Σάββατο 23 Ιουνίου 2018

«Κόλαση» για τη γραβάτα του Τσίπρα στο twitter [εικόνες]


Την αντίδραση των χρηστών του twitter προκάλεσε η εμφάνιση του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, με κόκκινη γραβάτα στο Ζάππειο Μέγαρο.
Αρκετά είναι τα αιχμηρά και χιουμοριστικά σχόλια για την γραβάτα του Αλέξη Τσίπρα.
Δείτε μερικά tweets:

Το «δολοφονικό» σκίτσο του Αρκά για τη χθεσινή συμφωνία [εικόνα]

Με ένα αιχμηρό σκίτσο σχολιάζει ο Αρκάς τη χθεσινή συμφωνία στο Eurogroup για το ελληνικό χρέος και την «έξοδο από το Mνημόνιο» στις 20 Αυγούστου.
Στην επίσημη ιστοσελίδα του στο Facebook ο γνωστός σκιτσογράφος ανέβασε τη γελοιογραφία, στην οποία με το γνωστό καυστικό του χιούμορ αναφέρει:

Μητσοτάκης: Θρασύς και Αλαζόνας ο Τσίπρας θα απολογηθεί για τα δεινά που έφερε στους Έλληνες πολίτες


Πρόταση για προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή για την οικονομία θα καταθέσει τη Δευτέρα η Νέα Δημοκρατία.

Σύμφωνα με πηγές της Πειραιώς «εκεί, ο κ. Τσίπρας θα απολογηθεί για όσα δεινά έφερε στους πολίτες, αλλά και για τα δεσμά στα οποία συμφώνησε για την επόμενη μέρα της χώρας. Δεν θα αφήσουμε να περάσει ούτε κι αυτό το τελευταίο του ψέμα. Οι Έλληνες αξίζουμε και μπορούμε καλύτερα».
Οι πηγές της αξιωματικής αντιπολίτευσης επεσήμαιναν επιπλέον ότι «ακόμη και από τυπικούς διάλογους που γίνονται σε προκαθορισμένο σκηνικό, προκύπτουν αλήθειες:...

O Τσίπρας εμφανίστηκε στο Ζάππειο με μία κόκκινη γραβάτα που μας κόστισε 200 δις! [Φωτογραφίες]

Φορώντας γραβάτα 

εμφανίστηκε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, στο Ζάππειο Μέγαρο, όπου πραγματοποίησε ομιλία στις κοινοβουλευτικές ομάδες του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ, μία ημέρα μετά τη συμφωνία στην οποία κατέληξε το Eurogroup...

Καβάλα: Διαδηλωτές για το Μακεδονικό προπηλάκισαν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ - «Προδότες» φώναζαν [βίντεο]

Καβάλα: Διαδηλωτές για το Μακεδονικό προπηλάκισαν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ -«Προδότες» φώναζαν [βίντεο]Τις άγριες διαθέσεις τους έδειξαν προς τον βουλευτή Καβάλας Γιώργο Παπαφιλίππου, διαδηλωτές της Καβάλας που συνεχίζουν να διαμαρτύρονται για το Μακεδονικό.

Στο πλαίσιο της 5ης ημέρας των διαμαρτυριών πολιτών για την συμφωνία της ελληνικής κυβέρνησης για το Μακεδονικό, μερίδα Καβαλιωτών επιτέθηκε φραστικά και προπηλάκισε τον βουλευτή Καβάλας...

Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018

Δεν υπάρχουν κέρδη, μόνο ζημίες από τη «νίκη» στο Eurogroup

Πέρασαν 8 άσχημα, οδυνηρά χρόνια. Δανειστήκαμε επιπλέον 274 δισ. ευρώ.

Η Ελλάδα δεν βγαίνει από τα Μνημόνια. 

Η Ελλάδα μπαίνει στην εποχή που το φθηνό χρήμα από τα κράτη της Ευρώπης τελείωσε, με τη θεαματική συνεδρίαση του Eurogroup του Λουξεμβούργου και με ένα συγκινητικό «αποχαιρετιστήριο δώρο» 15 δισ. ευρώ που θα χρησιμοποιηθεί για την αποπληρωμή βραχυπρόθεσμων υποχρεώσεων τα επόμενα χρόνια.

