και ακροδεξιών λαϊκιστών

Αποτίμηση της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ κάνει η Washington Post (Φωτογραφία: EUROKINISSI/ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)Μια αποτίμηση της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ κάνει δημοσίευσε της Washington Post.

«Η Ελλάδα κυβερνήθηκε και εξακολουθεί να κυβερνάται από μια ιδιότυπη συμμαχία ακροαριστερών και ακροδεξιών λαϊκιστών», γράφει η Anne Applebaum, η οποία έχει τιμηθεί με το βραβείο Πούλιτζερ.
Μεταξύ άλλων, αναφέρει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «προσπάθησε να αποκτήσει τον έλεγχο περισσότερων ΜΜΕ και να παρέμβει στη λειτουργία της Δικαιοσύνης», ενώ για τους ΑΝΕΛ...

Επεισόδια κουκουλοφόρων σε συγκέντρωση για τη Μακεδονία στο Σύνταγμα [εικόνες & βίντεο]

Επεισόδια ξέσπασαν στο κέντρο της Αθήνας το απόγευμα της Κυριακής

Με επεισόδια στιγματίστηκε το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία που πραγματοποιήθηκε στο Σύνταγμα την Κυριακή το απόγευμα.

Λίγο μετά τις 20:30 ομάδα κουκουλοφόρων πέταξε αντικείμενα προς τους αστυνομικούς που ήταν στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη. Άμεση ήταν η αντίδραση πολιτών που...

Κυριακή 1 Ιουλίου 2018

Η γνώμη μου για τους ΑΝΕΛ που αποχωρούν

Αποτέλεσμα εικόνας για ανελΌταν τον Δεκέμβριο του 2016 αποχώρησα από τους ΑΝΕΛ, τόνισα ότι το αποφάσισα επειδή βρήκα μπροστά μου λάθος επιλογές με τις οποίες έπρεπε να διαφωνήσω, αντιμετώπισα πολιτικές ιδεοληψίες με τις οποίες δεν μπορούσα να συμφωνήσω και επέλεξα να μην αποδεχθώ τη σιωπή των σκοπιμοτήτων, ούτε κάποιο αντίδωρο συμβιβασμού, αλλά να παραμείνω σταθερός στο δρόμο ευθύνης που επέλεξα όταν αποφάσισα να ασχοληθώ με την πολιτική. 
Ήμουν ξεκάθαρος απέναντι σε όλους όχι μόνον επειδή δεν μπορούσα άλλο να σιωπώ...

«Βρόμικος» πόλεμος


Σκανδαλολογία, σκευωρίες, προαναγγελίες δικαστικών διώξεων, πόλωση και λάσπη στο ανεμιστήρα συνθέτουν το παζλ του «βρόμικου» πολέμου που έχει κηρύξει το Μέγαρο Μαξίμου, προκειμένου να καλύψει τα αδιέξοδα, τις λάθος επιλογές και τους χειρισμούς στα εθνικά θέματα και την οικονομία.

Με βασικό στόχο τον Κυριάκο Μητσοτάκη και υπό την πίεση των αντιδράσεων για το Σκοπιανό, τη συμφωνία στο Eurogroup, και τα μέτρα που έρχονται...

Νέα δημοσκόπηση: Στο 14,1% το προβάδισμα της ΝΔ - Υπέρ των πρόωρων εκλογών το 38%

Ο Αλέξης Τσίπρας με τον Κυριάκο Μητσοτάκη (Φωτογραφία: EUROKINISSI/ EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)

Προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας της τάξεως του 14,1%, στην εκτίμηση ψήφου, καταγράφει νέα δημοσκόπηση.

Από την έρευνα της Metron Analysis, για την εφημερίδα «Τα Νέα», προκύπτει ότι η κυβέρνηση καταγράφει δημοσκοπικές απώλειες από τη συμφωνία των Πρεσπών για το ονοματολογικό, οι οποίες φαίνεται να μην αντισταθμίζονται από τη συμφωνία του Eurogroup για το χρέος...

Μέσα σε μια εβδομάδα θα επιστρέφει στην Ελλάδα όσους πρόσφυγες εντοπίζει στο έδαφός της η Γερμανία

Οι πληροφορίες από το Βερολίνο αναφέρουν ότι η Γερμανία σκοπεύει να επιταχύνει τον «επαναπατρισμό» προσφύγων και μεταναστών που θα εντοπίζονται από τούδε και στο εξής στο έδαφος της χώρας σε Ελλάδα και Ισπανία, μετά τη συμφωνία που έγινε στη Σύνοδο Κορυφής...

Μέσα σε επτά μόλις ημέρες μετά τον εντοπισμό τους σε γερμανικό έδαφος ή στα γερμανικά σύνορα με την Αυστρία, όλοι όσοι πρόσφυγες και μετανάστες έχουν ταυτοποιηθεί στο σύστημα ERURODAC. Στο πανευρωπαϊκό σύστημα σύγκρισης των δακτυλικών αποτυπωμάτων των αιτούντων άσυλο και των παράνομων μεταναστών...

Ακόμα μία χυδαία πολιτική απάτη του Τσίπρα: Μόλις για έξι μήνες η μείωση του ΦΠΑ στα νησιά (έγγραφο)

Όπως αποδείχθηκε μέχρι το τέλος του έτους, και συγκεκριμένα την 31η Δεκεμβρίου του 2018 πρόκειται να διαρκέσει ο μειωμένος ΦΠΑ στα πέντε νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τα οποία δέχονται το κύριο βάρος των προσφυγικών-μεταναστευτικών ροών.

Παρά το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός δήλωσε από τις Βρυξέλλες ότι η αναστολή αύξησης του ΦΠΑ θα ισχύει για όσο διάστημα διαρκεί η προσφυγική κρίση και για όσο αυτός θα βρίσκεται στο Μαξίμου...

Τα πρωτοσέλιδα των κυριακάτικων εφημερίδων

Διαβάστε όλα τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων της Κυριακής...