Σάββατο 17 Μαρτίου 2018

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων της Κυριακής

Δείτε τι γράφει ο Κυριακάτικος Τύπος…

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Εκλογές στις 20 Μαίου με μυστική συμφωνία Αλέξη-Φώφης - Αξιοποιεί το NOVARTIS GATE, τρέμει χτύπημα του Ερντογάν

Ο Τσίπρας στήνει κάλπες την Κυριακή 20 Μαίου με ανοιχτή την υπόθεση της NOVARTIS, τα δάνεια σε ΜΜΕ και κόμματα και ότι άλλο προκύψει στο μεταξύ. Είναι αποφασισμένος να μην χάσει τις εκλογές, έστω και αν χρειαστεί να υπάρξει και 2η προσφυγή στις κάλπες! Κι αυτό γιατί σύμφωνα με πληροφορίες έχει εξασφαλίσει την δέσμευση της Φώφης Γεννηματά πως αν κερδίσει τις εκλογές η ΝΔ με διαφορά από τον Σύριζα μικρότερη από 3 μονάδες εκείνη δεν θα συμμετάσχει σε συγκυβέρνηση υπό τον Μητσοτάκη!...

Ο κίνδυνος της κερκόπορτας

Σχετική εικόνα

Το ατόπημα Ιβάν από τη μια και η υπόθεση Novartis από την άλλη κρατούν σε υψηλούς τόνους την πολιτική αντιπαράθεση. Στο βάθος όμως υπάρχει ζωντανό και υπαρκτό διαχρονικά το μέγα πρόβλημα, που έχει την κωδική ονομασία Άγκυρα.

Την καθημερινά εντεινόμενη επιθετικότητα της γειτονικής χώρας, οφείλει να προβληματίσει επιτέλους την πολιτική ηγεσία, που δείχνει κοντόφθαλμη και ανίκανη να δει τους κινδύνους, που απειλούν τη χώρα στο εγγύς μέλλον...

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Παραχώρηση του Κάστρου Ρόδου από Τσίπρα στη Novartis καταγγέλλει ο Σαμαράς [έγγραφο – ντοκουμέντο]

Την αντίδραση των συνεργατών του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά προκάλεσε το πρωτοσέλιδο της «Αυγής» του Σαββάτου στο οποίο γίνεται λόγος για δύο συναντήσεις με τον αντιπρόεδρο της Novartis μέσα σε τρεις μήνες στο τέλος του 2012 και τις αρχές του 2013.
Οι συνεργάτες του κ. Σαμαρά επισημαίνουν ότι η πρώτη συνάντηση που επικαλείται η εφημερίδα στις 17 Δεκεμβρίου 2012 ήταν συνάντηση που έγινε δημόσια στο Μέγαρο Μαξίμου παρουσία εκπροσώπων 13 άλλων πολυεθνικών εταιρειών – όπως αναφέρει ρητά στη μήνυσή του «κατά της συμμορίας» ο Αντώνης Σαμαράς ενώ η δεύτερη στις 28 Φεβρουαρίου 2013 δεν έγινε ποτέ...

Tάπιανε ο Σύριζα από την ΝΟVARTIS;

Τάπιανε ο Σύριζα από την  ΝΟVARTIS;

Αυτό αναρωτιέται ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς σε ένα πόλεμο ανακοινώσεων που έχει ξεσπάσει με το Μέγαρο Μαξίμου.

«Καθώς ο κ. Τζανακοπουλος είναι προφανώς σε δύσκολη θέση -κατανοητό- και οι “κυβερνητικές πηγες” δεν απάντησαν απολύτως τιποτα στα συγκεκριμένα ερωτήματα, συνιστούμε στη γελοία συμμορία ψυχραιμία. Μέχρι τέλους..»
Νωρίτερα, κυβερνητικές πηγές είχαν αναφέρει...

Με επιτυχία μοίρασε ψόφους στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ ο Βασίλης Λεβέντης - Τους είπε ζώα, αλλά πιο κομψά [Βίντεο]

Ισοπεδωτικός ήταν για ακόμα μία φορά ο Βασίλης Λεβέντης, ο οποίος φιλοξενήθηκε από το συνέδριο του νέου πασοκικού φορέα «Κίνημα Αλλαγής».

Κανείς δεν υπολόγισε, ωστόσο, ότι ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων δεν χαρίζεται σε κανέναν και ότι δεν θα απηύθηνε έναν mainstream χαιρετισμό στην πασοκική πρωτοβουλία που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στα σκαριά, όπως έκαναν οι υπόλοιποι βασικοί επικεφαλής κομμάτων.
Όπως, είπε και ο ίδιος «Πιστεύω ότι δεν θέλετε μία ομιλία σαν του Καραθανασόπουλου ή σαν του...

ΝΤΡΟΠΗ τους: Ο Κοτζιάς έστειλε στα Σκόπια τις ελληνικές προτάσεις - Προκρίνεται το «Νόβα Ματσεντόνια» ή το «Γκόρνα Ματσεντόνια»

Ο Νίκος Κοτζιάς με τον Νικολά Ντιμιτρόφ (Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Ο Νίκος Κοτζιάς με τον Νικολά Ντιμιτρόφ
(Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)

Η Αθήνα έστειλε ήδη τις προτάσεις της στην ΠΓΔΜ, πριν από την επίσκεψη του Νίκου Κοτζιά στα Σκόπια στις 22 Μαρτίου.