Η Ελλάδα σπατάλησε άφθονο ανθρώπινο, οικονομικό και πολιτικό κεφάλαιο σε 34 Eurogroup. Υλοποίησε 450 προ-απαιτούμενα αλλά ελάχιστες διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις.
Η χώρα πέρασε στην επόμενη μέρα με μια σαφέστατα «πολιτική» έγκριση «επιτυχίας»...

Συμφωνία στο Eurogroup με δεσμά ετών για την Ελλάδα

Πολύ κατώτερη των προσδοκιών που είχαν καλλιεργηθεί από την ελληνική κυβέρνηση και τους Ευρωπαίους είναι η τελική συμφωνία που έκλεισε τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής στο Eurogroup για το ελληνικό χρέος. 
H συμφωνία προβλέπει 10ετή επιμήκυνση μόνο για το δάνειο του EFSF ύψους 130 δισ. ευρώ που χορηγήθηκε στο πλαίσιο του δευτέρου Μνημονίου ενώ...

ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ: Ο γάμος που στις 11 Ιουλίου θα γίνει… κηδεία

Το Σκοπιανό και οι αναταράξεις που έφερε στην πολιτική και στην κοινωνία φαίνεται ότι δρομολογεί ραγδαίες εξελίξεις.

Δεν είναι μόνο οι διαλυτικές τάσεις πολλών κομμάτων που ετοιμάζονται για… ηχηρά διαζύγια, όσα τουλάχιστον θα προλάβουν πριν αυτοδιαλυθούν, αλλά είναι και η ρήξη που φέρνει στην συγκυβέρνηση, με τον Πάνο Καμμένο να εγκλωβίζεται μέσω της αυταρέσκειας του σε μια ακόμη αδιέξοδη πολιτική τακτική.
Τα σενάρια...

Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018

Ο «ακροβάτης» Καμμένος και το «όχι» Μητσοτάκη στο Βερολίνο για το Σκοπιανό

Δε λέει να κοπάσει η τρικυμία που έχει ξεσπάσει στους κόλπους της κυβέρνησης, με αφορμή την υπογραφή της συμφωνίας για το ονοματολογικό της ΠΓΔΜ. 
ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ δείχνουν να έχουν ήδη λάβει την απόφαση διαζυγίου και το μόνο που απομένει είναι ο καθορισμός του τρόπου και του χρόνου.
Την ίδια ώρα κυβερνητικά στελέχη και βουλευτές της κυβερνητικής πλειοψηφίας δέχονται τα πρώτα κύματα της αντίδρασης των πολιτών, στοιχείο που προσδίδει...

Οργισμένοι πολίτες έστησαν κρεμάλες και αποδοκίμασαν βουλευτές των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στις Σέρρες [Videos & Photos]

Οργισμένοι είναι οι πολίτες με την κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για το ξεπούλημα του ονόματος της «Μακεδονίας» στα Σκόπια μαζί με την αναγνώριση «μακεδονικής» γλώσσας και εθνικής ταυτότητας.

Το βράδυ της Τρίτης, πραγματοποιήθηκε στις Σέρρες μεγάλη πορεία διαμαρτυρίας, στην οποία έκαναν την εμφάνισή τους… κρεμάλες.
Ακόμα, ακούστηκαν συνθήματα κατά των βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ του νομού, Αφροδίτης Σταμπουλή και Μαρίας Κόλλια Τσαρουχά αντίστοιχα...

Bloomberg: Έτοιμη η Ελλάδα να υπογράψει νέο Mνημόνιο για τη μεταμνημονιακή εποχή


Το αφήγημα της κυβέρνησης περί καθαρής εξόδου από τα Μνημόνια καταρρίπτει το Bloomberg σε άρθρο του σχετικά με τις συζητήσεις των δανειστών με την κυβέρνηση.

