Σάββατο 16 Ιουνίου 2018

Μονομαχία σε ακραία πολωτικό κλίμα στη Βουλή: Έκθετοι οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στον δρόμο για την πρόταση Μομφής

Με τη σύγκρουση κορυφής στη Βουλή και την ψήφο επί της πρότασης δυσπιστίας που κατέθεσε η Νέα Δημοκρατία κορυφώνεται σήμερα η μάχη για τη συμφωνία στο Σκοπιανό, καθώς ετοιμάζεται επίσης συλλαλητήριο στο Σύνταγμα -και τα Σκόπια έχουν ήδη ανακοινώσει πως η ίδια η συμφωνία πρόκειται να υπογραφεί την Κυριακή στις Πρέσπες.
Η κυβέρνηση, θέλοντας να αποφύγει να συμπέσει η ψηφοφορία με το συλλαλητήριο, έχει μεθοδεύσει τη διαδικασία ώστε η κοινοβουλευτική συζήτηση να έχει ολοκληρωθεί νωρίς το απόγευμα, ωστόσο η αξιωματική αντιπολίτευση σκοπεύει να το...

Δεύτερο κόμμα το ΚΙΝ.ΑΛ μετά το ξεκάθαρο «ΟΧΙ» της Φώφης στην κατάπτυστη συμφωνία Τσίπρα

Μεγάλη αίσθηση αλλά και θετικά σχόλια απέσπασε στην χώρα και ειδικότερα στην Βόρειο Ελλάδα, η πατριωτική απόφαση της Φώφης Γεννηματά να καταψηφίσει την κατάπτυστη συμφωνία Τσίπρα – Ζάεφ.
Ήδη τα μηνύματα που φθάνουν στην Χαριλάου Τρικούπη είναι κάτι παραπάνω από ενθαρρυντικά, αφού με την κίνηση της αυτή η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, επαναφέρει την Δημοκρατική Παράταξη στις πατριωτικές ρίζες της. 
Η κίνηση – ματ της Φώφης τόσο απέναντι στον αποτυχημένο Τσίπρα, όσο και στους  γνωστούς μωροφιλόδοξους «ρεπατζήδες του Καμμένου» του ΚΙΝ.ΑΛ, αναμένεται να εκτοξεύσει τα δημοσκοπικά ποσοστά του κόμματος...

JP Morgan: «Bρώμικη» η έξοδος της Ελλάδας – Θυμίζει μνημόνιο

Η JP Morgan, σε νέα της έκθεση, επισημαίνει ότι η καθαρή έξοδος της Ελλάδας θα συνεπάγεται πάρα πολλούς όρους και ενισχυμένη εποπτεία, ενώ η ελάφρυνση του χρέους θα είναι «μέτρια» με μεγαλύτερη έμφαση στο ταμειακό απόθεμα και τις επαναγορές σε βραχυπρόθεσμη βάση, κάτι που ουσιαστικά θα συνεπάγεται με «βρώμικη» έξοδο.
Ενώ η αμερικάνικη τράπεζα εξακολουθεί να εκτιμά ότι μια «βρώμικη έξοδος» με μια προληπτική πιστωτική γραμμή θα ήταν το πιο επιθυμητό αποτέλεσμα από οικονομικής άποψης, ωστόσο αναγνωρίζει ότι υπάρχει μικρή πιθανότητα για μία τέτοια εξέλιξη, λόγω της πολιτικής βούλησης...

Βίντεο: Στελέχη των ΑΝΕΛ ζητούν από τον Καμμένο να άρει την δεδηλωμένη στην κυβέρνηση

Φωτογραφία: IntimenewsΠεριφερειακά στελέχη των ΑΝΕΛ έστειλαν επιστολή στον Πάνο Καμμένο για το Σκοπιανό με την οποία του ζητούν να άρει την δεδηλωμένη στην κυβέρνηση.

Την αποκάλυψη έκανε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κοζάνης, Παναγιώτης Πλακεντάς, (από τα κορυφαία στελέχη των ΑΝΕΛ σε επίπεδο Δ. Μακεδονίας), στη συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου Δ. Μακεδονίας. 
Όπως είπε, ο ίδιος μαζί με άλλα στελέχη των ΑΝΕΛ, απέστειλαν, στον Πρόεδρo του κόμματος, Π. Καμμένο, επιστολή με την οποία του ζητούν να άρει τη δεδηλωμένη στην κυβέρνηση...

Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018

Αναμένεται παρέμβαση Καραμανλή για το Σκοπιανό - Κατά της συμφωνίας

Παρέμβαση Καραμανλή για το Σκοπιανό -Φωτογραφία αρχείου: KonstantinosTsakalidis/SOOCΠαρέμβαση για τη συμφωνία Τσίπρα-Ζάεφ στο Μακεδονικό φέρεται αποφασισμένος να κάνει ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής.

Στην παρέμβασή του αυτή, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να εκφράσει την διαφωνία του με την συμφωνία που ανακοίνωσαν Τσίπρας και Ζάεφ.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η απόφαση είναι ειλημμένη και η παρέμβαση θα γίνει είτε σήμερα Παρασκευή, είτε το Σάββατο.
Σύμφωνα με τις ιδιες πληροφορίες...

ΑΦΙΕΡΩΜΑ: Tσίπρας, Καμμένος Ξεπουλάνε ΜΑΖΙ την Μακεδονία – Τα ψέματα και οι κυβιστήσεις [Βίντεο]

«Πλάτη» μέχρι τέλους στον Τσίπρα, που επιχειρεί να ολοκληρώσει το Αντεθνικό του «καθήκον» ξεπουλώντας την Μακεδονία βάζει ο Καμμένος.

Το καταστροφικό δίδυμο  Τσίπρας – Καμμένος, που ισοπέδωσε την Οικονομία της χώρας, εκτέλεσε ως πιστό σκυλί των Δανειστών κάθε παράλογη και ακραία Μνημονιακή απαίτηση μόνο για την διατήρηση της Καρέκλας, ολοκληρώνει τον πολιτικό του κύκλο επιχειρώντας να παραδώσει την Μακεδονία.
Έπεσε πλέον και το τελευταίο φύλλο συκής για το δίδυμο των πολιτικών σαλτιμπάγκωνΤσίπρα – Καμμένου
Μια σειρά από ανακολουθίες, κυβιστήσεις, ψέματα, παραπλάνηση του ελληνικού λαού...

Μίκης Θεοδωράκης σε Τσίπρα: Σου υπενθυμίζω ότι θα πρέπει να ανησυχείς

Μίκης Θεοδωράκης/Φωτογραφία: Eurokinissi

Μία απάντηση στον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος στην συνέντευξή του στην ΕΡΤ, ανέφερε πως αγαπά τον Μίκη Θεοδωράκη αλλά διαφωνεί με τη λογική του, έδωσε ο ίδιος ο μεγάλος μουσικοσυνθέτης μέσω κειμένου που δημοσίευσε.

«Κάποτε πίστευες και διαδήλωνες με το “Κάτω οι δολοφόνοι των Λαών”. Τι σου λέει άραγε η Λογική σου, όταν όλοι αυτοί σε συγχαίρουν;»...

Δεν τόλμησε ο Τσίπρας να μετατρέψει την πρόταση δυσπιστίας σε ψήφο εμπιστοσύνης – Φοβάται τον Καμμένο;

Δριμεία επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε η Νέα Δημοκρατία.

Η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας και ευρωβουλευτής του κόμματος, Μαρία Σπυράκη, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Ο κ. Τσίπρας δεν τόλμησε να μετατρέψει την πρόταση δυσπιστίας σε ψήφο εμπιστοσύνης για την Κυβέρνησή του.
Φοβάται  μήπως και  διαταράξει τη διαβόητη συμμαχία του με τον κ. Καμμένο. Μαζί κυβερνούν, μαζί στηρίζουν την κακή συμφωνία για την Ελλάδα, μαζί θα φύγουν. Το συντομότερο»...

Κουμουτσάκος: Το 1993 έπεσε η κυβέρνηση Μητσοτάκη - Αρχίζει να μυρίζει και η δική σας πτώση

Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣΑναφορά στην πτώση της κυβέρνησης Μητσοτάκη το 1993 πραγματοποίησε ο τομεάρχης Εξωτερικών της ΝΔ, Γιώργος Κουμουτσάκος, κατά τη συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας που κατέθεσε το κόμμα του κατά της κυβέρνησης στη Βουλή.