Ο υπουργός Εξωτερικών επέλεξε να στείλει το πακέτο των προτάσεών του πριν από την άφιξή του, με στόχο να επισπευστούν οι διαδικασίες και να βρεθεί λύση πολύ πριν από τον Ιούνιο, σύμφωνα με διπλωματικές πηγές από την Ουάσινγκτον, τις οποίες επικαλείται η ιστοσελίδα hellasjournal.
Οι ίδιες πηγές κάνουν λόγο για διχογνωμία...

Ο ποδοσφαιρικός αγώνας που ξεκίνησε τον εμφύλιο μεταξύ Σέρβων και Κροατών [Βίντεο]

«Αντιλαλούνε τα τσεκούρια, οι αλυσίδες, να! 

Έρχονται οι τσιγγάνοι, οι τελείως τρελαμένοι».

Ο ποδοσφαιρικός αγώνας που ξεκίνησε έναν εμφύλιο πόλεμο 

13 Μαΐου 1990. 
Στο γήπεδο Μαξιμίρ του Ζάγκρεμπ, θα διεξαγόταν το «ματς της δεκαετίας», μεταξύ της Ντιναμό Ζάγκρεμπ και του Ερυθρού Αστέρα Βελιγραδίου
Όχι μόνο γιατί οι δύο ομάδες αγωνίζονταν για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά κυρίως λόγω του «εκρηκτικού» πολιτικού κλίματος.
Είχαν προηγηθεί...

Μηνύματα με νόημα από Άγκυρα για πρόωρες εκλογές στην Ελλάδα και το ρόλο της μειονότητας

Intimenews
Συνεχίζουν τα «παράξενα» δημοσιεύματα από την ιστοσελίδα της τουρκικής Κρατικής Ραδιοφωνίας Τηλεόρασης, TRT με τελευταία, το ένα να αφορά το σενάριο πρόωρων εκλογών στην Ελλάδα και τον ρόλο της μειονότητας και το δεύτερο που εμφανίσθηκε συμπτωματικά χθες και συμπίπτει με την έκδοση της απόφασης για τους 8 τούρκους αξιωματικούς, να αφορά την νέα δικαστική προσφυγή της «Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης», που εκμεταλλευόμενη την γνωστή τροπολογία, επαναδιεκδικεί την αναγνώριση της με τον όρο «τουρκικός» στον τίτλο της...

Ποιος να είναι αυτός άραγε δίπλα στον Φρουζή της Novartis; [εικόνες]


Χαμός γίνεται τις τελευταίες ώρες στα κοινωνικά δίκτυα με κάποιες φωτογραφίες που εμφανίζουν τον πρώην ισχυρό άνδρα της Novartis Φρουζή παρέα με τον Παναγιώτη Κουρουμπλή, ο οποίος ασχολήθηκε (επισταμένως) με τα φάρμακα, τις τιμές τους, άρα και με την Novartis, κατά την διάρκεια της θητείας του στο Υπουργείο Υγείας, ως αρμόδιος πάντα υπουργός.

Επί κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ βεβαίως, βεβαίως…
Δείτε τι γίνεται στο Twitter...

Το ΔΝΤ θα ζητά έγγραφες δεσμεύσεις για προγράμματα χωρών της Ευρωζώνης

Οι δεσμεύσεις θα πρέπει να παρέχονται γραπτώς με επιστολή του σχετικού θεσμού στην Λαγκάρντ

Το μέτρο θα ισχύσει άμεσα ή από την επόμενη αξιολόγηση ενός προγράμματος σε περίπτωση τρέχουσας συμφωνίας

Θεωρητικά θα μπορεί το Ταμείο να ζητήσει διαβεβαιώσεις από τους ευρωπαίους πιστωτές για το ελληνικό χρέος...

Άνοιγμα του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Κίνημα Αλλαγής: «Η χώρα χρειάζεται ευρεία συναίνεση και μετά τις εκλογές»

Για ευρεία πολιτική συναίνεση μετά τις εκλογές για όλα τα μεγάλα προβλήματα του τόπου έκανε λόγο ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, από το βήμα του συνεδρίου του Κινήματος Αλλαγής.

«Η Νέα Δημοκρατία μετά τις εκλογές θα επιδιώξει τη συναίνεση γιατί η νέα Ελλάδα μας χρειάζεται όλους», επισήμανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
«Η νέα Ελλάδα μας χρειάζεται όλους και πρέπει να θεμελιώσουμε μια...

Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018

Η τροφή που ρίχνει τη χοληστερίνη και αυξάνει την αντοχή στην κρεβατοκάμαρα

Οι βαθυκόκκινοι βολβοί τους δίνουν χρώμα στο τραπέζι (και στο τραπεζομάντιλο αν δεν προσέξουμε), ενώ οι γλυκιά γεύση τους δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο. 

Τα απολαμβάνουμε με δεκάδες τρόπους και αυτά μας χαρίζουν τα πολλά θρεπτικά συστατικά τους. 
Δείτε, λοιπόν, όσα αξίζει να ξέρετε για τα παντζάρια...

Τα στόματα έκλεισαν, ο φόβος νίκησε

Η τρομοκρατία έχει πετύχει το στόχο της. 
Αυτό που επιδιώκουν όσοι κάνουν «μπούλινγκ» στα πανεπιστήμια, δηλαδή να τρομοκρατήσουν, το έχουν πετύχει. Τα στόματα είναι κλειστά. 
Ο Έλληνας πανεπιστημιακός φοβάται πλέον να μιλήσει ανοικτά για τη βία.
«Τέτοιας φύσεως γεγονότα συμβαίνουν διαρκώς, που να μπλέκεις τώρα με τους αλήτες, μπόρα είναι θα περάσει», έτσι πλέον αντιμετωπίζουν καθηγητές και πρυτάνεις το...