«Το μέλλον της χώρας μετά το πρόγραμμα διάσωσης δεν θα έχει και πολύ μεγάλη διαφορά σε σχέση με το παρόν καθώς θα περιλαμβάνει δεσμευτικούς στόχους, εκθέσεις αξιολόγησης, ακόμα και καταβολή δόσεων» αναφέρεται σε άρθρο με τίτλο «οι δανειστές της Ελλάδας ετοιμάζουν σχέδιο-ζουρλομανδύα»...

Φίλαθλοι ΑΠΟΕΛ: Ανεπιθύμητοι στην Κύπρο οι Τσίπρας, Κοτζιάς και Καμμένος

Φωτογραφία: Εurokinissi

Ανεπιθύμητοι στην Κύπρο είναι για τους οργανωμένους φιλάθλους του ΑΠΟΕΛ οι Αλέξης Τσίπρας, Νίκος Κοτζιάς και Πάνος Καμμένος μετά την υπογραφή της συμφωνίας με την ΠΓΔΜ για το όνομα «Βόρεια Μακεδονία».

Ο «Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων» της πρωταθλήτριας ποδοσφαιρικής ομάδας της Κύπρου εξέδωσε μία σκληρή ανακοίνωση μετά τη συμφωνία για την ονομασία της ΠΓΔΜ, στην οποία χαρακτηρίζει ως «προδότες» τους παραπάνω Ελληνες πολιτικούς και κατηγορώντας τους ότι διέπραξαν «εσχάτη προδοσία». 
Ο σύνδεσμος των φιλάθλων του ΑΠΟΕΛ τονίζει ότι «η Μακεδονία είναι μία και Ελληνική» προσθέτοντας εμφατικά:

Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018

Η πολιτική «σχιζοφρένεια» του Μαξίμου να θεωρεί ότι ήδη κυβερνά ο Μητσοτάκης

Τελικά φαίνεται πως στην Ελλάδα έχουν ήδη γίνει εκλογές και μάλιστα τις έχει κερδίσει η ΝΔ, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να έχει ορκιστεί πρωθυπουργός. 
Πώς αλλιώς να εξηγήσεις την προσέγγιση που έχει υιοθετήσει τις τελευταίες μέρες το Μέγαρο Μαξίμου, σύμφωνα με την οποία, εγκαλεί συνεχώς την ΝΔ αναφορικά με την συμφωνία Τσίπρα Ζάεφ, σαν να είναι αυτή το κυβερνών κόμμα.
Η εικόνα την οποία παρατηρούμε, από την μέρα που η συμφωνία υπεγράφη, αγγίζει τα όρια της πολιτικής «σχιζοφρένειας»...

ΑΝΕΛ: Βαράει διάλυση το μικρομάγαζο του Καμμένου – Μαζικές αποχωρήσεις στελεχών σε ολόκληρη την Ελλάδα

Λίγες ημέρες μετά την καταψήφιση της πρότασης δυσπιστίας που κατέθεσε η Νέα Δημοκρατία οι Ανεξάρτητοι Έλληνες παρουσιάζουν εικόνα διάλυσης.
Το μπαράζ αποχωρήσεων που έχει σημειωθεί στις κομματικές οργανώσεις θέτει πλέον εν αμφιβόλω την ύπαρξη του κόμματος, καθώς σε πολλές περιοχές θα υπάρχει δυσκολία ακόμα και στη συγκρότηση ψηφοδελτίου ενόψει των εκλογών…
Δεν είναι μόνο η αποχώρηση του Δημήτρη Καμμένου, που στερεί έναν υποψήφιο βουλευτή από την Β’ Πειραιά, τα μεγάλα προβλήματα για το κόμμα του Πάνου Καμμένου...

Γιούχαραν τον Κοντονή και τη Θεοδώρα Τζάκρη στα Γιαννιτσά [Βίντεο]

Βίντεο: Γιούχαραν τον Κοντονή και τη Θεοδώρα Τζάκρη στα Γιαννιτσά

Αποδοκιμασίες και φωνές για προδότες δέχθηκαν ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Τζάκρη, τη στιγμή που αποχωρούσαν από το κτίριο όπου στεγάζονται η Εισαγγελία και το Ειρηνοδικείο των Γιαννιτσών.

