Σάββατο 5 Μαΐου 2018

Ο Μητσοτάκης απάντησε σε ερωτήσεις νέων - «Η χώρα δεν θα μείνει ακυβέρνητη» [βίντεο]

 Konstantinos Tsakalidis / SOOCΣυζήτηση με νεόυς είχε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος πραγματοποιεί διήμερη περιοδεία στη Θεσσαλονίκη.

Ο πρόεδρος της ΝΔ δεν περιορίστηκε στα πολιτικά αλλά απάντησε και σε προσωπικές ερωτήσεις. «Δεν υπάρχει κανένας, περιορισμός, κανένα πρωτόκολλο, ρωτήστε ό,τι θέλετε» παρότρυνε τους νεολαίους ο πρόεδρος της ΝΔ.
Και πράγματι απάντησε σε όλα: Από τον... ΠΑΟΚ, μέχρι το πώς νιώθει όταν συναναστρέφεται με νέους.
Δείτε μερικές από τις απαντήσεις του κ. Μητσοτάκη...

Έτοιμος να σηκώσει... Bandiera rossa ο Αλέξης Τσίπρας

Παρά τις περί του αντιθέτου δεσμεύσεις και τις συνεχείς αναφορές σχετικά με την ολοκλήρωση της θητείας της σημερινής κυβέρνησης και τη διεξαγωγή εκλογών το Φθινόπωρο του 2019, τα σημάδια δείχνουν πως τα πράγματα δεν είναι απλά για τον Αλέξη Τσίπρα που βρίσκεται πλέον στριμωγμένος από τα αδιέξοδα που δημιούργησε αλλά κυρίως από τις αντιδράσεις των πολιτών στο πρόσωπό του.

Τα συλλαλητήρια για το όνομα της Μακεδονίας, κυρίως όμως το τελευταίο στη Λέσβο...

Κάλεσμα Κυριάκου στα στελέχη της Ν.Δ. για απόλυτη εκλογική ετοιμότητα


Σε απόλυτη εκλογική ετοιμότητα και εγρήγορση κάλεσε τα μέλη και τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«H αντίστροφη μέτρηση για να φύγει η χειρότερη κυβέρνηση που έχει γνωρίσει ο τόπος από τη μεταπολίτευση και μετά έχει αρχίσει και οι εκλογές αργά ή γρήγορα θα γίνουν»
είπε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, μιλώντας στη Θεσσαλονίκη σε μέλη και στελέχη του κόμματος.
«Έχουμε δύσκολο αγώνα μπροστά μας. Για...

Οι αδικαίωτοι νεκροί της Marfin (Αγγελική, Παρασκευή, Επαμεινώνδας)


Αποτέλεσμα εικόνας για νεκροί της MarfinΗ Αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ του Αλέξη Τσίπρα πάσχει από το σύνδρομο της ιδεολογικής αυτοϊκανοποίησης:
Δεν αντέχει τις σύγχρονες αυτάρκεις δημοκρατικές κοινωνίες, τους ανέμελους ευτυχισμένους ανθρώπους. 
Στη θέση τους ονειρεύεται κατεστραμμένες κοινωνίες, ζοφερά προβλήματα και οιονεί....

Παρασκευή 4 Μαΐου 2018

Η ελληνική επιχείρηση που έχει 1.200 καταστήματα σε όλο τον κόσμο

Για πάνω από έναν αιώνα η επιχείρηση πουλά ένα προϊόν που αυτοί που μπορούν να του αντισταθούν είναι... μετρημένοι στα δάχτυλα 

Ο Λεωνίδας ήταν ζαχαροπλάστης. 
Το αγαπημένο υλικό των καλύτερων συνταγών του ήταν η σοκολάτα. Και πήγε και ένα ταξίδι στο Βέλγιο. Και εκεί γνώρισε τον έρωτα της ζωής του.
Βέλγιο (την παγκόσμια πρωτεύουσα της σοκολάτας) + σοκολάτα (ο απόλυτος βασιλέας των γλυκών) + έρωτας... 
Τυχαίο;

Λήμνος και θερμή υποδοχή από 30 κατοίκους


Φωτογραφίες: ΓτΠ ANDREA BONETTI
Την εβδομάδα που πέρασε. Το Μαξίμου επιτέθηκε στον «ναρκέμπορα», στην Μαρέβα, στην Σπυράκη, τα Νέα, το Βήμα και τα Παραπολιτικά. 
Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος δήλωσε ότι εντόπισε τα προβλήματα στην οικονομία της Ελλάδας που βρίσκονται στις μεταρρυθμίσεις που αφορούν το οικονομικό κλίμα, τις καθυστερήσεις στην δικαιοσύνη και την γραφειοκρατία. 
Η Θεανώ Φωτίου κατέθετε στην ολομέλεια το νομοσχέδιο για την αναδοχή παιδιών...