Ο «έρωτας» του Αλέξη για Σαμαρά, Άδωνι, Βορίδη


Αποτέλεσμα εικόνας για Σαμαρά, το Άδωνι ή τον ΒορίδηΞεκινώ με μια φαινομενική παραδοξότητα
Δεν είναι ο Κυριάκος που γουστάρει, σιγοντάρει, ανέχεται, καλύπτει ή αποδέχεται (πάρτε όποιο ρήμα θέλετε) τον Σαμαρά, το Άδωνι ή τον Βορίδη, δηλαδή τους λεγόμενους ακραίους δεξιούς της ΝΔ. 
Είναι ο Αλέξης που τους έχει ερωτευτεί τόσο παράφορα, που τους «πουσάρει» με νύχια και με δόντια προς το κέντρο του πολιτικού σκηνικού. Ερήμην των ανθρώπων φυσικά, για να μην παρεξηγηθούμε.
Ο Francois Mitterrand έλεγε ότι πολιτική είναι η διαχείριση των συμβόλων. Και των διλημμάτων προσθέτω εγώ...

Όταν η χώρα διοικείται από Καρανίκες...

Αποτέλεσμα εικόνας για καρανικαςΟ κ. Τσίπρας και ο κ. Φρουζής σε ραντεβού! 
Συναντήθηκαν! Δηλαδή, τα... “πήρε” και ο κ. Τσίπρας; 
Αν δεχτούμε την λογική των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, τότε όποιος πολιτικός συνάντησε τον κ. Φρουζή είναι και... ύποπτος. Φυσικά και δεν είναι έτσι. Αφού η χώρα, όμως, έχει γίνει ένα απέραντο δικαστήριο με εισαγγελέα τον κ. Καρανίκα, θα ακούσουμε ακόμη πολλά...
Παρακαλώ, δώστε λίγη προσοχή στην ανάρτηση που έκανε ο εν λόγω σύμβουλος στρατηγικής του κ. Τσίπρα στο Facebook την περασμένη Κυριακή: 
“Σε λίγο καιρό με τις αποκαλύψεις των σκανδάλων, η έννοια της μαφίας θα είναι ταυτόσημη με την Δεξιά. ΝΔ τίμια πράγματα”...

Ο Αλέξης, ο Ιβάν, η ρώσικη αρκούδα κι ο «λαγός»...

Κλικ εδώ
Η δήλωση, που φέρεται ότι έκανε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μετά τα τρομακτικά, και πρωτοφανή επεισόδια στην Τούμπα, την περασμένη Κυριακή, ήταν ότι 
«εγώ είμαι αποφασισμένος να ξεκαθαρίσω την κατάσταση στο ποδόσφαιρο χωρίς να υπολογίζω το πολιτικό κόστος». 
Η δήλωση αυτή είναι, κατά τη γνώμη μου, το άκρον άωτον της συριζαίϊκης υποκρισίας, που χαρακτηρίζει την κυβέρνηση αυτή προεκλογικά και μετεκλογικά. Και τούτο διότι είναι εντελώς αντίθετη με τις συμπεριφορές και την στάση, που έχουν τηρήσει ο κ. Τσίπρας κι οι σύντροφοι του από τότε που κατέλαβαν την εξουσία. 
Προφανώς απευθύνονται προς πολίτες, που ούτε μνήμη ούτε κρίση διαθέτουν. 

Αφού εκτιμούν ότι οι ψηφοφόροι είναι γίδια, που μπορούν να τα ταΐζουν σανό. Αλλά εμείς δεν ξεχνάμε ότι δύο περίπου χρόνια πριν, η κυβέρνηση Τσίπρα, επί υπουργίας του προκατόχου του κ. Βασιλειάδη, του κ. Στ. Κοντονή, σημερινού υπουργού Δικαιοσύνης, είχε και πάλι διακόψει...

Δημοσκόπηση Pulse: Ανοίγει η ψαλίδα - Ολόκληρη η Δημοσκόπηση

Φωτογραφία: IntimeNews
Φωτογραφία: IntimeNews

Διαφορά 9 ποσοστιαίων μονάδων διατηρεί η Νέα Δημοκρατία έναντι του ΣΥΡΙΖΑ σε νέα δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Μακεδονίας για τον ΣΚΑΪ.

Ειδικότερα, στην εκτίμηση πρόθεσης ψήφου η ΝΔ συγκεντρώνει ποσοστό 28,5% έναντι 19,5% του ΣΥΡΙΖΑ.
Πρόθεση ψήφου...

Εκεί πάει το 80% των σπιτιών που βγαίνουν στο σφυρί - Απίστευτο και όμως συμβαίνει [ΒΙΝΤΕΟ]

Εκεί πάει το 80% των σπιτιών που βγαίνουν στο σφυρί - Απίστευτο και όμως συμβαίνει (ΒΙΝΤΕΟ)

Ελλείψει ενδιαφέροντος από αγοραστές στις τιμές στις οποίες εκποιούνται τα πρώτα ακίνητα, οι τράπεζες αγοράζουν το 80% των σπιτιών που οι ίδιες βγάζουν σε πλειστηριασμό.

Ή αλλιώς 8 στα 10 σπίτια καταλήγουν στις τράπεζες, οι οποίες, όπως μόνο στο el.gr διαβάζετε, οδηγούνται προς την συγχώνευση, έτσι ώστε όλος ο πλούτος και οι περιουσίες των πολιτών να συγκεντρώνονται σε όλο και λιγότερα χέρια...

Ζωή Γιαβρή: Η Ελληνίδα επιστήμονας που είναι υποψήφια για Ευρωπαία της χρονιάς [Βίντεο]

Ζωή Γιαβρή: φωτογραφία: linkedin

ΦΙΝΑΛΙΣΤ, ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ 122 ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Η Ζωή Γιαβρή, συνιδρύτρια και διευθύνουσα σύμβουλος της εταιρείας ιατρικής τεχνολογίας Advantis Medical Imaging, είναι ανάμεσα στις τρεις φιναλίστ για να κατακτήσουν το «Βραβείο Καινοτόμων Γυναικών 2018» της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τις γυναίκες έως 30 ετών.

Κάθε μία υποψήφια έχει υπάρξει ιδρύτρια ή συνιδρύτρια κάποιας πετυχημένης καινοτόμου εταιρείας στην Ευρώπη...

Εταιρεία υπόσχεται να κάνει «back up» τον εγκέφαλο του ανθρώπου!

Η εταιρεία Nectome, που ιδρύθηκε το 2016 από ερευνητές του Πανεπιστημίου ΜΙΤ και εδρεύει στις ΗΠΑ, υπόσχεται να κάνει στο μέλλον «back up» τον εγκέφαλο κάθε ανθρώπου, «ανεβάζοντας» τον μετά στο υπολογιστικό «νέφος».
Ωστόσο, για να γίνει όλο αυτό υπάρχει μία σημαντική λεπτομέρεια που η εταιρεία παραδέχθηκε, θα πρέπει πρώτα να σκοτώσει τον πελάτη της.
Η εταιρεία σχεδιάζει να προσφέρει σε πρώτο στάδιο τη δυνατότητα κρυοσυντήρησης του εγκεφάλου με μια...

Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Είδε ο Φρουζής της Novartis τον Τσίπρα και τους Δραγασάκη – Τσακαλώτο;

Αναφορά σε συνάντηση του πρώην αντιπροέδρου Κωνσταντίνου Φρουζή με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, περιέχεται στο CD με τα πρόσθετα στοιχεία που έστειλε η ανακρίτρια στην Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής για τη Novartis.

Τα αρχεία δεν έχουν σήμανση οπότε εικάζει κανένας ότι πρόκειται για σελίδες από τα σημειωματάρια είτε του πρώην αντιπροέδρου της Novartis Hellas είτε...

Αγρίεψαν οι σχέσεις ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ - Μαλώνουν και για τον Σαββίδη

Nick Paleologos / SOOC
Nick Paleologos / SOOC

Οι τριγμοί στη συγκυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ ξεκίνησαν με το Σκοπιανό, συνεχίστηκαν με το θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών και σήμερα κλιμακώθηκαν λόγω Ιβάν Σαββίδη.

Μόνο τυχαίο δεν είναι πως μέσα σε δύο ημέρες ξέσπασαν δύο κόντρες ανάμεσα σε βουλευτές των δύο κομμάτων, ακόμα και ανάμεσα σε υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ με βουλευτή του Πάνου Καμμένου. Και μετά από τις «αψιμαχίες» ήρθε και το άδειασμα του κυβερνητικού εκπροσώπου...

Οι Τούρκοι στήνουν σκηνικό ανταλλαγής Ελλήνων - Τούρκων αξιωματικών με αμφιβόλου γνησιότητας βίντεο [Video]

Το τουρκικό πρακτορείο Ανατολού έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο όπου φέρονται να παρουσιάζονται οι οκτώ Τούρκοι αξιωματικοί που πέρασαν στην Ελλάδα με ελικόπτερο μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα.
Στο βίντεο, σύμφωνα πάντα με τις τουρκικές αρχές, διακρίνονται οι οκτώ Τούρκοι στρατιωτικοί, λίγες ώρες μετά την αποτυχημένη απόπειρα πραξικοπήματος, να προχωρούν στους διαδρόμους του στρατοπέδου προκειμένου να πάρουν το ελικόπτερο για την Ελλάδα.
Μάλιστα, τρεις από αυτούς φαίνεται να κρατούν πιστόλι...

ΣΟΚ! Αλβανοί φυλακισμένοι εξευτέλισαν το ελληνικό κράτος μαστιγώνοντας τον φύλακα! - Ο απόλυτος διασυρμός

Ο απόλυτος διασυρμός του ελληνικού κράτους. Ο απόλυτος εξευτελισμός του. 

Το ρεπορτάζ του Πρώτου Θέματος είναι αποκαλυπτικό της διάλυσης των πάντων:
Σωφρονιστικός υπάλληλος των φυλακών Κορυδαλλού ξυλοκοπήθηκε από τρεις Αλβανούς κρατουμένους με αυτοσχέδιο μαστίγιο μέσα στη Γ΄ πτέρυγα του καταστήματος κράτησης αναφέρει η Ομοσπονδία Σωφρονιστικών Υπαλλήλων Ελλάδος και καταγγέλλει την ηγεσία του υπουργείου Δικαιοσύνης ότι αρχικά απέκρυψε το περιστατικό και στη συνέχεια το υποβάθμισε.
Η Ομοσπονδία αναφέρει σε σημερινή ανακοίνωσή της ότι...

Bloomberg: Γιατί η Ελλάδα κινδυνεύει να χάσει ακόμα μία δεκαετία

AP Photo/Yorgos Karahalis
AP Photo/Yorgos Karahalis

Να περιορίσουν την αισιοδοξία τους όσον αφορά την οικονομική ανάκαμψη της χώρας μας και την επιστροφή της στις αγορές συμβουλεύει το Bloomberg τους επενδυτές.

Σε άρθρο του με τίτλο «Η Ελλάδα κάνει σιωπηλά πίσω στις μεταρρυθμίσεις», το ειδησεογραφικό πρακτορείο επισημαίνει ότι μπορεί η ανάπτυξη στη χώρα μας να δείχνει ότι έχει...

Οι ΗΠΑ «ελέγχουν» τα ραντεβού Καμμένου, Παππά με Ιβάν

Αποτέλεσμα εικόνας για καμμενος παππας σαββιδης

Οι Αμερικανοί κάνουν λόγο για αλλεπάλληλες συναντήσεις στο σπίτι του Καμμένου

Τα αλλεπάλληλα ραντεβού του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη με κυβερνητικούς αξιωματούχους βρίσκονται στο στόχαστρο των Αμερικανικών αρχών.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες η εδώ πρεσβεία έχει κάνει εδώ και αρκετό καιρό focus στις επαφές που είχε με στελέχη της κυβέρνησης ο ομογενής επιχειρηματίας. 
Από την «συλλογή» των στοιχείων προκύπτει ότι...

Απόδραση στο Ροστόφ για τον οργισμένο με την κυβέρνηση Ιβάν Σαββίδη

Αποτέλεσμα εικόνας για καμμενος παππας σαββιδης

Το ανακοίνωσε με θράσος ο υιός και μια κυβέρνηση που προσπαθεί ν' αλλάξει την ατζέντα

Στα γνώριμα για τον ίδιον ρωσικά εδάφη του Ροστόφ βρίσκεται ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης, λίγες μέρες μετά τη «συγγνώμη» που ζήτησε από τον κόσμο της ομάδας και με την αγαπημένη του ομάδα να βρίσκεται πλέον αντιμέτωπη με υποβιβασμό.
Την αναχώρηση φρόντισε να γνωστοποιήσει στα αγαπημένα του κοινωνικά δίκτυα ο υιός Σαββίδη με περίεργο τρόπο. 
«Φεύγουμε για Ρωσία. Ένα μήνυμα σε όλους τους εχθρούς μας πριν φύγω…» γράφει στην αγγλική γλώσσα και έχει μία αρκούδα που… αυτοϊκανοποιείται...

Ωρολογιακή βόμβα έτοιμη να εκραγεί, η προβληματική συγκατοίκηση Καμμένου – Κουβέλη

Σε ωρολογιακή βόμβα έτοιμη να εκραγεί εξελίσσεται η εξαμβλωτική πολιτικά συνύπαρξη Καμμένου – Κουβέλη στο Υπουργείο Εθνκής Αμύνης.

Καθημερινά είμαστε μάρτυρες αλλεπάλληλων πολιτικών επεισοδίων, που έχουν στο επίκεντρο τους, την ξεκάθαρα διαφορετική αντίληψη των υπουργού και του αναπληρωτή του, που διαχειρίζονται την άμυνα της χώρας.
Εάν σε αυτά συνυπολογίσουμε το “κόντεμα” Καμμένου που αποφάσισε πρόσφατα...

Ευχαριστούμε καλή μας κυβερνηση..!

Φωτογραφία της Maria Tsouri.
Εχει μια πικρα και ειρωνια μαζι αυτο για μενα!
Ακομη ενα λουκέτο,πια του δικού μου και της κορης μου μαγαζιού ,μαζι με τα χιλιάδες λουκέτα που αφήνουν πίσω τους αδιέξοδα, ανεργια, καταθλιψη, συναισθημα αποτυχίας,ρημαγμένες σχέσεις και ζωές,ναι και μοναχικες αυτοκτονίες κι ας μην ακούγονται πολύ.
Ομως δεν ειμαστε οι καθαριστριες του Υπουργειου Οικονομικων ουτε οι "νεκροι της Ερτ".
Καμια συζητηση δεν θα γινει για εμας και τους ανεργους εργαζομενους μας.
Συρθηκαμε στα δικαστηρια απο μια ιδιοκτητρια ενος ακινητου...

Τι σημαίνει Έλληνας πατριώτης;

Σχετική εικόνα
Παρακολουθώ εδώ και μέρες, μήνες, χρόνια. Συμπεριφορές, εικόνες, συζητήσεις, δράσεις, αντιδράσεις, αντιφάσεις, εξάρσεις, σιωπές...
Γύρω από τον ελληνισμό, την πατρίδα, τη φυλή, το έθνος, τον πατριωτισμό, τον μηδενισμό, τον εθνικισμό, τον διεθνισμό.
Πως θέλουμε να βλέπουμε τους άλλους, πως θέλουμε να βλέπουν οι άλλοι εμάς. Στην κοινωνία, στον δρόμο, στη δουλειά, στην τηλεόραση, στα "κοινωνικά μέσα δικτύωσης" (κυρίως αυτά).
Θα μιλήσω εδώ λίγο. Για το πως βλέπω εγώ, πως εννοώ εγώ τον Έλληνα Πατριώτη:

O ΣΥΡΙΖΑ δεν θα είναι κυβέρνηση τον Αύγουστο


Σχετική εικόναΟ ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα κόμμα που δεν υπήρξε ποτέ κίνημα. 
Δημιουργήθηκε από την ανάγκη των κρατικοδίαιτων συνδικαλιστών να αποκτήσουν μεγαλύτερο χώρο στο πολιτικό σύστημα και στη συνέχεια, να καταλάβουν την εξουσία. 
Θυμίζει κάπως "εγκληματική οργάνωση" με συντεταγμένο κύκλωμα δράσης αλλά ταυτόχρονα, νομιμοποιείται από την ανάγκη του σοφού "λαού" να εκδικηθεί τα παλιά αφεντικά του.
Για αυτόν ακριβώς τον λόγο, ο πυρήνας της πολιτικής ύπαρξης του κόμματος είναι καθαρά "αυτοεξυπηρετικός" ως προς τη λειτουργία και τις αντικειμενικές κατευθύνσεις...

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η Ελλάδα δεν είναι και δεν θα γίνει «μετασοβιετική Δημοκρατία» [Video]

Ξεκάθαρο μήνυμα ότι δεν θα αφήσει τους θεσμούς στην Ελλάδα να καταρρεύσουν έστειλε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, με αφορμή τα όσα έγιναν την περασμένη Κυριακή στη Θεσσαλονίκη με την εισβολή του ένοπλου Ιβάν Σαββίδη στο γήπεδο της Τούμπας στο ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ.
Συγκεκριμένα, με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, τονίζει τα εξής: 

Επίθεση υιού Σαββίδη στον Κυριάκο Μητσοτάκη

Επίθεση υιού Σαββίδη στον Κυριάκο ΜητσοτάκηΟ γιος του μεγαλομέτοχου του ΠΑΟΚ ανάρτησε στο instagram μια φωτογραφία με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας να φοράει κασκόλ του Ολυμπιακού κι έγραψε ότι «ο κόσμος της Β. Ελλάδας έχει καταλάβει τι πολιτικά παιχνίδια παίζονται».
Αναλυτικά στην ανάρτησή του, ο Γιώργος Σαββίδης έγραψε τα εξής
«Κ. Μητσοτάκη είναι πολύ εύκολο, αλλά συνάμα υποκριτικό κι ανεύθυνο να επιρρίπτετε ευθύνες για τα δεινά του δύσμοιρου ελληνικού ποδοσφαίρου σε έναν άνθρωπο, ο οποίος έχει...

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018

Ξύλο ΜΑΤ σε διαδηλωτές για τους πλειστηριασμούς - Τραυματίες, συλλήψεις και προσαγωγές [βίντεο]

Ξύλο ΜΑΤ σε διαδηλωτές για τους πλειστηριασμούς- Τραυματίες, συλλήψεις και προσαγωγές [βίντεο]

Ένταση επικράτησε έξω από συμβολαιογραφικό γραφείο στο Εξάρχεια, καθώς δυνάμεις των ΜΑΤ απώθησαν με βία - χωρίς αυτην την φορά να ρίξουν χημικά... - τους διαδηλωτές της Λαϊκής Ενότητας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από τα επεισόδια υπάρχουν 5 προσαγωγές διαδηλωτών και 5 τραυματίες. Μεταξύ αυτών και ένας φωτορεπόρτερ.
Οι διαδηλωτές διαμαρτύρονταν για τους πλειστηριασμούς και είχαν επιχειρήσει να εισβάλουν στο συμβολαιογραφικό γραφείο ώστε να εμποδίσουν τις εκποιήσεις των σπιτιών
...

Δίωξη ποδοσφαιρικού εισαγγελέα κατά Σαββίδη/ΠΑΟΚ: Oι πιθανές ποινές

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της ΕΠΟ, Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου, άσκησε πειθαρχική δίωξη στον Ιβάν Σαββίδη και στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τα όσα έγιναν στην Τούμπα στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Η κλήση έγινε με βάση διάφορα άρθρα του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, αλλά αυτό που έχει ιδιαίτερη βαρύτητα είναι το άρθρο 19, το οποίο προβλέπει απαγόρευση εισόδου σε αγωνιστικούς χώρους για 3 έως 5 χρόνια για τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ και πρόστιμο έως 50.000 ευρώ.
Για τον «Δικέφαλο του Βορρά», πάντα με βάση το άρθρο 19, οι πιθανές ποινές είναι αγώνες κεκλεισμένων των θυρών, αφαίρεση βαθμών, ακόμα και υποβιβασμός, ανάλογα με τη βαρύτητα του παραπτώματος που θα κρίνει ο αθλητικός δικαστής.
Η ανακοίνωση της ΕΠΟ, η οποία διαβιβάστηκε στο πειθαρχικό όργανο της Super League:

«Θηρίο» ο Ιβάν – 150 εκατομμύρια ευρώ (τουλάχιστον) του κόστισε το «νταραβέρι» με τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ

Μετά το αρχικό σοκ από τις διαστάσεις που πήρε το θέμα με την εισβολή του στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας, ο Ιβάν Σαββίδης, όχι μόνο δεν θα καθήσει με σταυρωμένα χέρια αλλά ετοιμάζει και την αντεπίθεση του.

Και στο στόχαστρο, όπως όλα δείχνουν, θα μπουν όλοι αυτοί που σήμερα κάνουν πως δεν τον γνωρίζουν ούτε… κατ όψεως
Ήτοι κορυφαία κυβερνητικά στελέχη...

Απασφαλισμένη χειροβομβίδα για το Μαξίμου ο Ιβάν: Ανησυχούν για την επόμενη κίνηση Σαββίδη

Για τον απρόβλεπτο και βαθιά πληγωμένο κυρίως στο γόητρο, Ιβάν Σαββίδη, ανησυχούν τις τελευταίες ώρες στο Μέγαρο Μαξίμου και για τις επόμενες κινήσεις του, καθώς το εξαιρετικά σοβαρό επεισόδιο της Τούμπας και όλα αυτά τα τραγικά που ακολούθησαν λειτουργούν ξεκάθαρα εναντίον της Κυβέρνησης.