Τα γιουχαρίσματα τα δέχθηκαν ο υπουργός Δικαιοσύνης και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κατά την επίσκεψή τους στην Εισαγγελία.
Τη στιγμή που αποχωρούσαν, κόσμος που ήταν σε εκείνο το σημείο άρχισε να τους γιουχάρει και να τους αποκαλεί «προδότες».
Στο βίντεο διακρίνεται η κυρία Τζάκρη να φεύγει με σκυμμένο κεφάλι...

Τρίτη 19 Ιουνίου 2018

Στη Μακεδονία ο Μητσοτάκης- Το Μαξίμου τον αναγνωρίζει ως επόμενο πρωθυπουργό

Αβλεψία της στιγμής ή μήπως απλή καταγραφή του κλίματος που επικρατεί εντός του Μεγάρου Μαξίμου; 
Όποια και αν είναι η απάντηση, σίγουρα δεν είναι κάτι που το συναντάς σε καθημερινή βάση. 
Ο λόγος για το non paper που έβγαλε το πρωθυπουργικό γραφείο προκειμένου να σχολιάσει το δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας FAZ. 
Μια προσεχτική ανάγνωση στο συγκεκριμένο ενημερωτικό σημείωμα είναι...

Άγριο «ξύλο» στο Facebook για τον γνωστό γλείφτη των Τσίπρα – Καμμένου, Δήμο Βερύκιο

Οργισμένες αντιδράσεις έχει προκαλέσει στα social media το νέο εμετικό κρεσέντο γλειψίματος, του ανεκδιήγητου Βερύκιου στον Τσίπρα και στον Καμμένο μετά και την κατάπτυστη συμφωνία που υπόγραψαν Ξεπουλώντας την Μακεδονία.

Ως νέος Γεωργαλάς, το δεξί χέρι του Κοντομηνά, όχι μόνο ξεπέρασε και τον εαυτό του στα… σάλια υπέρ του Τσίπρα, αλλά έβρισε με σκαιότατο τρόπο όχι μόνο τους συνεργάτες της εκπομπής που «τόλμησαν» να αντιδράσουν στο προπαγανδιστικό του ντρελίριο αλλά και τα εκατομμύρια των Ελλήνων που εκφράζουν την οργή τους για...

H τελευταία, προφητική συνέντευξη του Τζίμη Πανούση για το δίδυμο της συμφοράς Τσίπρα – Καμμένου [Βίντεο]

H τελευταία, προφητική συνέντευξη του Τζίμη Πανούση

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η τελευταία συνέντευξη του χαρισματικού καλλιτέχνη, Τζίμη Πανούση, πριν φύγει ξαφνικά από τη ζωή στις 13 Ιανουαρίου.

Ο Τζίμης Πανούσης με τον τρόπο που μόνο αυτός γνώριζε είχε σχολιάσει το δίδυμο, Αλέξης Τσίπρας και Πάνος Καμμένος.
Δείτε το βίντεο:

Οργή στη Βόρεια Ελλάδα για το ξεπούλημα της Μακεδονίας: Μονοψήφια τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ, «μηδενικά» των ΑΝΕΛ [κάρτες]

Ένα ακόμα ηχηρό χαστούκι για την κυβέρνηση αλλά και κόλαφο κατά της συμφωνίας την οποία συνομολόγησε με την ΠΓΔΜ και υπέγραψε στις Πρέσπες αποτελούν τα στοιχεία μεγάλης έρευνας που διενήργησε η MARC για λογαριασμό της εφημερίδας ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ και καταγράφει τις ισχυρά αρνητικές διαθέσεις των Ελλήνων για τις κυβερνητικές επιλογές σε όλα τα πεδία: 
από το Σκοπιανό έως την οικονομία.
Με συντριπτικά ποσοστά, η κοινή γνώμη αντιτάσσεται στη συμφωνία Τσίπρα – Ζάεφ και ανοίγοντας την ψαλίδα της διαφοράς ανάμεσα στα δύο μεγαλύτερα κόμματα οδηγεί στο ναδίρ τόσο τις επιδόσεις του ΣΥΡΙΖΑ σε όλη την ελληνική επικράτεια, αλλά κυρίως στη Βόρεια Ελλάδα, όσο και τη δημοτικότητα του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος χάνει κατά κράτος από τον Κυριάκο Μητσοτάκη...

Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018

14 ψέματα για τη συμφωνία


Αποτέλεσμα εικόνας για 14 ψέματα για τη συμφωνίαΜέσα σε γέλια και αγκαλιές δύο πρωθυπουργών και των αμερικανοευρωπαίων αφεντικών τους, αλλά και με έναν οχετό ύβρεων, ψεμάτων και αφορισμών πεζοδρομιακής νοοτροπίας μέσα στο Κοινοβούλιο, η κυβέρνηση της Ηρώδου του Αττικού έβαλε την υπογραφή της στο δεύτερο στάδιο μιας εθνικής προδοσίας. Γιατί το να ωραιοποιείς το έγκλημα είναι έγκλημα.
Ο πρωθυπουργός και ο υπουργός του των Εξωτερικών, με τη σύμπραξη των σχολιαστών όλων σχεδόν των τηλεοπτικών καναλιών σε απ ευθείας μετάδοση, που πανηγύριζαν...

Σκοπιανό: Κερδισμένος ο Κυριάκος. Η πατρίδα όμως;


Αποτέλεσμα εικόνας για χαμενη πατριδαΚαι τι μπορούμε να πούμε τώρα, δηλαδή; 
Ένα οργισμένο «τα ‘δωσαν όλα»; 
Ένα θλιμμένο «αυτό ήταν, όλα τέλειωσαν»; 
Μήπως ένα ρεαλιστικό «έτσι που ήρθαν τα πράγματα, πάμε για άλλα»; 
Προσωπικά νιώθω βαθιά αμηχανία από τις εξελίξεις στο Μακεδονικό, αλλά αυτό δεν μ’ εμποδίζει να διακρίνω τον μεγάλο κερδισμένο αυτής της ιστορίας, ερήμην του μάλιστα. 
Τον Κυριάκο.
Ευθύς εξ’ αρχής αμφισβήτησα και συνεχίζω να αμφισβητώ τις καλές και αγαθές προθέσεις του Αλέξη Τσίπρα για την υπογραφή αυτής της συμφωνίας...

Αέρας γαλάζιας αυτοδυναμίας ελέω Σκοπιανού και το «βαθύ» ρήγμα εντός ΣΥΡΙΖΑ

Ως καταλύτης φθοράς και επιταχυντής εξελίξεων φαίνεται πως λειτουργεί η συμφωνία Τσίπρα - Ζάεφ για το Σκοπιανό. 
Οι πολίτες δε δείχνουν ιδιαίτερη ικανοποίηση με το κείμενο της συμφωνίας και ήδη τα δείγματα δεν είναι ευχάριστα για το Μέγαρο Μαξίμου. 
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία των κυλιόμενων δημοσκοπήσεων που «τρέχουν» τις τελευταίες μέρες...

Θέμα λίγων μηνών το να επιστρέψει το Τσίρκο των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στην Αντιπολίτευση

Την αλλαγή στη διακυβέρνηση της χώρας, αξιώνει επιτακτικά πλέον η Νέα Δημοκρατία, καθώς όπως τονίζει μετά και την τριήμερη κοινοβουλευτική διαδικασία οι πολίτες έχουν αντιληφθεί το «λαϊκίστικο παιχνίδι» τόσο του κ. Τσίπρα όσο και του κ. Καμμένου.

Ακολουθεί η αναλυτική αποτίμηση που κάνει η ΝΔ για τα όσα έγιναν στη Βουλή.
Ο κ. Τσίπρας ξαναείπε ψέματα χθες...