Αλ. Τσίπρας: «Καθαρή» έξοδος - Ευ. Τσακαλώτος: «Προσοχή κίνδυνος»

Ένα άτυπο debate μεταξύ του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου πραγματοποιήθηκε, χθες, αναδεικνύοντας τις διαφορετικές γραμμές που επικρατούν στην κυβέρνηση αλλά και την απόσταση που έχει δημιουργηθεί μεταξύ τους.
Παράλληλα, η χθεσινή ανταλλαγή μηνυμάτων επανέφερε στο προσκήνιο τις πληροφορίες που φέρουν τους δύο άνδρες να βρίσκονται σε αντίθετη πορεία, με τον Πρωθυπουργό να επιδιώκει...

Τριήμερη επίσκεψη και δηλώσεις Κώστα Καραμανλή στη Θράκη

Eπίσκεψη με σαφή πολιτική χροιά προγραμματίζει, σύμφωνα με πληροφορίες, το επόμενο τριήμερο ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής.

Συγκεκριμένα, αναμένεται να βρεθεί από αύριο Παρασκευή μέχρι την Κυριακή στον Εβρο, επισκεπτόμενος κατά σειρά και τους τρεις νομούς (Εβρου, Ροδόπης, Ξάνθης) της ακριτικής περιοχής.
Επισήμως, η επίσκεψη χαρακτηρίζεται «ιδιωτική». Επί της ουσίας όμως, όπως αναφέρει η Καθημερινή, έχει στοιχεία περιοδείας με σαφείς πολιτικές προεκτάσεις, αφού πραγματοποιείται σε μία περίοδο όπου οι ελληνοτουρκικές σχέσεις είναι ιδιαίτερα τεταμένες.
Ειδικά δε στη Θράκη, κυριαρχεί το θέμα της κράτησης των δύο στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων...

Όλη η Λέσβος βγήκε στους δρόμους – Σε άδεια καθίσματα μίλησε ο Τσίπρας [Photos]

Με πορείες, συγκεντρώσεις αλλά και κλειστά καταστήματα υποδέχθηκαν οι κάτοικοι της Λέσβου τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος μίλησε σε άδεια καθίσματα στο 14ο Περιφερειακό Αναπτυξιακό Συνέδριο.

Η μεγάλη κινητοποίηση πραγματοποιήθηκε ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την κατάργηση των χαμηλών συντελεστών ΦΠΑ στα νησιά του Αιγαίου που διατηρούν ακόμα χαμηλό ποσοστό ως αντιστάθμισμα στις επιπτώσεις από τις συνεχιζόμενες προσφυγικές-μεταναστευτικές ροές.
Ακόμα, το Συντονιστικό όργανο των επιστημονικών και επαγγελματικών φορέων της Λέσβου διαμαρτυρήθηκε «για την αθέτηση των υποσχέσεων για...

Λέσβος: Όλο το νησί στην πορεία διαμαρτυρίας - Σοβαρά επεισόδια με τα ΜΑΤ [εικόνες & βίντεο]

Λέσβος: Ολο το νησί στην πορεία διαμαρτυρίας -Σοβαρά επεισόδια με τα ΜΑΤ [εικόνες & βίντεο]

Πρωτόγνωρη συμμετοχή στο παλλαϊκό συλλαλητήριο διαμαρτυρίας
Ζωσμένη από αστυνομικές δυνάμεις η Μυτιλήνη
Ενταση με τα ΜΑΤ και σοβαρά επεισόδια στη πλατεία Τελωνείου
Τσίπρας: Κάποιοι επεδίωξαν να μην έρθω αλλά δεν φυγομάχησα
Καλλιέργησαν κλίμα τρομοκρατίας, έσπειραν πόλωση και μίσος, εξυπηρετούν σκοπιμότητες...