«Ποιος με την υπογραφή του θα δεσμεύσει τη χώρα; 
Ένας απομονωμένος από τον λαό, αλλά και την κυβέρνησή του και το υπουργικό του συμβούλιο πρωθυπουργός, χωρίς να έχει τη σύμφωνη γνώμη του...

Πρόταση Μομφής κατέθεσε ο Κ. Μητσοτάκης: Κ. Τσίπρα μετατρέψτε, αν τολμάτε, την πρόταση μομφής σε πρόταση εμπιστοσύνης

«Ο πατριωτισμός αφορά πρωτίστως τα εθνικά θέματα και είναι αδιαπραγμάτευτη η υπεράσπιση των συμφερόντων της χώρας» 

τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από την Βουλή ανακοινώνοντας την πρόταση μομφής της ΝΔ κατά της κυβέρνησης για το Σκοπιανό.
Στην συνέχεια πρόσθεσε:

Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018

Γιατί τα παρέδωσαν όλα χωρίς πίεση Κοτζιάς- Τσίπρας


Αποτέλεσμα εικόνας για Κοτζιάς- Τσίπρας
Η συμφωνία Τσίπρα- Ζάεφ, εκτός από ένα πολιτικάντικο παιχνίδι χωρίς ίχνος πατριωτικής ευαισθησίας από ελληνικής πλευράς, νομιμοποιεί κάθε σκοπιανό αλυτρωτισμό και κάθε μελλοντική διεκδίκηση είτε περιουσιακή, είτε εμπορική, είτε εδαφική! 
Γκριζάρει, με μια λέξη, και τα βόρεια σύνορα της χώρας! Και ανοίγει τον ασκό ενός εμπορικού πολέμου.
Συγκεκριμένα:

Δέκα αγκάθια πληγώνουν την Ελλάδα


Δέκα λόγοι που η συμφωνία Τσίπρα - Ζάεφ είναι μία κακή συμφωνία για τη χώρα.

Δέκα πληγές για την χώρα που εισέρχεται σε έναν δρόμο από τον οποίο δύσκολα θα μπορέσει να βγει. 

Μία συμφωνία που κρατήθηκε μυστική μέχρι την τελευταία στιγμή. 
Η ΝΔ ζήτησε από το Μέγαρο Μαξίμου στις 20.00 το βράδυ της Τρίτης το πλήρες κείμενο. 24 ώρες αργότερα, η αποστολή του δεν είχε ακόμα γίνει. Από την πρώτη στιγμή κυβέρνηση δεν έδειξε καμία σπουδή για να το διανείμει προς τα κόμματα της αντιπολίτευσης. Τυχαίο ή όχι; Μένει να αποδειχθεί...

Το κόλπο του Τσίπρα κι η «κωλοτούμπα» του Καμμένου

Σχετική ÎµÎ¹ÎºÏŒÎ½Î±Η προώθηση μιας συμφωνίας μεταξύ της Ελλάδας και των Σκοπίων, που δεν θα περάσει από την επιδοκιμασία ή έστω την βάσανο της λαϊκής κυριαρχίας, υπήρξε από την αρχή η επιδίωξη τόσο του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα όσο και του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά, που ήθελαν να κλείσουν την όποια εκκρεμότητα με το Μακεδονικό Ζήτημα, με το μικρότερο πολιτικό κόστος. 
Γνωρίζοντας την μεγάλη αντίδραση της κοινής γνώμης, που φάνηκε από την πρώτη στιγμή με τα τεράστια συλλαλητήρια στην Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα...

ΝΔ: Η Ελλάδα δεν μπορεί να χρησιμοποιεί αμετάφραστο το «Severna Makedonija» -Είπε ψέματα ο Τσίπρας

Φωτογραφία: Εurokinissi

«Είπε ψέματα ο Τσίπρας» αναφέρει η αξιωματική αντιπολίτευση
Η ΝΔ τονίζει ότι η συμφωνία είναι «προβληματική» και έχει «απαράδεκτες υποχωρήσεις»
Το σχόλιο της για το κείμενο της συμφωνίας Ελλάδας-ΠΓΔΜ για το «Βόρεια Μακεδονία»...

Άγρια κόντρα Τσακαλώτου – Βενιζέλου στη Bουλή με απίστευτες εκφράσεις [Video]

Άγρια κόντρα μεταξύ του υπουργού Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτου και του βουλευτή της ΔΗΣΥ και πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελου Βενιζέλου, ξέσπασε κατά τη διάρκεια της συζήτησης στην Ολομέλεια της Βουλής για το πολυνομοσχέδιο.

«Θα πω κάτι που συγχωρεί τη Νέα Δημοκρατία, συγχωρεί εμάς, αλλά δεν συγχωρεί εσάς. Εμείς δεν ζητήσαμε ποτέ το ΔΝΤ στο ελληνικό πρόγραμμα, εσείς το φέρατε και συγκεκριμένα ο Γιώργος Παπανδρέου...

Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018

Προ των ευθυνών του για το ξεπούλημα της Μακεδονίας, έφερε τον «παρατηρητή» ΠτΔ Παυλόπουλο ο Κυριάκος Μητσοτάκης [Video]

Σε μία σημαντική κίνηση θεσμικού χαρακτήρα προχώρησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια της συνάντησης του στο προεδρικό μέγαρο με τον Προκόπη Παυλόπουλο, με φόντο τη συμφωνία Τσίπρα – Ζάεφ για το Σκοπιανό.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κάλεσε τον ανώτατο πολιτειακό άρχοντα να παρέμβει, ώστε το κείμενο της συμφωνίας να πάει προς συζήτηση στη Βουλη και να διαπιστωθεί αν απολαμβάνει την εμπιστοσύνη του σώματος. Όλα αυτά βεβαίως πριν υπάρξουν οι τελικές υπογραφές...

Πρόταση Μομφής από ΝΔ - Όποιος στηρίζει την Κυβέρνηση, συνεργός στο ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ της Μακεδονίας

Η Νέα Δημοκρατία είναι αποφασισμένη να φέρει προ των Πολιτικών και Εθνικών τους ευθυνών όσους συνεχίζουν να στηρίζουν την αντεθνική Κυβερνηση Τσίπρα, καταθέτοντας Πρόταση Μομφής για το Σκοπιανό.

Όποιος στηρίζει την Κυβέρνηση είναι ξεκάθαρα ΣΥΝΕΡΓΟΣ στο ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ του ονόματος «Μακεδονία’!
Στη Βουλή και στην εσωτερική πολιτική σκηνή της χώρας μεταφέρονται οι εξελίξεις για το «Σκοπιανό» μετά την τηλεφωνική συμφωνία που είχαν οι κ.κ. Αλέξης Τσίπρας και Ζόραν Ζάεφ.
Το Μέγαρο Μαξίμου, η Βουλή και τα κομματικά επιτελεία αναζητούν...

Μίκης Θεοδωράκης: Μετά το «ΝΑΙ» του κ. Τσίπρα η μεγάλη Ντροπή θα μας στιγματίζει για πάντα

Φωτογραφία: EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Νέα ηχηρή παρέμβαση μετά τη συμφωνία στο Σκοπιανό έκανε ο Μίκης Θεοδωράκης, κάνοντας λόγο για ιστορική ήττα και εθνική μειοδοσία.

Ο μεγάλος μουσικοσυνθέτης κάνει λόγο για απρόβλεπτες επιπτώσεις σε βάρος της χώρας και του λαού, ενώ επισημαίνει ότι «ποδοπατήθηκε η θέληση της συντριπτικής πλειοψηφίας του Ελληνικού Λαού».
Το κείμενο του Μικη Θεοδωράκη:

Μητσοτάκης: Κακή η συμφωνία για Βόρεια Μακεδονία - Δεν νομιμοποιείται ο Τσίπρας να την υπογράψει [βίντεο]

Φωτογραφία: IntimeNews

Ως κακή συμφωνία την οποία δεν νομιμοποιείται να υπογράψει ο Αλέξης Τσίπρας, χαρακτήρισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης την συμφωνία Αθήνας-Σκοπίων...

Η συμφωνία για τη Βόρεια Μακεδονία - Τα επόμενα βήματα και οι αντιδράσεις [ Βίντεο & Εικόνες]

Φωτογραφία: Konstantinos Tsakalidis / SOOC

Μετά από έναν διπλωματικό μαραθώνιο μηνών, Αθήνα και Σκόπια συμφώνησαν να επιλυθεί το ζήτημα της μεταξύ τους διένεξης για το ονοματολογικό και όχι μόνο, που χρονολογείται επί 25ετία και πλέον.

Ο Αλέξης Τσίπρας και ο Ζόραν Ζάεφ συμφώνησαν και ανακοίνωσαν ότι:

Τρίτη 12 Ιουνίου 2018

Για σένα προπονείται ο Ρουβίκωνας, Κυριάκο…


Αποτέλεσμα εικόνας για ΡουβίκωναςΣύντροφοι κομμουνιστές, μην έχετε την παραμικρή αμφιβολία ότι υπογράφετε ένα νέο μνημόνιο. Σύντροφοι νεοδημοκράτες, μην πιστεύετε ψευδαισθήσεις ότι αυτοί εδώ θα σας αφήσουν να κυβερνήσετε όπως τους αφήσατε εσείς. 
Τι νομίζετε, ότι οι Ρουβίκωνες κάνουν τώρα κάτι; 
Προπόνηση κάνουν Κυριάκο για σένα! Για να σε συναντήσουν πρόσωπο με πρόσωπο, κατά πως έλεγε και ο άλλος στα social...

Εγκαταλείπει το erga omnes η κυβέρνηση - «Όχι» Μητσοτάκη στην συμφωνία Τσίπρα, Ζάεφ


Τελικά υπάρχει ή όχι συμφωνία στο ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων; 

Ποιος γνωρίζει το περιεχόμενο των συνομιλιών Αθήνας Σκοπίων;

Οι απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα παραμένουν ακόμα επτασφράγιστο μυστικό για όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης και οι μόνοι που γνωρίζουν μέχρι και σήμερα το τι ακριβώς συμβαίνει είναι ο πρωθυπουργός με τον υπουργό των εξωτερικών. 
Μπορεί ένα τέτοιο μοντέλο λειτουργίας των δημοκρατικών θεσμών να ευδοκιμήσει και μάλιστα να έχει ως αποτέλεσμα την συναίνεση;

Γκρίζες ζώνες ενός συμβιβασμού: Τα «δώρα» στον Ζάεφ και η «μακεδονική ταυτότητα»

Σε διπλό «δώρο», στα δυο ελληνικά βέτο σε Ε.Ε. και ΝΑΤΟ, έναντι μιας συμφωνίας η οποία θα είναι στον αέρα καθώς δεν θα έχει τεθεί σε Δημοψήφισμα και με αναγνώριση με ελληνική σφραγίδα της γλώσσας ως «Μακεδονικής» έστω και με την επισήμανση της σλαβικής προέλευσης της, καταλήγει τo σκληρό παζάρι της σκοπιανής πλευράς, προκειμένου να αποδεχθεί μια αδιευκρίνιστη ακόμη erga omnes χρήση της νέας ονομασίας.
Οι δυο πρωθυπουργοί Αλ. Τσίπρας και Ζ. Ζάεφ πρόκειται σήμερα να βάλουν...

Ο Κοτζιάς αποκάλυψε πως Αθήνα και Σκόπια κατέληξαν στο όνομα, που θα περιέχει και τον όρο «Μακεδονία» [Video]

Αθήνα και Σκόπια κατέληξαν στο όνομα, που θα περιέχει και τον όρο “Μακεδονία”, αποκάλυψε ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του Kontra Channel.

O Νίκος Κοτζιάς εξέφρασε την πεποίθηση του ότι μετά το τηλεφώνημα του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, με τον Σκοπιανό ομόλογό του, Ζόραν Ζάεφ, έγινε το αποφασιστικό βήμα, για την επίτευξη συμφωνίας στο ονοματολογικό...

Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018

Μας οδηγούν δεμένους χειροπόδαρα στην έξοδο από τα μνημόνια

Αυτή τη φορά δεν μπορούμε να μιλάμε απλώς για ένα ακόμη πολυνομοσχέδιο με προαπαιτούμενα. 
Το κείμενο που καλούνται να ψηφίσουν οι Έλληνες βουλευτές την Πέμπτη ισοδυναμεί πράγματι με ένα 4ο Μνημόνιο
Τα 5,1 δισ. ευρώ των μέτρων που προβλέπονται είναι η έγγραφη επιβεβαίωση της ανυπολόγιστης καταστροφής που προξένησε η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στη χώρα μέσα σε μόλις τρία χρόνια. 

Κάθε ψήφος υπέρ του νομοσχεδίου και του “Μεσοπρόθεσμου” από την κυβερνητική πλειοψηφία θα είναι...

Στέφανος Μάνος: 4ο Μνημόνιο

Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ) θεωρεί ότι η Ελλάδα δεν είναι σε θέση να εξυπηρετήσει τις διεθνείς υποχρεώσεις της. Όχι σήμερα αλλά στο ορατό μέλλον. Και για το λόγο αυτό εμποδίζεται από το καταστατικό του να μας δανείσει και άλλο. 
Προτείνει λοιπόν το ΔΝΤ στις ευρωπαϊκές δυνάμεις που μας έχουν δανείσει να «διευθετήσουν» τις απαιτήσεις τους έτσι ώστε να μπορεί η Ελλάδα να τις εξυπηρετήσει. Αν συμβεί κάτι τέτοιο, τότε το ΔΝΤ θα μπορέσει να συνεχίσει να μας δανείζει.
Οι Ευρωπαίοι επιθυμούν να παραμείνει το ΔΝΤ διότι...

Τρέμουν τις Εκλογές οι Διαπλεκόμενοι που έχουν ανοιχτά «νταραβέρια» με το Μαξίμου

Aυτοί που τρέμουν περισσότερο από τον καθένα τις πρόωρες εκλογές δεν είναι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ οι οποίοι έτσι κι αλλιώς έχουν προεξοφλήσει την ήττα που θα υποστούν και για πολλούς η προσφυγή στη λαϊκή ετυμηγορία είναι και λύτρωση από το διαρκές μαρτύριο, αλλά διάφοροι μεγαλόσχημοι Νταβατζήδες που έχουν ανοιχτές υποθέσεις με το Μαξίμου.
Στοιχηματζήδες, Καζινάδες, Οπλέμποροι, Μεγαλοξενοδόχοι και μεσάζοντες κινδυνεύουν να βρεθούν στον αέρα αν γίνουν πρόωρες εκλογές.
Γιατί τα πρότζεκτ που έχουν βάλει σε τροχιά με τη βοήθεια του Μαξίμου θα οδηγηθούν σε...

Ποιες Αγορές; Αυτοί δεν μπορούν να βγουν ούτε στις… λαϊκές!

Έμφραγμα προκάλεσαν στο Μαξίμου τα κακά μαντάτα που έφτασαν από τις αγορές για το δεκαετές ομόλογο με το οποίο η χώρα θα έβγαινε στις αγορές.

Αυτοί που είναι οπαδοί της θεωρίας ότι βαράνε τα νταούλια και οι αγορές χορεύουν πεντοζάλι, έπεσαν σε βαθιά περισυλλογή γιατί οι συνέπειες από το στραπάτσο με το ομόλογο θα είναι τεράστιες τόσο στην οικονομία όσο και στην πολιτική ζωή.
Μετά την εξέλιξη αυτή δεν μπορούν να παραμυθιάζουν τον κόσμο ότι έχουν πετύχει...

Φοβούνται για τη ζωή τους οι 8 Τούρκοι: «Ο Ερντογάν θα στείλει εκτελεστές»

Φωτογραφία: EUROKINISSI/ ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗΤρέμουν για τη ζωή τους οι 8 Τούρκοι στρατιωτικοί που κατέφυγαν στην Ελλάδα μετά την απόπειρα πραξικοπήματος, καθώς, εξέφρασαν τον φόβο ότι η Αγκυρα θα στείλει εκτελεστές που θα αναλάβουν την απαγωγή ή την εξόντωσή τους.

Αυτά φέρεται να είπαν οι 8 Τούρκοι στρατιωτικοί στις ελληνικές μυστικές υπηρεσίες...