Αυτοδύναμη και με 158 βουλευτές η ΝΔ – Ευρύματα σοκ για τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ σε νέα δημοσκόπηση [κάρτα]

Σαρωτικό προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, με διαφορά η οποία μάλιστα διευρύνεται καταγράφει δημοσκόπηση της εταιρείας Marc για λογαριασμό του «Πρώτου Θέματος».

Αυτό που έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον στη δημοσκόπηση είναι ότι βάση της αναγωγής ποσοστών και εδρών, στη νέα βουλή η Νέα Δημοκρατία όχι μόνο εμφανίζεται αυτοδύναμη αλλά τα ευρήματα δείχνουν πως θα έχει 158 βουλευτές, ενώ ο αριθμός των αντιπροσώπων του ΣΥΡΙΖΑ είναι πραγματικό-σοκ...

Η οργισμένη ανάρτηση της Α.Κορακάκη για το ξεπούλημα της Μακεδονίας [Photo]

Οργισμένη είναι η αντίδραση της Μακεδόνισσας χρυσής Ολυμπιονίκη Άννα Κορακάκη στην υπογραφή της συμφωνίας με τα Σκόπια και για το ξεπούλημα της Μακεδονίας 

και μάλιστα όπως αναφέρει σε ανάρτηση της στο Facebook ζητά ευγενικά «να μη φωτογραφηθούν δίπλα μου σε ενδεχόμενες μεγάλες αθλητικές επιτυχίες στο μέλλον όσοι δρουν με ασέβεια στην ιστορία, τους αγώνες, τους νεκρούς του τόπου και ενάντια στη λαϊκή επιθυμία, όπως συνέβη σήμερα».
Διαβάστε αναλυτικά την ανάρτηση της:

Κυριακή 17 Ιουνίου 2018

Ο Καραμανλής παρέπεμψε στη Ντόρα για το Σκοπιανό: Ουσιώδεις οι διαφορές μας από την πολιτική της σημερινής κυβέρνησης

karama
Αποκλειστική τοποθέτηση του γραφείου του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων
Στη χθεσινή ομιλία της Ντόρας Μπακογιάννη, η οποία ήταν καταπέλτης κατά της κυβέρνησης για τους χειρισμούς της στο Σκοπιανό και τη συμφωνία που φέρνει, παρέπεμψε με σημερινή του δήλωση, μέσω του γραφείου του, ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής. 
Σε απάντηση σχετικής ερώτησης του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων για το Σκοπιανό, από το γραφείο του κ. Καραμανλή επισημαίνονται τα εξής: 

Dear Αλέξης δεν είσαι σκακιστής, πιόνι είσαι!


Σχετική εικόνα
Η ατάκα της εβδομάδας ανήκει στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. 
«Αισθάνομαι σαν ένας σκακιστής που παίζει ταυτόχρονα σε δύο σκακιέρες, γιατί έχουμε ταυτόχρονα τις διαπραγματεύσεις για το θέμα του ονόματος και τις κρίσιμες διαπραγματεύσεις για το θέμα του χρέους» 
είπε ο Αλέξης Τσίπρας στον επικεφαλής του ESM Κλάους Ρέγκλινγκ με τον οποίο συναντήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου την προηγούμενη Τετάρτη.
Τόσο ικανοποιημένος είναι ο Αλέξης από τους χειρισμούς του στη θέση του πρωθυπουργού που φαντασιώνεται ότι έχει γίνει ο… Γκάρι Κασπάροφ της πολιτικής. 

Και τόσο πολύ έχει αγαπήσει το είδωλό του που δεν αντιλαμβάνεται ότι τον χρησιμοποιούν οι ξένοι σαν… πιόνι στη δική τους παρτίδα και θεωρεί ότι έχει γίνει ο ίδιος σκακιστής!
Πραγματικά όμως είναι να απορείς:

Συλλαλητήριο στο Πισοδέρι - Κατά της συμφωνίας για το ονοματολογικό

Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία θα πραγματοποιηθεί σήμερα στο Πισοδέρι. Φωτογραφία: Eurokinissi

Συλλαλητήριο για την υπογραφή της συμφωνίας Ελλάδας – Σκοπίων, θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 11:00 στο Πισοδέρι του δήμου Πρεσπών.