Πέμπτη 3 Μαΐου 2018

Εκεί που πριν 3 χρόνια θα χρειαζόταν 5 σωματοφύλακες σήμερα θέλει 17 διμοιρίες ΜΑΤ

Αποτέλεσμα εικόνας για ματ μυτιληνη
Οι  τζογαδόροι παίζουν στοιχήματα αλλά οι πολιτικοί εξαγγέλλουν προγράμματα. Με χρονοδιαγράμματα, αρχή, μέση και τέλος. 
Οπότε η ανακοίνωση του υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής Δημήτρη Βίτσα για «στοίχημα του Υπουργείου» στην αντιμετώπιση των επιπτώσεων του μεταναστευτικού και προσφυγικού ζητήματος μέχρι τα τέλη του Σεπτεμβρίου του 2018, να έχουν αποσυμφορηθεί οι...

Μαρινάκης, μ’ ακούς;

Αποτέλεσμα εικόνας για μαρινακης
Συμμεριζόμαστε απολύτως την αγανάκτηση του κυβερνητικού εκπροσώπου για την ακατάλληλη νυχτερινή ώρα, που ο εφοπλιστής κ Μαρινάκης τον πήρε τηλέφωνο στο Μαξίμου για να του διαμαρτυρηθεί που κάποιο παιδάκι από τα υπόγεια τον είπε ναρκέμπορο χωρίς να έχει αποδειχτεί. 
Απορίας άξιο, που ο εφοπλιστής είχε το τηλέφωνο, το οποίο είναι απόρρητο για κάθε άλλο πολίτη!
Στην αρχή ήταν οι Γιαννακόπουλοι και οι Αγγελόπουλοι. Οι δεύτεροι ...

Δεν πρέπει να ανέλυαν φάσεις του Ολυμπιακού!


Σχετική εικόνα
Μία μικρή ομάδα επιχειρηματιών έχει βγάλει πολλά χρήματα στην εποχή της κρίσης και ιδιαιτέρως στην περίοδο της διακυβέρνησης του Αλέξη Τσίπρα. Κάθε επιπλέον ημέρα του Αλέξη μεταφράζεται γι αυτούς σε εκατομμύρια ευρώ. 
Στην ανακοίνωση Μαρινάκη αξίζει να μείνουμε σε μία φράση
«έχω βοηθήσει την κυβέρνηση σας και στο πλαίσιο αυτό έχω συναντηθεί με τον κ. Τσίπρα πολλές φορές στο Μέγαρο Μαξίμου»...

O Τσίπρας οφείλει να ενημερώσει πόσες φορές συνάντησε τον Β. Μαρινάκη, και τι «βοήθεια» πήρε


Επίθεση στην Κυβέρνηση και προσωπικά στον πρωθυπουργό εξαπέλυσε η Νέα Δημοκρατία, με αφορμή την νέα (καινοφανή) ανακοίνωση του Μεγάρου Μαξίμου. που επιχείρησε ανεπιτυχώς ξανά, να συνδέσει τον εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Και όπως εύλογα διερωτάται η ΝΔ, γιατί το… λαλίστατο (κατά τα άλλα) Μέγαρο Μαξίμου «κάνει την πάπια» και αρνείται να αποκαλύψει πόσες φορές συναντήθηκαν κατ΄ιδίαν ο Τσίπρας με τον γνωστό εφοπλιστή;
Αλλά και τι είδους «βοήθεια» ήταν αυτή, που προσέφερε σε παλιότερες εποχές ο...

«Άγριο χέρι» από Καραμανλή στον ανεκδιήγητο Αντώναρο

Οι διαδοχικές επιθέσεις του Ευάγγελου Αντώναρου σε στελέχη κοντά στο περιβάλλον του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, μοιάζουν να κόβουν τις γέφυρες μεταξύ του πρώην κυβερνητικού εκπροσώπου και του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή.
Τις σχετικές πληροφορίες έρχεται να επιβεβαιώσει και ρεπορτάζ της “Καθημερινής”, σύμφωνα με το οποίο από την Παναγή Κυριακού δηλώνεται πως ο Ευάγγελος Αντώναρος όχι απλά εκφράζει προσωπικές απόψεις αλλά ότι πλέον «οι δρόμοι είναι χωριστοί».
Μάλιστα, ίδιες πηγές θέλουν να έχει διαμηνυθεί στον Ευάγγελο Αντώναρο πως στο γραφείο του πρώην πρωθυπουργού η πόρτα είναι πλέον κλειστή...

Ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα για 800.000 Έλληνες ανακοίνωσε ο Κυριάκος

Την καθιέρωση Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος για 800.000 πολίτες εξήγγειλε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Για το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα, όπως προβλέπεται στο Κυβερνητικό Πρόγραμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, η επόμενη κυβέρνηση σχεδιάζει να διαθέσει ένα δισεκατομμύριο ευρώ ετησίως αντί των 760 εκατομμυρίων που διατίθενται σήμερα.
“Στόχος μας είναι το 0,5% του ΑΕΠ να διατίθεται για το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα”, υπογράμμισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης...

Τετάρτη 2 Μαΐου 2018

Ολομέτωπη επίθεση Μαρινάκη στην Παρακρατική Συμμορία του Μαξίμου (ανακοίνωση)

Σκληρή επίθεση στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα και στον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Δημήτρη Τζανακόπουλο, εξαπέλυσε ο εφοπλιστής Βαγγέλης Μαρινάκης, απαντώντας στο Μέγαρο Μαξίμου και στις προαναγγελίες για μηνύσεις σε βάρος του και σε βάρος των μέσων ενημέρωσης ιδιοκτησίας του.

Ανεβάζοντας τους τόνους ο Βαγγέλης Μαρινάκης σηκώνει το γάντι και προαναγγέλλει προσφυγή στην Δικαιοσύνη, καθώς και στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο των ανθρωπίνων δικαιωμάτων ενώ ξεκαθαρίζει μεταξύ άλλων ότι:

Απατεωνιά Ερντογάν με πλαστό πτυχίο! Αποφοίτησε από Πανεπιστήμιο που ιδρύθηκε ένα χρόνο αργότερα

Σουλτάνος είναι ό, τι θέλει κάνει ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν προσαρμόζοντας τους νόμους κατά το δοκούν.

Σημειώνεται, πως για να είναι κανείς υποψήφιος στην Τουρκία πρέπει να έχει πτυχίο, ο Ερντογάν όμως δεν έχει παρουσιάσει κάποιο πτυχίο. Και για να μην έχει μπλεξίματα έβαλε το Ανώτατο Εκλογικό Συμβούλιο να εκδώσει απόφαση σύμφωνα με την οποία δεν είναι υποχρεωμένοι οι υποψήφιοι να...

Οι «φατρίες» της κυβέρνησης, η νομή της εξουσίας και η... επόμενη μέρα

Γράφει ο Insider
Την προηγούμενη Τετάρτη αργά το απόγευμα ο πάλαι ποτέ Νο 2 της Κυβέρνησης Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Παππάς, διάβαζε τη δήλωση παραίτησης – καταπέλτη, του διακεκριμένου καθηγητή και από τον ίδιο διορισμένο στη θέση του προέδρου του Ελληνικού Οργανισμού Διαστήματος, Σταμάτη Κριμιζή.
Βαθύς γνώστης των υπογείων διαδρομών εντός της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ, ήταν βέβαιος πως οι καταγγελίες του κ. Κριμιζή, πέραν...

Μαδάει τη μαργαρίτα για εκλογές

Η κυβέρνηση διοχετεύει την είδηση ότι σύμφωνα με δηλώσεις του πρωθυπουργού στην Πολιτική Γραμματεία του κόμματος,  οι εκλογές θα γίνουν τον Οκτώβριο του '19 μαζί με τις δημοτικές. 
Το ίδιο υποστήριξε στην ΕΡΤ και ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης.
Με μια λογική ανάλυση κάτι τέτοιο δεν τεκμαίρεται, γιατί θα πάει στις εκλογές με σκληρή εποπτεία και πετσοκομμένες τις συντάξεις, ενώ η έξοδος δεν θα είναι καθαρή, οι αγορές...

Τρίτη 1 Μαΐου 2018

Αρχίζει πόλεμος χωρίς αρχές και όρια

Αν τώρα που υποτίθεται ότι απέχουμε 18 ολόκληρους μήνες από τις εκλογές, έχουν αρχίσει ανορθόδοξες εχθροπραξίες με σκληρές μετωπικές επιθέσεις άνευ αρχών, μπορούμε να εικάσουμε τον βόρβορο που μας περιμένει έως ότου φτάσουμε στην τελική ευθεία.
Τα στοιχεία που συνθέτουν το όζον σκηνικό είναι αντιφατικά και αλληλοαναιρούμενα. 
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δ. Τζανακόπουλος π.χ. επιτέθηκε χθες στον επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη, κατηγορώντας τον ότι...

Αλβανοί κυνηγοί βοτάνων θερίζουν τον Γράμμο! [Αποκαλυπτικές εικόνες]

Στρατιές Αλβανών φαίνεται ότι εξορμούν σε κάθε γωνιά του Γράμμου προκειμένου να συλλέξουν τα σπάνια και μοναδικά αρωματικά και φαρμακευτικά φυτά της περιοχής.

Τις τελευταίες ημέρες η Αστυνομία της Ηπείρου, εξιχνίασε δύο τέτοιες περιπτώσεις στην Φούρκα και το Πληκάτι όπου ομάδες Αλβανών είχαν «θερίσει» το περίφημο δρακάκι ή λουλούδι του Δαρβίνου
Οι Αλβανοί κατασκηνώνουν μέρες στα βουνά, είναι πλήρως εξοπλισμένοι και επιδίδονται στο καταστροφικό τους έργο...

Απειλεί με μηνύσεις και αγωγές η Πανικόβλητη Κυβέρνηση – Φοβάται τις Αποκαλύψεις που έπονται;

Σε καθεστώς ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ φαίνεται πως έχει περιέλθει η υπό κατάρρευση Κυβέρνηση Τσίπρα.

Η οποία προφανώς γνωρίζει (εμείς πάντως όχι) πως έπονται ΝΕΕΣ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ αποκαλύψεις για Μίζες και Διαφθορά οι οποίες ενδέχεται να αγγίζουν και τον ΙΔΙΟ τον Πρωθυπουργό.    
Μόνο έτσι θα μπορούσε να εξηγηθούν οι πρωτοφανείς ΑΠΕΙΛΕΣ κατά Ιδιοκτητών ΜΜΕ, Εκδοτών και Δημοσιογράφων οι οποίοι αποκάλυψαν την πολύ σοβαρή, τεκμηριωμένη και επώνυμη καταγγελία του κτηματομεσίτη Λιβανού για Μίζα και Εκβίαση από συνεργάτες του Τσακαλώτου.
Σε ένα έκτακτο…

Έρχεται φορο-σοκ για τους φορολογούμενους: Τι θα πληρώσουμε έως το τέλος του έτους

Βαθιά το χέρι στην τσέπη καλούνται να βάλουν τους επόμενους μήνες οι Έλληνες φορολογούμενοι.

Μετά από το τέλος Ιανουαρίου που οι φορολογούμενοι πλήρωσαν την τελευταία δόση του περσινού ΕΝΦΙΑ οι απλοί φορολογούμενοι –και όχι βέβαια οι επιχειρήσεις και οι επαγγελματίες- δεν είχαν κάποια τακτική φορολογική οφειλή προκειμένου να τακτοποιήσουν.
Ωστόσο, η περίοδο αυτή τελειώνει και τα προεόρτια για αυτό το τέλος είναι η έναρξη υποβολής των φετινών φορολογικών δηλώσεων...

Δευτέρα 30 Απριλίου 2018

Εκλογές; Τι θα έκανε στην θέση του ο Ανδρέας!


Αποτέλεσμα εικόνας για Εκλογές; Τι θα έκανε στην θέση του ο Ανδρέας!
Τον προσεχή Δεκέμβριο οι συνταξιούχοι θα δουν τις συντάξεις τους να μειώνονται δραματικά. 
Άρα, λένε οι επαΐοντες, οι εκλογές θα γίνουν το Φθινόπωρο. Και γιατί όχι τον Ιούνιο; 
Τι θα έκανε ο Ανδρέας Παπανδρέου στην θέση του Αλέξη Τσίπρα; 
Θα πήγαινε εκεί που τον ήθελαν οι αντίπαλοί του ή θα διάλεγε ο ίδιος το πεδίο της μάχης;
Όσο ο Αλέξης μένει στην εξουσία το κόμμα του φθείρεται. Χρυσάφι πιάνουν και γίνεται χαλκός. Καλημέρα λένε και προκαλείται πολιτικό ζήτημα. Βρίσκονται σε φάση πτώσης...

Καταδίκη με non paper


Σχετική εικόνα
Αν το tweet της Ράνιας Σβίγκου 
«Τα κόμματα της αντιπολίτευσης πρέπει να πάρουν σαφή θέση απέναντι σε όσα κατήγγειλε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. 
Οι απειλές από επιχειρηματία δεν αφορούν μόνο την κυβέρνηση και τον ΣΥΡΙΖΑ. Είναι ζήτημα δημοκρατίας» 
είναι αποτέλεσμα κάποιου μυστήριου copy paste, να προσθέσω ότι μια αναφορά στην Μαρέβα θα του έδινε ενδιαφέρον. 
Αν αφορά την πραγματικότητα και την σαββατιάτικη ανάρτηση του Τζανακόπουλου, το παρήγορο είναι ότι αυτά που γράφει ο Τζανακόπουλος δεν τα διαβάζει ούτε η Σβίγκου.
Το μήνυμα του Δημήτρη Τζανακόπουλου στο facebook ανέφερε...

Κριμιζής: Μέσω του ΕΛΔΟ εξυπηρετούνται συγκεκριμένα συμφέροντα - Τι λέει για τον διάδοχό του

Φωτογραφία: Intimenews/ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣΌχι μόνο δεν παίρνει πίσω τις αιχμές για αδιαφάνεια στον Ελληνικό Διαστημικό Οργανισμό ο παραιτηθείς πρόεδρός του Σταμάτης Κριμιζής, αλλά κατονομάζει και συμφέροντα.

Σε συνεντευξή του στην Καθημερινή της Κυριακής, ο διακεκριμένος καθηγητής ερωτηθείς για την φράση του «follow the money» («ακολουθήστε τα χρήματα») στην επιστολή του και το εάν πιστεύει ότι μέσω του νέου οργανισμού εξυπηρετούνται συγκεκριμένα συμφέροντα, απαντά:

Κυριακή 29 Απριλίου 2018

Πολλοί είχαν ειρωνευτεί το «Ερχόμαστε»... Τώρα όμως το κατάλαβαν και έχουν να δουν πολλά ακόμη!

Οι μίζεροι θα αλλάξουν, τους «άρρωστους» θα τους ξεβράσει...Ο Μάριος Τριβιζάς γράφει για τις μαγικές μέρες που ζει η ΑΕΚ, για την στάση της όλη τη σεζόν που δικαιώθηκε πλήρως και για την ξεκάθαρα λάθος... μετάφραση των δηλώσεων του Μελισσανίδη.
"Οι μίζεροι θα αλλάξουν, τους «άρρωστους» θα τους ξεβράσει..."
Ζούμε ωραίες στιγμές... 
Η αποστολή της ΑΕΚ «έφτασε» στη Κέρκυρα, για το προτελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος και όλοι ασχολούνται με τον τελικό του κυπέλλου. Όχι γιατί το πρωτάθλημα χάθηκε από τον... Δεκέμβρη και υπάρχει η ευκαιρία να σωθεί η χρονιά, αλλά επειδή η ΑΕΚ πήρε το πρωτάθλημα νωρίτερα και πλέον θέλει με την κατάκτηση (και) του κυπέλλου να βάλει το... κερασάκι σε μια μαγική σεζόν.
Σε μια σεζόν επιστέγασμα της επιστροφής της ΑΕΚ σε ρόλο απόλυτης πρωταγωνίστριας στο ελληνικό ποδόσφαιρο...

Ο Καμμένος «αγοράζει» ρετάλια από τον «πάγκο» της δεξιάς

Το πρωί της προηγούμενης Παρασκευής οι αρχηγοί του Πενταγώνου ενημερώθηκαν ότι πρέπει να ετοιμάσουν την αίθουσα του ισογείου του υπουργείου Εθνικής Άμυνας προκειμένου να προχωρήσουν στην ενημέρωση ενός επισκέπτη. 
Η εντολή άνωθεν. 
Από τον 3ο όροφο του παράπλευρου κτιρίου όπου στεγάζεται το γραφείο του υπουργού Πάνου Καμμένου...

Εκλογικός συναγερμός


Μία φράση του Κυριάκου Μητσοτάκη, που φέρεται να είπε στους τομεάρχες του κόμματος, όταν οι κάμερες βγήκαν έξω από την συνεδρίαση, προκάλεσε συναγερμό στα γραφεία της ΝΔ, βάζοντας τον κομματικό μηχανισμό και επισήμως σε εκλογική ετοιμότητα.
“Ως προς τον χρόνο των εκλογών, πρέπει να είμαστε στο εξής πανέτοιμοι, διότι όσο εντείνεται η πίεση στην κυβέρνηση, τόσο αυξάνεται η πιθανότητα να κάνουν εκλογικό αιφνιδιασμό...

Οι 21.000 φορείς του Δημοσίου και η Σοβιετική Ελλάδα


Σχετική εικόνα
Προχθές, ο υπουργός Ν. Παππάς ανακοίνωσε πως θα συνδεθούν ψηφιακά οι 21.000 φορείς του Ελληνικού Δημοσίου. 
Η είδηση δεν βρίσκεται στην ψηφιακή διασύνδεση τους, αλλά στο γεγονός πως υπάρχουν αυτοί οι 21.000 κρατικοί οργανισμοί.
Και αν δεχτούμε, ακόμα, πως υπερέβαλε ως προς τον συγκεκριμένο αριθμό για να προσδώσει μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας στο εγχείρημα του, μας έδωσε όμως μια...

Γιατί δεν είναι τυχαία η προσωρινή «εξαφάνιση» των Τούρκων από το Αιγαίο

Αμέσως μετά από την αιχμαλωσία των δύο στρατιωτικών μας στον Έβρο, οι Τούρκοι έγιναν πολύ προσεκτικοί όχι μόνο στον Έβρο όπου λογικά θα ανησυχούσαν για τη πιθανή σύλληψη δικών τους στρατιωτικών ως “αντίποινα”, αλλά και στο Αιγαίο.
Μετά και από την ανακοίνωση της προκήρυξης των εκλογών από τον Ερντογάν, οι Τούρκοι έχουν “εξαφανιστεί” από το Αιγαίο και η παρουσία της τους γίνεται αισθητή μόνο από τις πτήσεις των αεροσκαφών ηλικετρονικού πολέμου CN-235 που εκτελούν πτήσεις με “νατοϊκό μανδύα” και...

Πρόκληση χωρίς όρια από τον Ερντογαν! Οι Έλληνες έκαψαν την Σμύρνη, την ώρα που… [video]

Από την Σμύρνη ξεκίνησε την προεκλογική του εκστρατεία ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογά, έχοντας συντροφιά του ένα προκλητικό σόου με… τραγούδια και παραχάραξη της Ιστορίας.

Ο πρόεδρος της Τουρκίας , ενόψει των εκλογών της 24ης Ιουνίου στην Τουρκία, ξεκίνησε τον προεκλογικό του αγώνα από ένα προπύργιο της αντιπολίτευσης, τη Σμύρνη. 
Μια πόλη που φρόντισε να χρησιμοποιήσει και για να επιτεθεί, για πολλοστή φορά, στην Ελλάδα...

Μ.Ιγνατίου: Ο Πομπέο τα είπε από την καλή και από την ανάποδη στον Τσαβούσογλου: Ή εμάς ή τον Πούτιν

“Ο υπουργός (Πομπέο) υπογράμμισε τη σοβαρότητα των ανησυχιών των Ηνωμένων Πολιτειών… Εάν (βέβαια) προχωρήσει (η Τουρκία στην αγορά των ρωσικών S-400)”.
Αξιωματούχος που συνόδευε τον νέο υπουργό Εξωτερικών της Αμερικής, τον Μάικ Πομπέο, κάλεσε τους δημοσιογράφους μετά τη συνάντηση με τον Τούρκο ομόλογό του, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, για να εξηγήσει με ακρίβεια τα σημεία στα οποία εστιάστηκε η κουβέντα τους. Η λέξη κυρώσεις είναι στο στόμα όλων…

Τα πρωτοσέλιδα των κυριακάτικων εφημερίδων

Διαβάστε όλα τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων της Κυριακής...