Ο ομογενής επιχειρηματίας, που έχει λάβει την ελληνική ιθαγένεια, θεωρεί τον εαυτό του επενδυτή, και είναι, αφού κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την οικονομική ευρωστία του – αν και κατά καιρούς γράφονται πολλά για την προέλευση των χρημάτων του.
Επίσης θεωρεί εαυτόν υποστηρικτή της συγκυβέρνησης, χωρίς μάλιστα να το έχει κρύψει αν υπολογιστεί πως έχει καλέσει όλους να ψηφίζουν 100% Τσίπρα, έχει φωτογραφηθεί δεκάδες φορές με υψηλούς αξιωματούχους του ΣΥΡΙΖΑ και βέβαια έχει προβλέψει πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν θα βγει ποτέ πρωθυπουργός...

Η ζαριά του Αλέξη με τον Ιβάν...

Αποτέλεσμα εικόνας για Η ζαριά του Αλέξη με τον Ιβάν...Του Κώστα Στούπα 
Ενώ ο "σουλτάνος” κλιμακώνει τις απειλές του εναντίον της Ελλάδας με τρόπο που δεν αποκλείει ούτε κάποιο ατύχημα, αλλά πολύ περισσότερο ούτε κάποιο θερμό επεισόδιο, η κυβέρνηση ασχολείται με το στήσιμο του κομματικού της παρακράτους και της διαπλοκής με τρόπους που μπορεί να αποδειχτούν και εθνικά επιζήμιοι...

Μια ανακοίνωση με πολύ δικαίωση ανάμεσα σε δύο προσχηματικές συγγνώμες


Του Αντώνη Πανούτσου

Η «συγγνώμη» του Ιβάν Σαββίδη σε «όλους τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, όλους τους Έλληνες φιλάθλους και την παγκόσμια ποδοσφαιρική κοινότητα» δεν ήταν αρκετή. 
Ώρες μετά την παρέλευση του αυτόφωρου ανάμεσα στις δύο συγγνώμες της αρχής και του τέλους ο Σαββίδης δικαίωνε το ντου στον αγωνιστικό χώρο. Γράφοντας ότι το έκανε για να προστατεύσει δεκάδες χιλιάδες φιλάθλους του ΠΑΟΚ «από προβοκάτσιες – συμπλοκές – ανθρώπινα θύματα»
Ο ίδιος καταλάβαινε πως θα τους προστάτευε σε ένα γήπεδο που  υπήρχαν μόνο παοκτζήδες. Η ECA μην έχοντας τόσο αναπτυγμένη αντίληψη...

Eurasia: Ο μεγαλύτερος κίνδυνος για την Ελλάδα δεν έρχεται από τα stress tests, αλλά από το ΔΝΤ

Eurasia: Ο μεγαλύτερος κίνδυνος για την Ελλάδα δεν έρχεται από τα stress tests, αλλά από το ΔΝΤΗ πολιτική θερμοκρασία στην Αθήνα αυξάνεται σταθερά τους τελευταίους μήνες, όπως σημειώνει η Eurasia Group σε νέα της έκθεση, αναφερόμενη στο σκάνδαλο με την Novartis και την έρευνα σε πολιτικά πρόσωπα. Υπάρχουν επίσης εντάσεις στην προσπάθεια της κυβέρνησης να επιλύσει το ονοματολογικό ενώ υπάρχει διαμάχη με την Τουρκία για τις συνεχείς παραβιάσεις του ελληνικού εναέριου χώρου και των χωρικών υδάτων. Πρόσφατα  ήρθε η σύλληψη  δύο Ελλήνων αξιωματικών στα σύνορα του Εβρου, οι οποίοι παραμένουν φυλακισμένοι στην Τουρκία εν αναμονή της δίκης τους, με την Ελλάδα να ζητά την άμεση απελευθέρωσή τους...

Πόσο φοβισμένη είναι αυτή η κυβέρνηση, Θεέ μου;

Σχετική εικόναTου Θοδωρή Γιάνναρου
Η απόφαση των θεσμικών αυλικών του Τσίπρα να διακόψουν το πρωτάθλημα ήταν τραγική, υπό το καθεστώς του φόβου και της πίεσης, με αφορμή την πρωτοφανή εισβολή του Ιβάν Σαββίδη με το κουμπούρι παραμάσχαλα, που αντλούσε το θράσος που επιδείκνυε από το στρατό των αλλοδαπών μπράβων που τον ακολουθούσε… Ήταν προφανώς η σταγονίτσα που ξεχείλισε το ήδη ξέχειλο ποτήρι μετά από τα πολλά που συνέβησαν φέτος στο δύσμοιρο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα, όπου η πλειονότητα των ομάδων αγωνίζεται για μία καλή θέση ή ακόμα και για τον τίτλο, ενώ κάποιοι άλλοι, στα μπολσεβίκικα πολιτικά υπόγεια, ασχολούνται με την αθλητική μαγειρική...

Spiegel: Σαββίδης και Τσίπρας οφείλουν πολλά ο ένας στον άλλο

Φωτογραφίες αρχείου: Intimenews/Eurokinissi

Το Spiegel αναλύει την περίπτωση «Ιβάν Σαββίδης», επισημαίνοντας τη στενή σχέση του προέδρου του ΠΑΟΚ με την ελληνική κυβέρνηση.

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα του γερμανικού Τύπου για τα έκτροπα στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου. 
Πολλές γερμανικές εφημερίδες αναφέρονται στη δήλωση μεταμέλειας του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη για την εισβολή του με περίστροφο στο γήπεδο της Τούμπας και υπογραμμίζουν την απειλή επιβολής σοβαρών κυρώσεων από τη FIFA στην Ελληνική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου.
Η διαδικτυακή έκδοση του Spiegel εστιάζει στο πρόσωπο του Ιβάν Σαββίδη, επιχειρώντας να απαντήσει στο ερώτημα «Ποιος είναι ο άνδρας με το περίστροφο;»...

Η Τουρκία δεν είναι νευρική. Λειτουργεί βάσει σχεδίου και έτσι πρέπει να αντιμετωπισθεί

Αποτέλεσμα εικόνας για Η Τουρκία δεν είναι νευρική. Λειτουργεί βάσει σχεδίου και έτσι πρέπει να αντιμετωπισθείΤου Γιώργου Κουμουτσάκου
H Τουρκία ασκεί αυξημένη πίεση σε όλα τα μέτωπα σε Ελλάδα και Κύπρο. Αυτό δεν είναι τυχαίο. Δεν είναι θέμα παροδικής νευρικότητας. Οφείλεται στο γεγονός ότι η Τουρκία βλέπει να κινδυνεύει το σύνολο των μακροχρόνιων σχεδιασμών της αναφορικά με την Ανατολική Μεσόγειο...

Το κυβερνητικό πρόγραμμα των 100 πρώτων ημερών της Ν.Δ. ανακοίνωσε από τις ΗΠΑ ο Κυριάκος [Photos]


Τις προτεραιότητες της Νέας Δημοκρατίας εφόσον εκλεγεί και σχηματίσει κυβέρνηση ανακοίνωσε ο πρόεδρος του κόμματος, Κυριάκος Μητσοτάκης, από τις ΗΠΑ, όπου τον υποδέχθηκαν ως “εν αναμονή” πρωθυπουργό.

Η ομιλία του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας στους φοιτητές του Boston College περιείχε μηνύματα αισιοδοξίας για την πορεία της Ελλάδας αλλά και σκληρή κριτική στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης δήλωσε αισιόδοξος για το μέλλον της Ελλάδας...

Προπονητής Ατρομήτου: «Οσα είδα 10 μήνες στην Ελλάδα, δεν τα είδα 17 χρόνια»

Φωτογραφία: ΕurokinissiΟ Νταμίρ Κάναντι μετέφερε στους Αυστριακούς την εμπειρία του στην Ελλάδα αυτούς τους δέκα μήνες που βρίσκεται στη χώρα μας.

Ο τεχνικός του Ατρόμητου έδωσε συνέντευξη στην ιστοσελίδα «12termann.at», στην οποία υποστήριξε πως αυτά που ζει στο ελληνικό ποδόσφαιρο, δεν τα έχει βιώσει εδώ και 17 χρόνοα στην πατρίδα του...

Eντυπωσιακές εικόνες από την άσκηση «Ηνίοχος 2018» [Video & Photo]

Η άσκηση «Ηνίοχος» διεξάγεται στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Αεροπορικής Τακτικής (ΚΕΑΤ) και της 117 Πτέρυγα Μάχης στην αεροπορική βάση Ανδραβίδας που βρίσκεται στη βορειοδυτική Πελοπόννησο.

Στον «Ηνίοχο 2018» συμμετέχουν εκτός της Ελλάδας και για πρώτη φορά, οι ΗΠΑ, η Βρετανία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, η Ιταλία και η Κύπρος με ελικόπτερο για τις επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης. 
Από την Ελλάδα θα συμμετάσχουν επίσης δυνάμεις του Στρατού Ξηράς και του Πολεμικού Ναυτικού...

Τρίτη 13 Μαρτίου 2018

Η πρώτη καμπάνα: Αποβολή του ΠΑΟΚ από το μητρώο της Ομοσπονδίας Ευρωπαϊκών Συλλόγων

Φωτογραφία: ΕurokinissiΚρίμα για τον ΠΑΟΚ που ήταν και θα είναι μεγάλη ομάδα και μετά τον Σαββίδη 

Λόγω της εισβολής του Ιβάν Σαββίδη με όπλο στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας, η Ομοσπονδία Ευρωπαϊκών Συλλόγων (ECA) απέβαλε την ομάδα της Θεσσαλονίκης από το μητρώο της.

Η ECA, να σημειώσουμε, είναι το μοναδικό, ανεξάρτητο όργανο, που εκπροσωπεί άμεσα τους ποδοσφαιρικούς συλλόγους σε ευρωπαϊκό επίπεδο και ο ρόλος της είναι να προστατεύει και να προάγει το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο σε επίπεδο συλλόγων.
Aναλυτικά η ανακοίνωση:

Βόμβα Σαββίδη: «Αν μιλήσω θα κάψω Τσίπρα, Καμμένο και Παππά»

Εξοργισμένος από το επιχειρούμενο κυβερνητικό άδειασμα εμφανίζεται ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος τις τελευταίες ώρες βρίσκεται σε δυσχερή θέση. 

Προφανώς ο ομογενής επιχειρηματίας επενδύοντας στην στενή σχέση που διατηρεί εδώ και χρόνια με σειρά κυβερνητικών αξιωματούχων, ανέμενε μεγαλύτερη (και σίγουρα πιο ξεκάθαρη στήριξη) από τόσο από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, όσο και από τον υπουργό Άμυνας και επιστήθιο φίλο του, Πάνο Καμμένο.
«Αντί να με στηρίξουν, κυνηγούν να με συλλάβουν» λέει στις κατ’ ιδίαν συζητήσεις του, ο κ. Σαββίδης, δείχνοντας αποφασισμένος για όλα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, δείχνει αποφασισμένος να σπάσει την σιωπή του και να μιλήσει για όλους και για όλα...