Η Επιτροπή Αγώνα για την ελληνικότητα της Μακεδονίας, σε ανακοίνωσή της, καλεί τους πολίτες θα συγκεντρωθούν στο χιονοδρομικό κέντρο Βίγλας – Πισοδερίου για να «φωνάξουμε πως η Μακεδονία είναι μία και ελληνική».
Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει:

Διέσυρε τους Τσίπρα, Καμμένο ο Κυριάκος – Βαριά ηττημένος ο πρωθυπουργός, τελειωμένος ο Καμμένος

Καταπέλτης κατά του, σε καθεστώς απόλυτης πολιτικής αποσύνθεσης, Τσίπρα και του τελειωμένου Καμμένου ήταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την διάρκεια της ομιλίας του στην Βουλή.

Ο Πρόεδρος της ΝΔ κυριολεκτικά διέσυρε τον αδίστακτο Τσίπρα και ξεγύμνωσε τον πολιτικό απατεώνα Καμμένο, αναδεικνύοντας το μέγεθος του Ξεπουλήματος της υπόθεσης της Μακεδονίας.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τεκμηριωμένο πολιτικά τρόπο απέδειξε πως και γιατί οι Τσίπρας – Καμμένος είναι υπόλογοι όσο και συνεπεύθυνοι για την άθλια συμφωνία που...

Νέα δημοσκόπηση: Ανοίγει η ψαλίδα ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ, στις 14,4 μονάδες - «Όχι» στη συμφωνία για το Σκοπιανό λέει το 68,3%

Σχεδόν επτά στους 10 πολίτες (ποσοστό 68,3%) απορρίπτουν τη συμφωνία για το ονοματολογικό της ΠΓΔΜ, σύμφωνα με ευρήματα δημοσκόπησης της Marc.

Η δημοσκόπηση, που έγινε για λογαριασμό της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», δίνει σαφές προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας έναντι του ΣΥΡΙΖΑ με 14,4 ποσοστιαίες μονάδες, όταν σε αντίστοιχη δημοσκόπηση τον Μάρτιο η διαφορά ήταν στις 10,3 μονάδες.
Μάλιστα, το κυβερνών κόμμα καταλαμβάνει πλέον μονοψήφια ποσοστά ...

153 «ναι» στη συμφωνία για το Σκοπιανό, o Καμμένος μένει για να «ρίξει» την κυβέρνηση

Όλα έγιναν όπως το Μέγαρο Μαξίμου προέβλεψε ή περίπου όπως τα υπολόγισε. 
Το κυβερνητικό μέτωπο εμφανίστηκε για μία ακόμα σχεδόν αρραγές. 
Όλοι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και των Ανεξαρτήτων Ελλήνων με εξαίρεση τον Δημήτρη Καμμένο ψήφισαν κατά της πρότασης μομφής. 
Προφανώς λοιπόν και η κυβέρνηση έχει κάθε λόγο να δηλώνει ικανοποιημένη αφού...

Τα πρωτοσέλιδα των κυριακάτικων εφημερίδων

Διαβάστε όλα τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων της Κυριακής...

Ψήφισε «ναι» στην πρόταση μομφής ο Δημήτρης Καμμένος των ΑΝΕΛ - Διεγράφη από το κόμμα

Φωτογραφία: Intimenews

«Ναι» ψήφισε ο Δημήτρης Καμμένος των ΑΝΕΛ στην πρόταση μομφής της Νέας Δημοκρατίας για το Σκοπιανό!

Η ψηφοφορία ολοκληρώθηκε το βράδυ του Σαββάτου και μετά από αυτή την ψήφο ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων διεγράφη από το κόμμα.
Μάλιστα, ο Πάνος Καμμένος έστειλε επιστολή προς τον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση με την οποία τον ενημερώνει για τη διαγραφή του Δ. Καμμένου από τους Ανεξάρτητους Ελληνες: